همه چیز درباره ی Xbox Live

منم بالاخره با کمک محمدرضا و امیر جان وصل شدم .... مرسی ! :)
یه مقداری هم با محمدرضا Vegas زدم ! خیلی N0ob بودم ! نه ؟ :)

فقط یه مشکلی دارم .... هر وقت میرم توی Friend List ام ، دستگاه هنگ میکنه و باید خاموش روشن کنم ... چیکارش میشه کرد ؟

منم بالاخره با کمک محمدرضا و امیر جان وصل شدم .... مرسی ! :)
یه مقداری هم با محمدرضا Vegas زدم ! خیلی N0ob بودم ! نه ؟ :)

فقط یه مشکلی دارم .... هر وقت میرم توی Friend List ام ، دستگاه هنگ میکنه و باید خاموش روشن کنم ... چیکارش میشه کرد ؟
مال من ( وفکر کنم مال خیلی های دیگه ) همین طوریه تنها کاری که میشه کرد ، اگه نخوای کنسول رو روشن خاموش کنی اینه که یه بازی بذاری داخل درایو تا بره تو بازی بعد درست میشه!
برای اینکه دیگه این مشکل برات پیش نیاد ، قبل از این که بری تو Friend List اول برو تو بازی بعدش هر کاری خواستی از طریق XBox Guide بکن!
علت این که هنگ نی کنه هم فکر کنم این باشه که می خواد تبلغ ها رو دانلود کنه ، چون بعد از اینکه تبلغا دانلود میسن ار این حالت خارج میشه! اگه تو پس زمینه نگاه کنین متوجه میشین که به محض لود شدن تبلیغات کنسول راه میفته!
حالا چرا این دانلود باعث میشه کنسول هنگ کنه رو دیگه نمی دونم!

بعد چرا توی Marketplace نمیره ؟! :confused: یه شماره ارور نوشت و نوشت : Cant Retrieve Information ....

همین بعدازظهر سونیک رو دانلود کردم .... اما الان که رفتم اون بازی که گفتی رو دانلود کنم دیگه نمیره ...

بعد چرا توی Marketplace نمیره ؟! :confused: یه شماره ارور نوشت و نوشت : Cant Retrieve Information ....

همین بعدازظهر سونیک رو دانلود کردم .... اما الان که رفتم اون بازی که گفتی رو دانلود کنم دیگه نمیره ...
اینا دیگه مشکلات ارتباطیه!
البته بعضی موقع مایکروسافت برای بعضی از کارا Marketplace رو قطع می کنه ، که می نویسه Marketplace is now Unavalible. Chek back later
اگر شما نتونید فایل رسیو کنید ، مشکل از خودتونه!

اینکه بعد از ظهر تونستید ولی آلان نه هم بخاطر همینه! کیفیت سرویس های ارتباطی تو ایران همینطوره! یه رزو خوبه یه روز نه! یه ساعت وصله ، یه روز قطع! برا همینه که این مشکل برات پیش اومده ، البته با این وضعیت اصلا نباید می تونستی وارد XBL شی! ولی خوب احتمالا اون موقع که وارد شدی مشکلی نبوده بعد از وارد شدنت یه دفعه افت پیدا کرده ( در عرض همون چند ثانیه ) ! از این اتفاقات برای من زیاد افتاده! ولی خوب چه میشه کرد! یکی از دوستام انگلستانه میگه یکی از رفیقاش خواسته ADSL بگیره با پهنای باند 2MB ولی سرعت دانلودش پایین بوده ! یعنی اون سرعتی رو که باید این پهنای باند ارائه بده رو نداشته رفته شکایت کرده ، بعد بررسی کردن دیدن مشل از ISP هست ، ISP هم اقدام نکرده ، باز شکایت کردن و پولشون رو پس گرفتن و 2 برابر این پول هم بهش خسارت دادن! اون وقت تو ایران اگه بخوایم بریم شکایت کنیم ، جریمه میشیم که چرا پهنای باند 512 گرفتیم ، بعد ISP هم تشویق میشه چون به User پهنای باند 512 رو داده ( و دهنش رو بسته ) بعد سرعت دانلودش رو از Dial-Up هم کمتر گذاشته! همون وضعیتی که من یک هفته دچارش بودم!

آخرین ویرایش:
اینا دیگه مشکلات ارتباطیه!
البته بعضی موقع مایکروسافت برای بعضی از کارا Marketplace رو قطع می کنه ، که می نویسه Marketplace is now Unavalible. Chek back later
اگر شما نتونید فایل رسیو کنید ، مشکل از خودتونه!

اینکه بعد از ظهر تونستید ولی آلان نه هم بخاطر همینه! کیفیت سرویس های ارتباطی تو ایران همینطوره! یه رزو خوبه یه روز نه! یه ساعت وصله ، یه روز قطع! برا همینه که این مشکل برات پیش اومده ، البته با این وضعیت اصلا نباید می تونستی وارد XBL شی! ولی خوب احتمالا اون موقع که وارد شدی مشکلی نبوده بعد از وارد شدنت یه دفعه افت پیدا کرده ( در عرض همون چند ثانیه ) ! از این اتفاقات برای من زیاد افتاده! ولی خوب چه میشه کرد! یکی از دوستام انگلستانه میگه یکی از رفیقاش خواسته ADSL بگیره با پهنای باند 2MB ولی سرعت دانلودش پایین بوده ! یعنی اون سرعتی رو که باید این پهنای باند ارائه بده رو نداشته رفته شکایت کرده ، بعد بررسی کردن دیدن مشل از ISP هست ، ISP هم اقدام نکرده ، باز شکایت کردن و پولشون رو پس گرفتن و 2 برابر این پول هم بهش خسارت دادن! اون وقت تو ایران اگه بخوایم بریم شکایت کنیم ، جریمه میشیم که چرا پهنای باند 512 گرفتیم ، بعد ISP هم تشویق میشه چون به User پهنای باند 512 رو داده ( و دهنش رو بسته ) بعد سرعت دانلودش رو از Dial-Up هم کمتر گذاشته! همون وضعیتی که من یک هفته دچارش بودم!
خدارو شکر انگار مشکل همون بود !
درست شد !
یه دست با یه فرانسویه Table Tennis هم بازی کردم سوسکش کردم ! :)

