همه چیز درباره ی Xbox Live

جواب

مگه مشکل شما حل شده ؟ ( Dns )

اره دوست عزیز مشکل من حل شد من مودم و دستگاه 360 رو بردم اونجایی کهadslرو گرفته بودم مهندسش با دستکاری کردن مودم تونست بره لایو هر کسی مشکل داره تو لایو مودمش رو ببره پشتیبانی:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1: اونجا براش درست میکنن البته اگه دستگاه رو هم ببرین که عالی میشه راستی مشکل گلد اکانت من که کجا باید کدش رو بدم هل شدممنون:biggrin1::biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من میخواستم برای اولین بار با ایکس باکس 360 به لایو وصل بشم
اگه میشه منو راهنمایی کنید تریقیه وصل شدن و اکانت درست کردن برای وصل شدن(من میخوام تو لایو دمویه قابل بازیها و تیزر فیلم از این چیزا دانلود کنم-ایا با دانلود کردن هم بن میشیم؟)(اگه امکانش هست در مورد کانت Gold یا Silverیه توضیح کوتاه بدین که اینا چی هستن؟-وایا میشه با اینترنت دایل اپ هم به لایو وصل شد؟)

سلام دوستان من میخواستم برای اولین بار با ایکس باکس 360 به لایو وصل بشم
اگه میشه منو راهنمایی کنید تریقیه وصل شدن

براي وصل شدن به لايو اگه از dial up استفاده ميکني بايد با کابلي که درون جعبه xbox 360 هست کامپيوتر رو با xbox 360 شبکه کني .

اگر هم از ADSL استفاده ميکني بايد يک سر کابل رو به کامپيوتر و سر ديگشو به Modem بزني .

اکانت درست کردن برای وصل شدن

براي وصل شدن به لايو بايد توي سايته www.hotmail.com يک اکانت درست کني . ( از طریق PC )

(من میخوام تو لایو دمویه قابل بازیها و تیزر فیلم از این چیزا دانلود کنم-ایا با دانلود کردن هم بن میشیم؟)

بله با حظور در لايو ممکن شما بن بشين .

اگه امکانش هست در مورد کانت Gold یا Silverیه توضیح کوتاه بدین که اینا چی هستن؟

Silver مجاني است ولي شما با اون نميتونين بازي کنيد و شما فقط ميتواند به دانلود ..... مجاني بپردازين .

با Gold شما ميتواند به بازي در لايو بپردازين . ( مجانی نیست )

وایا میشه با اینترنت دایل اپ هم به لایو وصل شد؟)

بله

با سلام
چند روز پیش میلی به MS زدم در خصوص وضعیت کنسول های بن شده :
و چند تا سوال ازشون کرده بودم ، که تا کی این وضعیت ادامه داره و چی میشه بالاخره که جوابشون این بود : البته از چیزی که من فهمیدم اوضاع خرابه موظب باشین :
Dear Mr.---

Thank you for contacting Xbox Customer Support.

"One of the great things about LIVE and the unified community is that we work hard to create a level playing field for all gamers and have a no tolerance policy towards inappropriate behaviour like hacking or cheating. As part of our commitment to our members, we do not allow people that we have detected to have modified their console to connect to LIVE. This is an important part of our efforts to try and maintain a fair gaming environment for the large majority of gamers that play by the rules. This topic is more important than ever given the recent release of the Halo 3 beta. As a result, some consumers that try to login to LIVE who we detect have illegally modified their console will get an error code (Status Code: Z: 8015 - 190D) when trying to connect to the service. These users will not have their account automatically banned from LIVE, but they will no longer be able to access the service from the console they modified.
We have stated in the past that customers can only enjoy access to the Xbox LIVE community through the use of a genuine, unmodified, Xbox console and we will continue to enforce this rule to ensure the integrity of our service, the protection of our partners and the benefits of our users."

If you see the Status Code listed above, it indicates Yyour console has been banned from Xbox Live for violations of the Terms of Use agreement. To protect the Xbox Live service and Xbox Live members, we do not provide details about console banning. There is no recourse for violations of the Terms of Use agreement.

Best regards,

براي وصل شدن به لايو بايد توي سايته www.hotmail.com يک اکانت درست کني . ( از طریق PC )

این کار رو موقع ساختن اکانت لایو با XBox هم میشه انجام داد!

بله با حظور در لايو ممکن شما بن بشين .

فکر نمی کنم برای دانلود بن بشه! چون من خودم تا قبل از تابستون خیلی تو لایو می چرخیدم و تریلر و بازی Arcade دانلود می کردم! ولی بن نشدم! ولی بازی هم نمی کردم!

Silver مجاني است ولي شما با اون نميتونين بازي کنيد و شما فقط ميتواند به دانلود ..... مجاني بپردازين .

