همه چیز درباره ی Xbox Live

آقا این داستان بن شدن چیه اگه بن بشی چه اتفاقی میفته؟؟؟
چه طوری میشه جلوگیری کرد ازش ... کلا یه راهنمایی کامل اگه میشه؟؟؟
صفحات تاپیک زیاد بود نتونستم همرو بخونم:(

شما خیلی راجت بدون خوندن صفحات اون تاپیک می تونستی به تالار xbox بری و تاپیک زیر رو که مهم هم هست رو مطالعه کنی!
سوالات عمومی در زمینه بن شدن از Live

سلام
من مدت زیادی توی سایت نبودم
میشه لطف کنین به من بگین هنوز هم بن شدن ادامه داره یا نه ؟
بهترین راه مقابله همون فریمور جدیده هست درسته ؟

سلام
من مدت زیادی توی سایت نبودم
میشه لطف کنین به من بگین هنوز هم بن شدن ادامه داره یا نه ؟
بهترین راه مقابله همون فریمور جدیده هست درسته ؟
فعلا کنسولها بن نمیشه ...
احتمالا MS داره اطلاعات کنسولهای کپی رو جمع میکنه و یه مدت دیگه همه رو یه دفعه بن میکنه .
راه مقابله هم بله ، همونه به همراه استفاده از دیسکهای Stealth

برای XBox Live اینترنت رو Share کردم یک طرف سیم که تو Lan Card هست LED اش زرد است و آن یکی که پشت دستگاه است LED اش خاموش است توی Live میرم بدون هیچ مشکلی ولی Market Place unavailable هست و توی بازی سرعتم مثل Dial up است (ADSL 128 دارم) قبلأ دو تا LED ها سبز بود و هیچ مشکلی نداشتم.
فکر میکنید مشکل از Lan Card ام است؟
لطفأ سریع جواب بدید که اعصابمو ریخته بهم.

بره منم زد: marketplace unavailable منم رفتم تو قسمت memory بعد رفتم تو قسمت system... فايل marketplaceفلان رو پاك كردم فكر كنم حجمش 2 mb باشه بعد درست شد. شما هم همينكارو يه دفعه بكن.

مال منم هم دیشب یه نیم ساعتی غیر فعال بود ولی بعد درست شد. یعنی همیشه درست میشه...
شما هم نباید Marketplace رو پاک می کردی ، اون فایل سیستمه، حالا چه اتفاقی ممکنه با پاک کردن این فایل بیافته نمی دونم ، مواقعی هم که میزنه Unavailable دارن یه تغییراتی میدن یا چیزی رو در آپلود میکنن...پس صد درصد مشکلتون بعد از مدت کوتاهی حل خواهد شد...

آخرین ویرایش:
سلام من datak 128 دارم که VPN است اوني که اومد نسب کنه گفت نميشه باهاش به live وصل شد منم هر کاري کردم نشد لطفا کمک کنيد

GS من 20150 بود ولي xbox360 سوخت جديدشو گرفتم شد 2000

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or