همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام
ببخشین چند سوال داشتم :
کسی از شما هست کهع هم واسه لایو و بازی از یه پروفایل استفاده کنه ؟ منظورم اینه که با یه پروفایل هر دو کار رو کنه؟
اگه هست تا حالا واسش پیش نیومده که مشکل واسش پیش بیاد و Profile خودش پاک یا خراب شه؟!
چون من از یه پروفایل استفاده میکنم و می ترسم که پروفایلم پاک بشه:(:((:((
اگه میشه یکم راهنماییم کنین تا حداقل خیالم راحت بشه که پروفایلم چیزیش نمیشه;):((
شما 100 تا پروفایل هم بسازی همدیگه رو پاک نمی کنن!
بهترین کار اینه که همون پروفایلی که الآن باهاش بازی می کنین ( بصورت offline ) رو وارد XBox Live کنین! تا گیمر اسکور ها تون حفظ بشه! از این پروفایل می تونین بصورت یک پروفایل آفلاین هم استفاده کینن!
برای اینکار وارد پروفایل آفلاین مربوطه بشین! بعد تو بالاتربن قسمت ، برید رو پرفایلتون و اون رو انتخاب کنید ( همونجا که برای Achievment ها و تعویض Gamer Picture و از این جور تنظیمات میرید )!
آخرین گزینه نوشته Join to XBox Live !
سوالی بود در خدمتم!

شما 100 تا پروفایل هم بسازی همدیگه رو پاک نمی کنن!
بهترین کار اینه که همون پروفایلی که الآن باهاش بازی می کنین ( بصورت offline ) رو وارد XBox Live کنین! تا گیمر اسکور ها تون حفظ بشه! از این پروفایل می تونین بصورت یک پروفایل آفلاین هم استفاده کینن!
برای اینکار وارد پروفایل آفلاین مربوطه بشین! بعد تو بالاتربن قسمت ، برید رو پرفایلتون و اون رو انتخاب کنید ( همونجا که برای Achievment ها و تعویض Gamer Picture و از این جور تنظیمات میرید )!
آخرین گزینه نوشته Join to XBox Live !
سوالی بود در خدمتم!

من الان با پروفایلم به صورت آفلاین هم بازی می کنم. اما من فقط میخواستم بدونم که مشکلی واسه پروفایل پیش نمیاد.
از راهنمایی شما هم ممنونم...

سلام
من تقریبا یه 3-2 ماهی بود که لایو وصل نشده بودم یهنی از همون موقعی که جریان بن کردن شروع شد دیگه وصل نشدم تا اینکه امروز دلو زدم به دریا گفتم بزار وصل بشم یا بن میشم یا نمیشم که خوشبختانه دیدم بن نشدم ولی یه پیغامی اومد که اشتراک گلد شما تموم شده ولی باز خوبه میشه دمو و تم دانلود کرد حالا می خواستم ببینم ایا احتمال داره که من بعدا بن بشم؟

سلام
من تقریبا یه 3-2 ماهی بود که لایو وصل نشده بودم یهنی از همون موقعی که جریان بن کردن شروع شد دیگه وصل نشدم تا اینکه امروز دلو زدم به دریا گفتم بزار وصل بشم یا بن میشم یا نمیشم که خوشبختانه دیدم بن نشدم ولی یه پیغامی اومد که اشتراک گلد شما تموم شده ولی باز خوبه میشه دمو و تم دانلود کرد حالا می خواستم ببینم ایا احتمال داره که من بعدا بن بشم؟
احتمال داره .

یعنی نمیشه گفت که احتمالش 0 هست .

ولی احتمالش خیلی کم نزدیک 0 :cheesygri;)

سلام

اگه پوینت داشته باشی آره میشه همه چی دانلود کرد

با سلام
میخواستم ببینم که اگه بخوام یه Gamertag تو لایو بسازم Gamers Score ماله اکانت Offline م که تا حالا باش به لایو وصل نشدم میپره؟:((

ُسلام
شما باید یه پروفایل دیگه بسازی واسه لایو. البته میشه با همون پروفایل Offlinet که باهاش بازی میکنی رو واسه لایو کنی. اما دیگه واسه لایو میشه و برنمیگرده! البته میتونی به صورت Offline هم باهاش بازی کنی و هر چی گیم اسکور بگیری بهش اضاف میشه و هیچ مشکلی واسش پیش نمیاد.
من خودم هم همین طور واسم پیش اومد و پروفایلم شده واسه لایو!!!
به نظر من یه پروفایل دیگه بساز بهتره;)

