همه چیز درباره ی Xbox Live

هشدار

آقا ما که به اصطلاح Jump-Out کردیم و کنسول رو فروختیم .
به دوستان پیشنهاد میکنم که واسه وصل شدن به لایو حتما فریم جدید رو بریزین ، فکر نکنین MS بی خیال شده .
بازم داره شناسایی میکنه و یه دفعه شروع میکنه Ban کردن ، سیستم شناسایی قدرتمندی هم داره و شاید حتی این فریم هم دووم نیاره و همه شناسایی بشن .
از من عبرت بگیرین ، من فقط آپدیت کرده بودم ، اونم با سیلور ، ولی بن شدم ، بن هم که بشین کنسول دیگه حال نمیده و مجبور به فروشش میشین .
در زمان خرید هم حتما آکبند بخرید و Live رو جلوی طرف تست کنین .

سلام بچه های شیرازی بهترین adsl با هزینه مناسب و اینکه مودم را کرایه بدن چون من فقط برای تابستان میخواستم برای منطقه فرهنگ شهر 630 چی هست

جيبم پره ول نه به اندازه ي ماهي 219.000 تومان :eek::p
من خودم ART3 رو انتخاب كرده بودم ... ولي شما دقيقا از ART4 شروع كرديد :laughing::blushing:
با ART3 نمي شه ؟
من خودم 256kbps یعنی art 3 دارم .

ولی زیاد سریع نیست .

البته این جا کسانی هستند که 128 دارن و راضی هم هستن .

در ضمن مثله این که 128 بیشتر برای خونه ممنوع بود . :confused::confused::confused:

بهترین و عاقلانه ترین گزینت می تونه :

این باشه :

من 256 همین سیستم رو دارم .

یه سر به این سایت بزن :

http://www.datak-telecom.com/

ولی زیاد سریع نیست .
تو بازي كردن يا تو دانلود كردن ؟
بازي درست باشه ... گوره پدره سرعت دانلود :laughing:
در ضمن مثله این که 128 بیشتر برای خونه ممنوع بود
آره منم يادمه ... تو سايت داتك نوشته ولي تو سايت هاي ديگه مثل پارس آنلايل و شاتل خبري از اداري و خانگي نبود

بايد IP اي را كه براي PC زدي ,‌ با IP اي كه براي 360 زدي مثل هم باشند ... اگر هم باز مشكل داشتي دوتا IP رو بزار رو Automatic .

موفق باشي...
تو pc که نميشه گذشت رو Automatic!وقتيم که هر جفتشو نو يکي ميذارم مينويسه:dns lookup status:a dns server could not be reached.please verify dns settings for this network configuration

سلام بچه های شیرازی بهترین adsl با هزینه مناسب و اینکه مودم را کرایه بدن چون من فقط برای تابستان میخواستم برای منطقه فرهنگ شهر 630 چی هست

من نمی دونم منطقه شما رو کدوم ISPپوشش میده ولی الان مناسب ترین قیمت مال همیارنت هست!
بطوری از 16 همین ماه داره پهنای باند 512 رو بصورت نامحدود می تونی با ماهی 30 هزار تومن و 256 نامحدود رو می تونی با ماهی 25 هزار تومن داشته باشی!
لازم به ذکره که سرویس با محدودیت حجمی نداره و فوقالعاده عالیه!
از اول ماه بعد مال ( 1 هفته دیگه ) مال من میشه 512 !
سایت شرکت : www.hamyar.net
در ضمن من الآن با 128 همین شرکت دارم آنلاین بازی می کنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or