توی لایو چه معنی ای دارهzone
Underground= احل تیکه انداختن و متلک و حرفهای ناجور و اینا هستی. خلاصه یعنی بازی برای بچه ها نیست :censored:
اگه واقعا اینجوریه من برم ماله خودمو تغییر بدم
میشه یه کم توضیح بدی چجوری میشه با دایال اپ وصل شد ؟البته با Dial Up هم میشه لایو وصل شد .
شما این پست من درباره چگونگی وصل شدن به LIVE رو خوندی؟میشه یه کم توضیح بدی چجوری میشه با دایال اپ وصل شد ؟
دوستان لایو باز یه سوال شما از دیسک های مالزی هم برای بازی آنلاین استفاده می کنین؟ بیشتر بازی هام واسه Nextgen ه Stealth ه (البته نه کاملا سر Video میگه مشکوکه چون دسکاری شده)
Gears of War من مالزیهالبته قبل از بن شدن ها آنلاین با همین بازی می کردم(بعد بن شدن ها هم آفلاین بازی کردم) الان نمی دونم بنظر شما با همین بازی کنم بن میشم ؟ یا برم از NG یه دیسک دیگه بخرم ؟
بله حقیقت داره ولی نه هر چیزی رو. کماکان با ip ایران بالای 75% فایل هایی که توی market place قرار دارند رو می شه دانلود کرد ولی یسریشون ip رو چک می کنن و نمی زارن دانلود کنی.سلام.
من تو یه تاپیک دیگه خوندم اگه به لایو هم وصل بشیم چون ip مون از ایرانه نمیتونیم چیزی دانلود کنیم. حقیقت داره؟ برایه بازی کردن چطور؟ اینجوری که فایده نداره...
بله حقیقت داره ولی نه هر چیزی رو. کماکان با ip ایران بالای 75% فایل هایی که توی market place قرار دارند رو می شه دانلود کرد ولی یسریشون ip رو چک می کنن و نمی زارن دانلود کنی.
البته بازی های Arcade همشون رو به جز 1 مورد که همون umk3 راحت می شه دانلود کرد.
اقا نخندید
360 وقتی به pc وصل و تو live هستیم 360 به یک ما نیتور جدا وصل است
یا
به مانیتور pc
:biggrin1:
نه از همون مانیتور pc هم میشه استفاده کرد مشکلی نداره. من همین کار رو میکردم. چون در حین بازی کردن با 360 نیازی به تصویر pc ندارید.وصل بودن به PC برای لایو فقط یک connection شبکه ای هست. 360 در هر حالت یک مانیتور یا تلویزیون جدا برای خودش لازم داره!
بله حقیقت داره ولی نه هر چیزی رو. کماکان با ip ایران بالای 75% فایل هایی که توی market place قرار دارند رو می شه دانلود کرد ولی یسریشون ip رو چک می کنن و نمی زارن دانلود کنی.
البته بازی های Arcade همشون رو به جز 1 مورد که همون umk3 راحت می شه دانلود کرد.