آخرین ویرایش:
ُسلام
شما باید یه پروفایل دیگه بسازی واسه لایو. البته میشه با همون پروفایل Offlinet که باهاش بازی میکنی رو واسه لایو کنی. اما دیگه واسه لایو میشه و برنمیگرده! البته میتونی به صورت Offline هم باهاش بازی کنی و هر چی گیم اسکور بگیری بهش اضاف میشه و هیچ مشکلی واسش پیش نمیاد.
من خودم هم همین طور واسم پیش اومد و پروفایلم شده واسه لایو!!!
به نظر من یه پروفایل دیگه بساز بهتره;)

خوب اصلاً چه عیبی داره پروفایل لایو و غیر لایو یکی باشه?? با همون پروفایل میشه در هر 2 حالت بدون هیچ مشکلی بازی کرد و همه gamerscoreبرای همون ثبت میشه!:laughing:

سلام
همین چند لحظه پیش ADSL منم وصل شد و من وارد لایو شدم و آپدیت رو انجام دادم ..
اما مشکل دارم ! بعد از اینکه تست کانکشن تموم شد ، باید ثبت نام کنم دیگه . درسته ؟
در اولین مرحله ثبت نام از من Gamertag میخواد . همونطور هم که میدونین قبلش همه پروفایل هامو Sign Out میکنه . یعنی باید الان یه پروفایل جدید بسازم ؟ یا Gamertag یه چیز دیگست ؟ اینجا رو راهنمایی کنین ....

چون از این مرحله جلوتر نرفتم نمیدونم بعدش باید چه اطلاعاتی بدم .... اگه بگین چی باید وارد کنم ، ممنون میشم .... که از همین الان راهنمایی ام بکنین !

ضمنا یه آدرس توی آمریکا بهم بدین.

مرسی .... بزودی منم توی Live جامپ میکنم ! :)

در اولین مرحله ثبت نام از من Gamertag میخواد . همونطور هم که میدونین قبلش همه پروفایل هامو Sign Out میکنه . یعنی باید الان یه پروفایل جدید بسازم ؟ یا Gamertag یه چیز دیگست ؟ اینجا رو راهنمایی کنین ....
شما اگه پروفایلات offline هست و تا حالا آنلاین نساختی با اون پروفایلی که می خوای آنلاینش کنی و در واقع gamertag ت هست signin می کنی و بعد join to live رو می زنی. اولین کاری که بعد از یه مقدار لود کنسول انجام می ده اینکه چک می کنه می بینه که این gamertag که شما در حالت offline ساختی قبلا گرفته شده یا نه اگه گرفته شده باشه که هیچ کاری نمی تونی بکنی و همونجا باید یه gamertag جدید بسازی با gamerscore صفر ولی اگه نگرفته بودن می تونی همونو داشته باشی و بقیه مراحل ثبت نام رو انجام بدی.

خوب اشکان جان . من تا وقتی که توی لایو ثبت نام نکردم که میتونم تغییر بدم اسم پروفایلمو .
آخه اسمی هم که انتخاب کردم ممکنه وجود داشته باشه : Sneaky
پس میتونم قبل از اینکه ثبت نام کنم، اسممو عوض کنم !!؟؟

آدرس در USA ؟؟

شما اگه پروفایلات offline هست و تا حالا آنلاین نساختی با اون پروفایلی که می خوای آنلاینش کنی و در واقع gamertag ت هست signin می کنی و بعد join to live رو می زنی. اولین کاری که بعد از یه مقدار لود کنسول انجام می ده اینکه چک می کنه می بینه که این gamertag که شما در حالت offline ساختی قبلا گرفته شده یا نه اگه گرفته شده باشه که هیچ کاری نمی تونی بکنی و همونجا باید یه gamertag جدید بسازی با gamerscore صفر ولی اگه نگرفته بودن می تونی همونو داشته باشی و بقیه مراحل ثبت نام رو انجام بدی.

شما حتی بعد از وصل شدن به لایو و چک شدن Gamertag فعلی هم میتونی اسم Gamertag رو عوض کنی. اینطوری Gamerscore رو نگه میداری! ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or