همه چیز درباره ی Xbox Live

بعد اینترنت رفتن و .... پیچیده که نیست یعنی اگه زبان دستگاه چینی باشه هم میشه راحت راه را پیدا کرد ؟ بعد از اینکه بازی را دانلود می کنی باید رو سیدی بریزی ؟ سرعت دانلود بازی با 360 چقدر است ؟ راستی این دانلود بازی که گفتی با 360 می کنن دیگه ؟؟ یا با کامپیوتر ؟

عزیزم شما بجای که این سوالات که حتی بدون پرسیدن هم آدم میتونه جواب پیدا کنه را اگر از همون صفحه اول را میخوندی میگرفتی نمیگم 71 صفحه بخون ولی حداقل صفحه های اول را بخون در ضمن یعنی چی سرعت دانلود با 360 چیه همون سرعتی که با کامپیوتر داری چون به جایی دیگه که وصل نیست به کامپیوتر وصله زبان لیو اینگلیسی هست بازی هم فقط arcade و بعضی اضافه شونده و دمو نه بازی کامل

اگه زبان دستگاه چینی باشه هم میشه راحت راه را پیدا کرد ؟

زبون همه ی دستگاه ها انگلیسی هست .

سرعت دانلود بازی با 360 چقدر است ؟

مثله سرعت دانلود بازی با کامپیوتر .

راستی این دانلود بازی که گفتی با 360 می کنن دیگه ؟

بله .

یا با کامپیوتر ؟

با 360

بله .

چون بعصی از بجه ها با آپدیت کردن بن شدن .

بعضی ها آپدیت نکرده بن شدن!
من خودم با درایو هک شده آپدیت کردم ، هیچ مشکلی پیش نیومد! ربطیث به آپدیت نداره ، فقط مربوط میشه به درایو هک شده و بازی کپی!

======

در مورد Gold و Silver هم بچه ها چند صفحه قبل توضیح کامل دادن ولی شما بجای گشتن و پیدا کردن جوابتون باز اومدی پرسیدی!

با Silver تقریبا به تمام Downloadable Contents دسترسی دارید! فقط تعداد معدودی از اونها به اکانت Gold نیاز دارن! این رو از روی تجربهدارم می گم چون به همچین مشکلی برخوردم!
با Gold می تونی تمام بازی ها رو Online بازی کنی ولی با Silver فقط بازی های MMORPG رو می تونی Online بازی کنی!
بازی MMORPG ( که اختصار Massive Multiplayer Online Role Playing Game هست ) بازی هست که فقط تحت شبکه یا انلاین میشه بازی کرد و فاقد بازی Single و داستان هستن : مثل World of Warcraft برای PC و یا Final Fantasyیی که برای X360 اومده!

دوست من ممنون از توضیح ولی اگر خود شما به صفحه اول مراجعه کنید هیچ یک از سوالات من مطرح نشده و راجع به پینگ می باشد ;) حالا من آخرین سوال خودم را مطرح می کنم . اگر برای شما ممکن است یک توضیح کامل درباره وصل کردن 360 به کامپیوتر و چگونگی دانلود و ریختن روی سیدی و .... و سایتی که از اون دانلود می شود را به من بگویید . ممنون می شوم . آیا بازی دانلود شده درون هارد 360 می رود . یک توضیح کامل . ممنون می شوم . راستی اگه بخواهیم آنلاین بازی کنیم باید 360 را به کامپیوتر وصل کنیم ؟

آخرین ویرایش:
اگه مثلا من پروفایلی که باهاش به لایو وصل نمیشم بعد بر اثر اشتباهاتم و دستکاریام به ماله لایو عوش بشه میشه اونو به عنوان پروفایلی که فقط باهاش همینطوری بازی می کنم استفاده کنم ؟

اگه مثلا من پروفایلی که باهاش به لایو وصل نمیشم بعد بر اثر اشتباهاتم و دستکاریام به ماله لایو عوش بشه میشه اونو به عنوان پروفایلی که فقط باهاش همینطوری بازی می کنم استفاده کنم ؟

هر پروفایل شما هم میتونه برای بازی تو لایو باشه هم غیر لایو. حتی اگه BAN بشه باز هم میتونی باهاش بدون لایو بازی کنی.

آره داری نمیگیری چون تو وقتی یه آکانت لایو داشته باشی نمی تونی با همون بدون اینترنت بازی کنی که
مثلا من الان دو تا آکانت دارم یکیش اسمش Ali هست که ماله بازی هامه یکیش
Ali Darkness هست که ماله لایوم من که نمی تونم بدون اینترنت به لایو وصل شم
حالا بگذریم
دوستم بهش گفتم بشین یه آکانت لایو برا خودت درست کن اینم حواسش نبوده نمی دونم چطوری اما آکانتی که باهاش همینطوری بازی می کردی الان تبدیل شده به لایو و می خواد دیگه اینجوری نباشه چطوری میشه این کارو کرد ؟

دوستم بهش گفتم بشین یه آکانت لایو برا خودت درست کن اینم حواسش نبوده نمی دونم چطوری اما آکانتی که باهاش همینطوری بازی می کردی الان تبدیل شده به لایو و می خواد دیگه اینجوری نباشه چطوری میشه این کارو کرد ؟

نمیشه!
خوب همینطوری باهاش بازی کنه!
چی میشه!
حتما نباید آنلاین بشه تا بتونه Single بازی کنه که!

آره داری نمیگیری چون تو وقتی یه آکانت لایو داشته باشی نمی تونی با همون بدون اینترنت بازی کنی که
مثلا من الان دو تا آکانت دارم یکیش اسمش Ali هست که ماله بازی هامه یکیش
Ali Darkness هست که ماله لایوم من که نمی تونم بدون اینترنت به لایو وصل شم
حالا بگذریم

شرمنده:p
من خدم 3 اکانت دارم رو لایو بدون هیچ مشکلی. برای USA, Europe & Japan برای download دمو و تریلر. همشون هم OK هستن. ولی وقطی وصل نیستم هم درست کار میکنن و میتونم باهاشون بازی کنم و achievement بگیرم!

sam

آقا من اگه بخام به لایو وصل شم باید چه غلطی بکنم ؟ این پینگی که میگید یعنی چی ؟ در ضمن من تو کدوم قبرستونی می تونم مودم 360 پیدا کنم ؟
:mad::confused::mad::confused::mad:
بعد از اینهمه گفتگو در مورد پینگ وای پی و از این حرفا اخر سر یه جواب درست درمون می دید یا نه که با این سیستم اینترنت ایران میشه تو لایو بازی کرد یا نه ؟ لطفا فقط بگین آره یا نه
مرسی

آقا من اگه بخام به لایو وصل شم باید چه غلطی بکنم ؟ این پینگی که میگید یعنی چی ؟ در ضمن من تو کدوم قبرستونی می تونم مودم 360 پیدا کنم ؟
:mad::confused::mad::confused::mad:
بعد از اینهمه گفتگو در مورد پینگ وای پی و از این حرفا اخر سر یه جواب درست درمون می دید یا نه که با این سیستم اینترنت ایران میشه تو لایو بازی کرد یا نه ؟ لطفا فقط بگین آره یا نه
مرسی

آره، میشه بازی کرد با ADSL 256kb به بالا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or