همه چیز درباره ی Xbox Live

بچه ها سلام من چطوری میتونم اسم gamertagلایوم عوض کنم اشتباه نوشتم لطفا جواب بدید...:confused:

دوست عزیز
والا عوض کردن GamerTag کار ساده ای نیست یعنی هزینه بر است. برای عوض کردن gamertag هر پروفایل شما می بایست به قسمت مربوط به تغییر گیمرتگ داخل Xbox بری، البته برای عوض کردن آن 800 تا Microsoft Point می خواد...

اگر می دونی Microsoft Point چیه که هیچی اما اگر نمیدونی من الان توضیح می دم.
Microsoft Point در واقع واحد پولی برای خرید از کردن محیط LIVE است. حال چه موسیقی باشه، چه فیلم و یا چه map های جدید برای بعضی از بازی ها و ...
حالا حتما می گی Microsoft Point از کجا بیارم. اولین راه آن داشتن CreditCard و خرید اون است. برای مثال 2100تا میکروسافت پوینت معادل 25euro می باشد. یا 1600 تا پوینت 20 دلار است.
اگر هم داخل ایران هستی و کردیت و از این حرفا نداری بهترین راهی که من می شناسم اینه که به فروشگاه WestGame بری. چون اونها کارت پوینت می فروشن.

حالا من این حرفا را زدم. اما نظر خود من اینه که اصلا فکر تغییر gamertag رو از سرت بیار بیرون یا با همین ادامه بده و یا اینکه فقط کافیه که با یک EMAIL دیگه یک پروفایل جدید بسازی. البته شما که امتیاز زیادی نداری، پس فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه یک GamerTag جدید بسازی. چون با ساختن یک پروفایل دیگر اصلا امکان انتقال Achievementها یا همان GamerScore ها به اون پروفایل جدید وجود ندارد.

موفق باشید

اقا دست درد نکن مرسی ترکوندی:cheesygriمیرم یکی دیگه میسازم اونوقت من کارت گلد دارم چی نمیپره:confused:.بعد نمیشه با گیمر تگ اصلی واسه لایو کرد اخه اون 8810 گیم اسکور دارم.........:-"بازم متشکرم:cool:

سلام من datak 128 دارم که VPN است اوني که اومد نسب کنه گفت نميشه باهاش به live وصل شد منم هر کاري کردم نشد لطفا کمک کنيد

GS من 20150 بود ولي xbox360 سوخت جديدشو گرفتم شد 2000

اقا دست درد نکن مرسی ترکوندی:cheesygriمیرم یکی دیگه میسازم اونوقت من کارت گلد دارم چی نمیپره:confused:.بعد نمیشه با گیمر تگ اصلی واسه لایو کرد اخه اون 8810 گیم اسکور دارم.........:-"بازم متشکرم:cool:

خوب چرا gamertag اصلیت رو از اول به لایو وصلش نکردی؟؟!! :confused:مشکلی نداشت که! حالا نمیدونم account live رو به اون یکی انتقال داد.:( ولی میتونی فقط اسم این رو عوض کنی اگر تو نوشتنش اشتباه کردی. اون کار مجانیه.:biggrin1:

با سلام خدمت دوستان لایو باز و مدیران سایت .
من دیروز با اجازتون دوباره Jump-In کردم ، البته با فریمور Ixtream
حالا به نظرتون لایو رو وصل بشم ؟ یا هنوز خطرناکه حسن ؟
اگه هیچ دیسکی تو کنسول نباشه خطر کمتره ؟

با سلام خدمت دوستان لایو باز و مدیران سایت .
من دیروز با اجازتون دوباره Jump-In کردم ، البته با فریمور Ixtream
حالا به نظرتون لایو رو وصل بشم ؟ یا هنوز خطرناکه حسن ؟
اگه هیچ دیسکی تو کنسول نباشه خطر کمتره ؟
نه رفیق وصل شو الان هیچ مشکلی نیست,نه خطر نداره ممد:cheesygri,اخه بستگی ممکن قبلا بازی کرده باشی دیسکت STEALTH نداشته باشه اگه اطلاعات رو سیستمت بمونه میتونن شناسایی کنن و بعد بن کنن که الان تو فکر این حرکت نیستن.....;)>ضمنا من این پست ویرایش کردم سوال دارم بچه ها ای LAST4DIGTS CREDIT CARD برای چیه؟لطفا توضیح بدید؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or