همه چیز درباره ی Xbox Live

این کار رو هم میتونی بکنی :

PING yahoo.com -t

به جای یاهو هر سایت دیگه ای رو میتونی بزنی . ;)

بعضی از سایت ها نمیشه .

مثل :

www.msn.com و ...
خودم رو كشتم ... نمي شه نمي شه نمي شه
هم Ip زدم هم اسمه هزاران سايت ... همش همين رو ميده !!!:((

بچه ها چرا هیشکی نمیاد باهاش لایو بازی کنیم چند بار مدیران اومدن ولی از بقیه خبری نیست از بن شدن هم نترسین فعلا که خبر ی نیستش ما که بازی میکنیم اینشالاه که چیزی نمیشه فقط کافیه باسش تصدق در بیایین بابت اینترنت هم یه کاریش کنین دیگه فوقش برین 512 ا د سل بگیرین کلن حد اقل این 3 ماه روو بازی کنیم ( البته 1 ماهش گزشت ) من که منتظرم هر کی خواست به ایدی من یه سر بزنه با هم قرار مدار بزاریم ;)
yahoo id : god_of_darknessss
تو لایو هم فعلا اسمم :
confusingDuke
منتظر یاری سبز شما هستم :D:cheesygri:cheesygri

بچه ها من به لایو وصل شدم با dial up دستگاهمم core هست من همه کاری تو لایو میکنم
ولی نمیتونم gow رو انلاین بازی کنم وقتی وارد بازی میشم از live قطع میشه و نمیتونم بازی کنم
کمکم کنید

دلیل این هست که core اکانت لایو گلد نداره بلکه سیلور هست که رایگانه گلد برای بازی کردن هست و پولی هست و سیلور رایگان که میتونی باهاش چیز میز دانلود کنی اونم با game point

بچه ها من به لایو وصل شدم با dial up دستگاهمم core هست من همه کاری تو لایو میکنم
ولی نمیتونم gow رو انلاین بازی کنم وقتی وارد بازی میشم از live قطع میشه و نمیتونم بازی کنم
کمکم کنید

قطع شدنت از لایو یا بخاطر اینه که باید بازی رو آپدیت کنی! همون موقع که قطع می شی یک پیغام میده و باید بزنی :
Yes,Update Now

یا اگر آپدیت کردی و وارد بازی میشه و حتی Host مورد نظر رو هم انتخاب می کنی و بعد موقع لودینگ Error میده این مربوط میشه به کیفیت بد ارتباطتون!

دلیل این هست که core اکانت لایو گلد نداره بلکه سیلور هست که رایگانه گلد برای بازی کردن هست و پولی هست و سیلور رایگان که میتونی باهاش چیز میز دانلود کنی اونم با game point

یک: Gold ربطی به Core و Premium و Elite نداره به هر سه تا تعلق می گیره! اینجا رو بخون : http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2786

دو: یک ماه گلد مجانیه و پولی نیست ( می دونم منظورت همین بود ولی بد منظور رو رسوندی )!

سه : Game Point نه! اون Microsoft Point هست!

آخرین ویرایش:
core یک ماه گلد مجانی نداره .
همه مدل های 360 یک ماه گلد رایگان دارن.

متأسفانه شما به دلیل دادن اطلاعات کاملاً غلط مثل :

پشتیبانی core , premium از HDMI
HD-DVD بودن درایو 360
نداشتن 1 ماه گلد core

که همش هم ظرف همین یکی دو روز بوده، ناچاراً هم اکنون در دسته اسپمرها قرار گرفتید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or