54M113 کاربر سایت Jul 3, 2007 #931 نوشته شده توسط siamakcgm: آقایون بذارید من XBO360 بگیرم مشکل لایو همتون رو حل میکنم!:cheesygri بیشتر... ما که اجازه خرید دادیم خودتون نمی خرید امیدوارم که بتونید که نمی تونید
نوشته شده توسط siamakcgm: آقایون بذارید من XBO360 بگیرم مشکل لایو همتون رو حل میکنم!:cheesygri بیشتر... ما که اجازه خرید دادیم خودتون نمی خرید امیدوارم که بتونید که نمی تونید
A albalo0o18 کاربر سایت Jul 3, 2007 #932 من 360 core pack بگیرم چجوری از xbox live میتونم استفاده کنم اکانت live از کجا تهیه کنم :confused:
S shirbehrad کاربر سایت Jul 3, 2007 #933 کمک adsl :blushing::blushing: میخواستم بدونم با سرعت 64 adsl میونم بازی آنلاین کنم با تشکر
54M113 کاربر سایت Jul 3, 2007 #934 نوشته شده توسط shirbehrad: میخواستم بدونم با سرعت 64 adsl میونم بازی آنلاین کنم با تشکر بیشتر... نه زیاد اینو گفتم چون خودمم 64 دارم
نوشته شده توسط shirbehrad: میخواستم بدونم با سرعت 64 adsl میونم بازی آنلاین کنم با تشکر بیشتر... نه زیاد اینو گفتم چون خودمم 64 دارم
A albalo0o18 کاربر سایت Jul 4, 2007 #935 من 360 core pack بگیرم چجوری از xbox live میتونم استفاده کنم اکانت live از کجا تهیه کنم :confused:
KhashiMetal کاربر سایت Jul 4, 2007 #936 نوشته شده توسط albalo0o18: من 360 core pack بگیرم چجوری از xbox live میتونم استفاده کنم اکانت live از کجا تهیه کنم :confused: بیشتر... من كارت گلد ميارم از دبي ... يه پيام خصوصي برام بزار ... تا 2 هفته يه ديگه همه ي سفارشات تحويل داده ميشن ... موفق باشيد...
نوشته شده توسط albalo0o18: من 360 core pack بگیرم چجوری از xbox live میتونم استفاده کنم اکانت live از کجا تهیه کنم :confused: بیشتر... من كارت گلد ميارم از دبي ... يه پيام خصوصي برام بزار ... تا 2 هفته يه ديگه همه ي سفارشات تحويل داده ميشن ... موفق باشيد...
Fratos کاربر سایت Jul 4, 2007 #937 درود به همه من كارت گلد ميارم از دبي ... يه پيام خصوصي برام بزار ... تا 2 هفته يه ديگه همه ي سفارشات تحويل داده ميشن ... موفق باشيد... بیشتر... آقا Microsoft Point میتونی ردیف کنی؟
درود به همه من كارت گلد ميارم از دبي ... يه پيام خصوصي برام بزار ... تا 2 هفته يه ديگه همه ي سفارشات تحويل داده ميشن ... موفق باشيد... بیشتر... آقا Microsoft Point میتونی ردیف کنی؟
Genius71 کاربر سایت Jul 4, 2007 #938 من یه ADSL 128 دارم میتونم با اون لایو بازی کنم؟؟؟؟ با دستگاه کپی خور می شه به xbox live وصل شد و بازی کرد؟
من یه ADSL 128 دارم میتونم با اون لایو بازی کنم؟؟؟؟ با دستگاه کپی خور می شه به xbox live وصل شد و بازی کرد؟
kaletopol کاربر سایت Jul 5, 2007 #939 آقا به نظرتون مخصوصا اونایی که لایو بازی کردن : ارزش داره آدم به خاطر لایو بره یه کنسول دیگه بخره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا همین Offline بازی کنه سنگین تره ؟
آقا به نظرتون مخصوصا اونایی که لایو بازی کردن : ارزش داره آدم به خاطر لایو بره یه کنسول دیگه بخره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا همین Offline بازی کنه سنگین تره ؟
KhashiMetal کاربر سایت Jul 5, 2007 #940 نوشته شده توسط kaletopol: آقا به نظرتون مخصوصا اونایی که لایو بازی کردن : ارزش داره آدم به خاطر لایو بره یه کنسول دیگه بخره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا همین Offline بازی کنه سنگین تره ؟ بیشتر... خیلی ارزش داره به نظر من
نوشته شده توسط kaletopol: آقا به نظرتون مخصوصا اونایی که لایو بازی کردن : ارزش داره آدم به خاطر لایو بره یه کنسول دیگه بخره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا همین Offline بازی کنه سنگین تره ؟ بیشتر... خیلی ارزش داره به نظر من
KhashiMetal کاربر سایت Jul 5, 2007 #941 نوشته شده توسط osos: درود به همه آقا Microsoft Point میتونی ردیف کنی؟ بیشتر... آره ... ولی فقط 1600
KhashiMetal کاربر سایت Jul 5, 2007 #942 نوشته شده توسط Genius71: من یه ADSL 128 دارم میتونم با اون لایو بازی کنم؟؟؟؟ با دستگاه کپی خور می شه به xbox live وصل شد و بازی کرد؟ بیشتر... 1. با ایرانی ها راحت ولی با خارجی ها یکم مشکله 2. آره ... اگه بنت نکنن
نوشته شده توسط Genius71: من یه ADSL 128 دارم میتونم با اون لایو بازی کنم؟؟؟؟ با دستگاه کپی خور می شه به xbox live وصل شد و بازی کرد؟ بیشتر... 1. با ایرانی ها راحت ولی با خارجی ها یکم مشکله 2. آره ... اگه بنت نکنن
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jul 5, 2007 #943 با دستگاه کپی خور می شه به xbox live وصل شد و بازی کرد؟ بیشتر... فقط یادت باشه درایو سامسونگ بگیری و از دیسک های stealth استفاده کنی!
با دستگاه کپی خور می شه به xbox live وصل شد و بازی کرد؟ بیشتر... فقط یادت باشه درایو سامسونگ بگیری و از دیسک های stealth استفاده کنی!
xbox360club کاربر سایت Jul 5, 2007 #944 نوشته شده توسط pandora tomorrow: فقط یادت باشه درایو سامسونگ بگیری و از دیسک های stealth استفاده کنی! بیشتر... البته اگه فریمور iXtreme برای درایو هیتاچی هم بیاد خیال هممون راحت میشه... یه جا خوندم مثل اینکه هکرا دارند روش کار می کنند... اگه بیاد خیلی توپ میشه...
نوشته شده توسط pandora tomorrow: فقط یادت باشه درایو سامسونگ بگیری و از دیسک های stealth استفاده کنی! بیشتر... البته اگه فریمور iXtreme برای درایو هیتاچی هم بیاد خیال هممون راحت میشه... یه جا خوندم مثل اینکه هکرا دارند روش کار می کنند... اگه بیاد خیلی توپ میشه...
Fratos کاربر سایت Jul 5, 2007 #945 آره ... ولی فقط 1600 بیشتر... رفیق خوش قیمت بدی مشتری میشم. منتظر PM ات هستم ها :biggrin1: