IP 192.168.0.1 computerدوستان کمک فوری می خواستم رو ip DNS باید چه ip رو وارد کنم؟؟![]()
باید زنگ بزنی ISP ات و بگی می خوام اینترنت رو بین دوتا کامپیوتر به اشتراک بزارم ... باید هم بگی می خوام از اینترنت های شما استفاده کنم. بعد بگو در جای DNS چی بزنم ؟ اونا هم دو تا کد بهت می دن که باید بزنی جای دوتا کد خالی در DNS (هم در PC و هم در 360).روی IP هم هرکدی خاصتی وارد کن ولی حتما باید مجاز (درست) باشه و باید دقت کنی که یکدوم از آی پی ها باید یه واحد بیشتر از اون یکی باشه. Ip یه درست اینه :دوستان کمک فوری می خواستم رو ip DNS باید چه ip رو وارد کنم؟؟![]()
کدوم ماجرا ؟ماجرا حل شد ولی نمیدنم چی شد که اونطوری شد:biggrin1: یکی یکم مصف کنه
برای ایکس باکس رو اتوماتیک هست و لی برای پی سی اتوماتیکش خواموشه!!!
وقتی تو ایکس باکس تست میخواد بکنه لایو رو جلویه DNS مینویسه faleed
از ساعت 2 تا حالا دارم باهاش ور میرم اولش اینو رو ipمینوشت حالا یکی اومده پایین تر
دوستان خواهس میکنم منو راهنمایی کنید دیگه دارم خسته میشم
خوب منم مي خوام بدونم يه پي ام به منم بدهتو yahoo messenger آن شو بهت بگم .
مال من که درست شده و تو لایو حال میکنم:laughing:شما هم باید با پشتیبانیش تنظیم کنید اونا خودشون میدونن چیکار باید بکنن واگه ندونستند ایکس باکس رو مثل من ببرین اونجا البته با مودمتون که تو مودم تغییراتی ایجاد میکنن بعدش حله مال ما که مهندس اینجوری کرد ودیگه اوف هم نمیگه فوری میره لایو mtuهم مربوط به شلوغی خط میشه :biggrin1: