همه چیز درباره ی Xbox Live

فکر نکنم این موضوع قابل حل نباشه و با یه سری نرم افزار مثل Onspeed که IP رو تغییر میده و نقش ***** شکن هم داره میشه به سادگی IP رو تغییر داد .
من خودم الان 360 ندارم که تست کنم
ولی مطمئنا با نرم افزار های Proxy میشه
با نرم افزار های proxy و ف شکن مثل on speed که به هیچ عنوان نمی شه چون این برنامه ها در واقع یه نرم افزار تحت ویندوز هستند که با مرورگر های کامیپوتر سازگاری دارند و ip شما رو از طریق ایجاد یه proxy تغییر می دن و تغییری در connection ایجاد نمی کنند. در 360 هم شما نمی تونی این نرم افزار ها رو اجرا و یا ران کنی. تنها برنامه ای که ممکنه بتونه روی 360 تاثیر بزاره VPN هست چون این در واقع یه connection مجازی است که روی connection شما ایجاد می شه و ip شما رو به طور کامل تغییر می ده. من سعی می کنم اینو تا چند روز آینده تست و نتیجه رو اعلام کنم.

جناب m_g_s اگر دیسک های مالزی رو از نظر stealth بودن و همخوانی با ixtreme 1.2 چک کردید لطفاً نتایج رو اینجا در اختیار بقیه قرار بدید.
[/RIGHT]
GOW رو چک کردم کاملا Stealth بود و با ixtreme هم سازگاری داشت دیروز رفتم باهاش تو لایو بازی کردم خوشبختانه تا امروز که رفتم لایو بن نشدم;)

GOW رو چک کردم کاملا Stealth بود و با ixtreme هم سازگاری داشت دیروز رفتم باهاش تو لایو بازی کردم خوشبختانه تا امروز که رفتم لایو بن نشدم;)
بابا بن کردم مایکروسافت که این شکلی نیست که شما امروز با بازی غیر stealth بری تو لایو و فردا بن شی که:)

مایکروسافت به مرور اطلاعات کنسول ها رو جمع آوری می کنه و در یک روز نا مشخص کنسول های شناسایی شده رو بن می کنه. در حال حاضر هم مایکروسافت هیچ کنسول رو بن نمی کنه! بنابراین اصلا اینطوری نیست که با یک بازی آدم بره فردا پس فرداش بن شه. البته شاید دیگه هم نکنه! اون جریان بن 3-4 ماه پیش کلا در عرض 1 هفته صورت گرفت و بعد از اون دیگه کنسولی بن نشد.

سلام ! آقا من تا حالا نتونستم از Marketplace چيزي دانلود كنم. يعني هروقت كه ميرم تو اون قسمت ميزنه Currently unavailable و Please check back later ! هميشه هم همينطور بوده. اما تو قسمت Xbox live arcade و Auto Download بازي ها، همينطوري به صورت Random دارم بازي ميگيرم. كسي مي دونه دليل اينكه صفحه marketplace نمياد واسه من چيه ؟

سلام ! آقا من تا حالا نتونستم از Marketplace چيزي دانلود كنم. يعني هروقت كه ميرم تو اون قسمت ميزنه Currently unavailable و Please check back later ! هميشه هم همينطور بوده. اما تو قسمت Xbox live arcade و Auto Download بازي ها، همينطوري به صورت Random دارم بازي ميگيرم. كسي مي دونه دليل اينكه صفحه marketplace نمياد واسه من چيه ؟

توی profile محل سکونتت ("LOCALE") رو چی انتخاب کردی؟ اگر یه جائی که توش هنوز Marketplace راه نیافتاده باشه رو انتخاب کنی چیزی available نخواهد بود.

سلام. میخواستم یه سؤال بپرسم.
اینو دیگه همه میدونن که یکی از ویژگیهای فیرمور iXtreme اینه که بازیها رو Stealth Check میکنه و بعد اجرا میکنه. حالا سوالم اینه: اگه ما مطمئن بودیم بازیمون کاملا Stealth هست میتونیم از فیرمورهای قدیمی برای اتصال به لایو استفاده کنیم؟ میخوام بدونم فرقی هم میکنه وقتی بازی Stealth باشه با چه فیرموری کانکت بشیم؟ یا اینکه iXtreme ویژگیه خاص دیگه ای جز چک کردن Stealth بودن بازیها داره؟

ماکرت marcketplace فقط مال آمریکای شمای هست

البته فقط Video Marketplace مال آمریکاست. ولی بقیه Marketplace که برای دمو و تریلر بازی هست اروپا و ژاپن هم دارن. تازه هر از گاهی یه سری دمو فقط برای یه Marketplace خاص میاد. من خودم 3 profile دارم به این منظور. اصلی که آمریکا هست. یکی تو فرانسه و یکی تو ژاپن برای download های خاص;)

توی profile محل سکونتت ("LOCALE") رو چی انتخاب کردی؟ اگر یه جائی که توش هنوز Marketplace راه نیافتاده باشه رو انتخاب کنی چیزی available نخواهد بود.
United States و California. احتمالش هست واسه ISP اينترنتم باشه ؟ من از سرويس داتك استفاده مي كنم.

United States و California. احتمالش هست واسه ISP اينترنتم باشه ؟ من از سرويس داتك استفاده مي كنم.

فکر کنم دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه. من پارس آنلاین دارم بدون هیچ مشکلی. Marketplace تقریباً اصلاً IP رو هم چک نمیکنه که بگیم از اینه:confused:

سلام
ببخشین چند سوال داشتم :
کسی از شما هست کهع هم واسه لایو و بازی از یه پروفایل استفاده کنه ؟ منظورم اینه که با یه پروفایل هر دو کار رو کنه؟
اگه هست تا حالا واسش پیش نیومده که مشکل واسش پیش بیاد و Profile خودش پاک یا خراب شه؟!
چون من از یه پروفایل استفاده میکنم و می ترسم که پروفایلم پاک بشه:(:((:((
اگه میشه یکم راهنماییم کنین تا حداقل خیالم راحت بشه که پروفایلم چیزیش نمیشه;):((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or