Vegas رو نداری ؟
من وقتی 360 رو به adsl modem وصل میکنم همه چیconfirmمیشه. ولی وقتی به بخش xbox live میرسه failed میشه.مشکلم چیه؟
سلام بچه ها . الان در پوست خودم نمیگنجم .
چرا؟
چون تونستم سیستمم رو با 360 به هم وصل کنم و با توجه به اینکه ADSL هم دارم تونستم 360 رو از طریق سیستم Online کنم و به Live وصل بشم.
قبلا باید کابل رو از سیستم جدا میکردم و میزدم به 360 , ولی الان دیگه نیاز به این کار ندارم.
همه برای من یه هووووووووووووووووووووووووورا بکشید . بابا من شاخم :laughing:
نوشته شده توسط Amir360:من وقتی 360 رو به adsl modem وصل میکنم همه چیconfirmمیشه. ولی وقتی به بخش xbox live میرسه failed میشه.مشکلم چیه؟
امير جان ...والا ببین دوست عزیز
1. راه انداختن سرور Ranked Match که اصلا کاری نداره(البته بسیار بسیار بستگی به بازی داره) برای مثال داخل بازی GearsOfWar که وقتی شما وارد منوی Versus می شی به طور واضح Rank رو می بینی. اما مثلا برای بازی مثل DiRT شما نمی تونی اصلا سرور RankedMatch بسازی! این طور بازی ها به این گونه است که در هر بار یک نفر Host میشه و اگر بازی رفت بیرون خود به خود به فرد دیگری منتقل می شه(البته منظور Rank Match بودااا)
2. مایکرو اصلا به طور عادی tournament نداره. فقط در زمانهایی خاص برای مثال در زمان عرضه شدن بازی GRAW2 برای آنهایی که در آمریکا ساکن بودند یک Tournament ایجاد شد. خلاصه به طور کلی بگم که تورنمنت مورنمت خبری نیست.
3. من فکر کنم سرعت اینترنت شما بسیار پایین باشه. اگر برای همین دو تا بازی اینقدر منتظر می مونی بهتره که صبر کنی و وقتی به حجم معقولی رسید بعدش با هم اطلاعات رو Update کنی. برای خود من اکثر اوقات همون زمان که Achievement رو می گیرم کمتر از 10 ثانیه تا بیام پشت کامپیوتر اطلاعاتم تو سایت Update می شه.(سایت XBOX.COM) حداکثر تا یک ربع هم رسیده برای من اما بیشتر نشده. مگر در زمان هایی که سرورهای LIVE کمی دچار مشکل می شوند.
4. این سوالت دیگه واقعا اخرشه. بابا روم گیمر یعنی چه اصلا؟! شما خوب وقتی به داخل بازی می روی و وارد قسمت Multiplayer میشوی خوب اونجا SEARCH می کنی دیگه. والا از این سوالت فکر کنم که شما اصلا تا به حال Online Gaming رو تجربه نکردی.
خوب city و state رو چی بزنم.توروخدا کمک کنید![]()
توروخدا یکی کمک کنه
. چرا من نمي تونم افراد رو دعوت به بازي كنم (گزينش قفله) ؟؟؟
دوستان میدونم نباید اینجا این سوال رو بپرسم، ولی اگه میشه به من بگید چه نوع سرویس ADSL خوب هستش ؟ من واقعا گیج شدم، نمیدونم کدوم بهتره تو منطقه ی آریاشهر. ممنون میشم اگه بگید
بازم معذرت:blushing:
دوستان میدونم نباید اینجا این سوال رو بپرسم، ولی اگه میشه به من بگید چه نوع سرویس ADSL خوب هستش ؟ من واقعا گیج شدم، نمیدونم کدوم بهتره تو منطقه ی آریاشهر. ممنون میشم اگه بگید
بازم معذرت
فكر كنم شما نگرفتي من چي مي گم !!!
تو ليست دوستات يه نفر رو انتخاب مي كني ... گزينه ي دوم از بالا Invite To Game هستش ... واسه من قفله ...
بخاطر Rep نيست ؟
بچه ها من ایالت کالیفرنیا رو انتخاب کردم.پست کد هم دارم.حالا اسم یک شهر و خیابان رو میخوام.اگر میشه کمک کنید