همه چیز درباره ی Xbox Live

یه سوال دیگه هم دارم.
چند روز پیش من بازی spec ops رو خریدم.
حالا بازیش خیلی مهم نیست ولی وقتی گذاشتمش توی دستگاه پیغام داد که باید آپدیت کنی.(اون موقع آفلاین بودم و اینترنت نداشتم)
منم اوکی کردم و آپدیت شد...
وقتی دستگاه ریبوت شد محیط کاربری کنسول من تغییر کرد.
قبلا اسم صفحه زمینش xbox dashbord بود ولی بعد از ریبوت اسمش به xbox home تغییر کرد
لطفا راهنمایی بفرمایید

دوست عزیز اون آپدیت داشبورد LT+3 هستش.اگر دستگاهتون LT+3 بوده مشکلی نیست و باز هم اگر دستگاهتون LT+2 هم باشه مشکلی ندارید.

سلام
اکانت یه ماهه که ......خدافظ
دیگه مایکرو به کسی اکانت گلد یه ماهه نمیده.باید 1 دلار بدی تا بهت بده
عجیبه ... هنوز تبلیغش روی منوی اصلیم هست ... وقتی روش کلیک می کنم این رو میگه
حالا به نظرتون اگه 1 ساله بگیرم مشکلش حل میشه؟ بیخود هزینه ی هدر رفته نشه

مطمئنی؟
من که داشبوردم 14 نمیدونم چی چی بود وصل شدم به لایو آپدیت کرد تازه شد 15574نکنه کینکت به کنسولت وصله؟اگه آره بزن بره
اگه نه شک دارم.کینکتو نزن به کنسول برو لایو ببین بازم آپدیت میخواد؟
در ضمن به لایو وصل شی اکانت هم بسازی بهت گلد رایگان یه ماهه نمیده
باید خودت از سایتها بخری
در ضمن من امروز gears 2 رو گذاشتم هیچ کسیو پیدا نکردم.فکر کنم همه رفتن gears 3
نه کینکت وصل نیس به کنسول، اصن کینکت ندارم، به لایو هم فقط همینطوری وصل شدم و قصد بازی نداشتم، ولی بعدن می خوام بازی کنم، ورژن دشبورد هم مطمئن ام، 15574 ئه، ولی آپدیتی که می ده بی ربطه به نظرم، کنسل کنم هم لایو نمی ره. البته کنسولی که خریدم باندل کینکت بوده، کینکتشو ورداشته بود چون کنسولِ عادی می خواستم و نداشت دیگه. حالا این آپدیته رو بذارم انجام شه یا نه؟

درود .

من میخوام به لایو وصل شم ارور Can't Connect میده . تست کانکشن هم زدم تو بخش سومش یعنی Xbox Live مینویسه Failed و کانکت نمیشه . امروز که داشتم بازی میکردم یکهو DC شد و دیگه تا الان اینجوریه . همه کارهایی که تو سایت Xbox نوشته رو هم انجام دادم ولی مشکلم برطرف نشد . دوستان راه حلی سراغ ندارین ؟!

عجیبه ... هنوز تبلیغش روی منوی اصلیم هست ... وقتی روش کلیک می کنم این رو میگه
حالا به نظرتون اگه 1 ساله بگیرم مشکلش حل میشه؟ بیخود هزینه ی هدر رفته نشه
آره تبلیغش برای منم بود.ولی........................
میل خودته
نه کینکت وصل نیس به کنسول، اصن کینکت ندارم، به لایو هم فقط همینطوری وصل شدم و قصد بازی نداشتم، ولی بعدن می خوام بازی کنم، ورژن دشبورد هم مطمئن ام، 15574 ئه، ولی آپدیتی که می ده بی ربطه به نظرم، کنسل کنم هم لایو نمی ره. البته کنسولی که خریدم باندل کینکت بوده، کینکتشو ورداشته بود چون کنسولِ عادی می خواستم و نداشت دیگه. حالا این آپدیته رو بذارم انجام شه یا نه؟
عجیبه.نمیدونم.میل خودته.یهو نزنی آپدیت بشه بعد مشکل پیش بیاد بندازی تقصیر من.یه کم دیگه تحقیق کن
درود .

من میخوام به لایو وصل شم ارور Can't Connect میده . تست کانکشن هم زدم تو بخش سومش یعنی Xbox Live مینویسه Failed و کانکت نمیشه . امروز که داشتم بازی میکردم یکهو DC شد و دیگه تا الان اینجوریه . همه کارهایی که تو سایت Xbox نوشته رو هم انجام دادم ولی مشکلم برطرف نشد . دوستان راه حلی سراغ ندارین ؟!

از hipت شاید باشه.زنگ بزن شرکتی که ازش اینترنت خریدی بهش بگو

سلام بچه ها ... من امروز خواستم اطلاعات کنسول قدیمی ام رو بریزم رو کنسول جدیدم ولی همش پرید .... حالا که رفتم از لایو ریکاور کردم ..... دیدم هر چی map pack و character داشتم پریده .... مثلا کد آدام فینکس رو داشتم و فعال بود ولی الآن دیگه نیست ... چی کار کنم برگردن ؟؟؟

حدود یکی دو ماه پیش که آنلاین میزدم mw 3 خودش با بچه های ایران میاوردتم برای همین پینگم خوب بود ولی الان همش با خارجی ها لود می کنه
مشکل چیه :(

سلام بچه ها ... من امروز خواستم اطلاعات کنسول قدیمی ام رو بریزم رو کنسول جدیدم ولی همش پرید .... حالا که رفتم از لایو ریکاور کردم ..... دیدم هر چی map pack و character داشتم پریده .... مثلا کد آدام فینکس رو داشتم و فعال بود ولی الآن دیگه نیست ... چی کار کنم برگردن ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or