من به روشی که یکی از دوستان تو تاپیک طریقه ی شیر کردن... نوشته بود عمل کردم ولی رو Ip می نویشه Faild ... هم Ip و Dns کامپیوترم رو اتوماتیکه و هم واسه 360 رو اتوماتیکه ...
چه کنم ؟ :((
کمک کنید :((

کسی میدونه این یعنی چی (معنیش چی میشه ؟!) : EnforcingNebula . این اسم رو خودش برام انتخاب کرد ....:(( من تا الان خیلی Game Score جم کردم و دیگه نمیتونم پروفایلمو عوض کنم . شما راهی بلدین که بشه فقط اسمش رو عوض کرد !؟

کسی میدونه این یعنی چی (معنیش چی میشه ؟!) : EnforcingNebula . این اسم رو خودش برام انتخاب کرد ....:(( من تا الان خیلی Game Score جم کردم و دیگه نمیتونم پروفایلمو عوض کنم . شما راهی بلدین که بشه فقط اسمش رو عوض کرد !؟
بله میشه شما اگه 800 Point بدی می تونی اسمشو عوش کنی
من خودم تا الان 4 بار عوض کردم :laughing:

من به روشی که یکی از دوستان تو تاپیک طریقه ی شیر کردن... نوشته بود عمل کردم ولی رو Ip می نویشه Faild ... هم Ip و Dns کامپیوترم رو اتوماتیکه و هم واسه 360 رو اتوماتیکه ...
چه کنم ؟ :((
کمک کنید :((

شما از این دستور استفاده کن 100 % جواب میده :
سلام. ابتدا مثل بچه های خوب کامپیوترت رو روشن می کنی بعد 360 و pc رو با اون کابل داخل جعبه به هم وصل می کنی! بعد که وصل کردی خود کامپیوتر اول دیتکت می کنه( این جا باید چند دقیقه صبر کنی تا کارش تموم شه)
بعد از اینکه دیتک کرد احتمال زیاد اروری کنار ساعت ویندوزت نمایش می ده!
1- کابل رو از پشت pc خارج کن
2-برو تو control panel و network connection روی local کلیک کن و از پنجره باز شده روی internet protocol کلیک کن و بعد propertic رو (دکمه پایین کادر) بزن.
3- use the following ip ... رو فعال کن و به ترتیب زیر اعداد رو وارد کن
ip : 192.168.0.1
subnet : 255.255.255.0
و dns رو و gateaway رو خالی بذار. این پنجره رو ok کن و ببند.
4- اون اکانتی که می خوای بالاهاش به اینترنت وصل شی رو توی همون کنترل پنل روش رایت کلیک کن و از منوی باز شده روی propertic کلیک کن. بعد تب advance رو انتخاب کن و توش گزینه allow other network.. رو فعال کن
5- حالا کابل رو وصل کن و برو توی داشبورد قسمت network setting (داشبورد کنسولا!!! )
بعد این ها رو وارد کن
IP address: 192.168.0.2
Subnet mask: 255.255.255.0
Gateway: 192.168.0.1
حالا موقعی که done رو بزنی ازت می پرسه test xbox live connection حالا ok کن . شروع می کنه به بررسی کردن و احتمالا شر کردن connection درست انجام شده ( برای من که اینطوری بود) حالا می تونی بری تو بلید xbox live و وصل شی

مهم : دقت کن قبل از همه این کارها firewall رو خاموش کنی حتی ماله ویندوز رو . مشکلی بو پی ام بده

بچه ها من چطور میتونم به live وصل شم.منظورم اینکه چطور کانکت شم؟کدوم قسمت برم؟

شما یا باید یک گیمر تگ جدید بسازی یا از طریق همون گیمر تگ فعلی که داری به لایو وصل بشی . کار خاصی نداره . بالای پست شما علی جان چگونگی وصل شدن به لایو رو به طور کامل توضیح دادن .

آقا چرا ما نمیتونیم PES بازی کنیم ؟ بخاطره مشکلات اینترنت هست ؟
من و سعید ( QuinT ) هر کار میکنیم نمیتونیم با هم بازی کنیم .
چه من Host بشم چه اون .

چه من Host بشم چه اون .
به خاطر اینکه شما NAT تون open نیست. شما باید پورت های:
UDP 88
UDP 3074
TCP 3074
را باز کنین تا NAT تون که در حال حاضر Strict یا moderate هست open بشه.

چه من Host بشم چه اون .

همانطور که اشکان جان هم گفتن مشکل از NAT هست .
راستی اسم من مهدی هست نه سعید :biggrin1: .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or