با Gold شما ميتواند به بازي در لايو بپردازين . ( مجانی نیست )

با Silver تقریبا به تمام Downloadable Contents دسترسی دارید! فقط تعداد معدودی از اونها به اکانت Gold نیاز دارن! این رو از روی تجربهدارم می گم چون به همچین مشکلی برخوردم!
با Gold می تونی تمام بازی ها رو Online بازی کنی ولی با Silver فقط بازی های MMORPG رو می تونی Online بازی کنی!
بازی MMORPG ( که اختصار Massive Multiplayer Online Role Playing Game هست ) بازی هست که فقط تحت شبکه یا انلاین میشه بازی کرد و فاقد بازی Single و داستان هستن : مثل World of Warcraft برای PC و یا Final Fantasyیی که برای X360 اومده!

آخرین ویرایش:
با سلام
چند روز پیش میلی به MS زدم در خصوص وضعیت کنسول های بن شده :
و چند تا سوال ازشون کرده بودم ، که تا کی این وضعیت ادامه داره و چی میشه بالاخره که جوابشون این بود : البته از چیزی که من فهمیدم اوضاع خرابه موظب باشین :
Dear Mr.---

Thank you for contacting Xbox Customer Support.

"One of the great things about LIVE and the unified community is that we work hard to create a level playing field for all gamers and have a no tolerance policy towards inappropriate behaviour like hacking or cheating. As part of our commitment to our members, we do not allow people that we have detected to have modified their console to connect to LIVE. This is an important part of our efforts to try and maintain a fair gaming environment for the large majority of gamers that play by the rules. This topic is more important than ever given the recent release of the Halo 3 beta. As a result, some consumers that try to login to LIVE who we detect have illegally modified their console will get an error code (Status Code: Z: 8015 - 190D) when trying to connect to the service. These users will not have their account automatically banned from LIVE, but they will no longer be able to access the service from the console they modified.
We have stated in the past that customers can only enjoy access to the Xbox LIVE community through the use of a genuine, unmodified, Xbox console and we will continue to enforce this rule to ensure the integrity of our service, the protection of our partners and the benefits of our users."

If you see the Status Code listed above, it indicates Yyour console has been banned from Xbox Live for violations of the Terms of Use agreement. To protect the Xbox Live service and Xbox Live members, we do not provide details about console banning. There is no recourse for violations of the Terms of Use agreement.

Best regards,

یچه ها برای بازی تو لایو , در سرعت اینترنت , سند باید بیشتر باشه یا رسیو ؟
ترافیک چقدر باشه خوبه ؟ 55 گیگ خوبه ؟ برای هفته ای 3 بار بازی با لایو ... روزی 2-3 ساعت

ترافیک چقدر باشه خوبه ؟ 55 گیگ خوبه ؟ برای هفته ای 3 بار بازی با لایو ... روزی 2-3 ساعت

با 55 گیگ می تونی 2 سال روز 3-4 ساعت بازی کنی، شاید بیشتر!
اون آماری که قبلا در اومده بود درست نیست!
من با خود سایت ISP که چک کردم دیدم الان که یک ماه دارم بازی میکنم ، با کلی دانلود بازی روز 4-5 ساعت مجموع سند و رسیو تازه رسیده 1.5 gig !

(دوستان ازتون خیلی ممنونم که منو راه مایی کردین)فقط یه سوال دیگه مونده-اگه میشه یه توضیح دیگه در موردطریقه شبکه ای کردن و وصل شدن از خطوط دایل آپ رو توضیح بدین-(باز هم از همتون ممنونم)

(دوستان ازتون خیلی ممنونم که منو راه مایی کردین)فقط یه سوال دیگه مونده-اگه میشه یه توضیح دیگه در موردطریقه شبکه ای کردن و وصل شدن از خطوط دایل آپ رو توضیح بدین-(باز هم از همتون ممنونم)

آموزش شبکه کردن XBOX 360 با PC :

1 - کابلي که درون جعبه هست را در آوريد يک سر اونو به XBOX 360 و يک سر ديگشو به PC وصل کنيد .

2 - در کامپيوتر به قسمت Control panel رفته و از اونجا به network conection برويد گزينه local area conection را انتخاب کنيد .

روي internet protocol (TCPI کليک کنيد بعد روي properties کليک کنيد تا اين صفحه باز بشه :

آنرا به اين شکل در آوريد (شکل بالا)

IP address : 192.168.0.1

subnet musk : 255.255.255.0

3 - حالا به سراغ XBOX 360 میریم .

به گزينيه سيستم رفته و بعد به گزينيه network setting رفته و بعد به گزينيه edit setting برويد.

و بعد اونجا رو به این شکل در آورید .

http://xs.to/xs.php?h=xs217&d=07280&f=20070715203.jpg

IP adress : 192.169.0.2

subnet musk : 255.255.255.0

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or