SNAKE=BIGBOSS
کاربر سایت
IP و DNS رو بزار رو Automatic یه تست بکن ...آقا جان مادرتون یکی جواب بده بچه های قدیمی که دیگه نمیان اینجا
آقا من تا چند ماه پیش راحت تو لایو وصل میشدم اما الان داره تو قسمت IP Address داره failed میده یکی کمک کنه
IP و DNS رو بزار رو Automatic یه تست بکن ...
موفق باشید...
چرا از اول نگفتی ؟این کارو کردم اما نمیشه
آقا من فکر کنم فهمیدم چه مشکلی تو خوده
Control Panel > Network Connections
همیشه یه چیزی بود که دو تا مانیتور بهم وصل شده بود و کنارش یه ضربدر قرمز بود اما الان اون نیست و گند تا دیگه مثل اون هم بود اما الان هیچ کودوم نیست دوستم میگه مودم یه چشه آخه باید ip رو اونجا وارد کنم
چرا از اول نگفتی ؟
اینه راهش :
باید درایور مودم و کارت شبکت رو دوباره نسب کنی ... شاید هم این دو کارت از روی PCI شل شده باشه...باید کامپیوتر رو باز و این دو کارت رو به داخل فشار بدی ...
موفق باشی ...
منظورت اینه که آپدیت کنم درایور ها رو اسم درایو کارت شبکه چیه ؟ به انگلیسی ؟
ماله مودم رو که آپدیت کردم
این کارو کردم اما نمیشه
آقا من فکر کنم فهمیدم چه مشکلی تو خوده
Control Panel > Network Connections
همیشه یه چیزی بود که دو تا مانیتور بهم وصل شده بود و کنارش یه ضربدر قرمز بود اما الان اون نیست و گند تا دیگه مثل اون هم بود اما الان هیچ کودوم نیست دوستم میگه مودم یه چشه آخه باید ip رو اونجا وارد کنم
ممنون فرزاد جان اما مشکل از این چیزایی که شما می گی خیلی بالاتره یه نگاه به این عکسنه باید از نو نصب کنی و اگر راه خشایار جان جواب نداد این راه هم امتحان کن :
1. رو My Computer کلیک راست و بعد Properties
2. برو درقسمت Hardware و اونجا Device Manager رو انتخاب کن
3. عنوان Network Adapters رو گسترده کن!
4. روی کارت شبکت کلیک راست و بعد Enable !
شما باید وارد Network connection بشید و بعد روی local area connection راست کلیک کنید و
بعد گزینه properties را انتخاب کنید .
مانند شکل زیر :
سپس TCPI internet protocal را انتخاب کنید .
باید آنجا رو مثل شکل زیر کنید .
سپس باید Firewall ویندوز را OFF کنید .
توی XBOX 360 هم باید وارد system شده و بعد گزینه ی network setting را انتخاب کنید .
بعد وارد edit setting شوید و آن جا را مثل شکل زیر تنظیم کنید :
http://xs.to/xs.php?h=xs217&d=07271&f=xc.jpg
باید درست شده باشه من از همین راه شبکه کردم درست شد . ولی من هم نتونستم به LIVE
وصل شم مال من DNS فیلد میشه .