همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان
میشه در این مورد کمکم کنید؟
موقع اتصال به لایو و گرفتن اکانت 1 ماهه این ارور رو میده: 80070057
کسی میدونه باید چیکار کرد؟

سلام
اکانت یه ماهه که ......خدافظ
دیگه مایکرو به کسی اکانت گلد یه ماهه نمیده.باید 1 دلار بدی تا بهت بده

سلام ببخشید الان اتصال به لایو مشکلی نداره اپدیت آخرم ال تی 3
یه سوال دیگه من اگه یه فرمت فیلم مثل mp4 از لایو یگیرم برای دیدنش دوباره باید به لایو وصل شم

سلام نه نمیبونی با هر dvd بری تو لایو برا بازی های با قفل xdg3 شهریور 90 به بعد اکثر بازی ها با این قفلن حتما باید برنر مکس باشه قبلی ها هم full stealth

---------- نوشته در 01:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:41 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال :D الان من lt3 دارم با هر dvd میتونم بازی کنم ؟ بن نمیشم ؟؟

سلام نه نمیبونی با هر dvd بری تو لایو برا بازی های با قفل xdg3 شهریور 90 به بعد اکثر بازی ها با این قفلن حتما باید برنر مکس باشه قبلی ها هم full stealth

ببین الان دیگه بن نمیشی جز دست بردن در پروفایل راستی من الان این تایتل اپدیت 170 مگی بتلو از ایکس باکس حال نداشتم بازی کنم از کامپیتر منتقلش

یه سوال :D الان من lt3 دارم با هر dvd میتونم بازی کنم ؟ بن نمیشم ؟؟

البته دوست عزیز موج بن ویو دیگه در کار نیست.دیگه با کار بر روی کنسول نسل بعد و مشغولیت آنها خبری نیست. با عناوین قدیمی مشکلی نیست ولی اگر میخواهید با اطمینان بروید باید دیسک بازی های LT+3 را با دیسک های برنر مکس استفاده کنید.

سلام ببخشید الان اتصال به لایو مشکلی نداره اپدیت آخرم ال تی 3

خیر دوست عزیز مشکلی نیست.

یه سوال دیگه من اگه یه فرمت فیلم مثل mp4 از لایو یگیرم برای دیدنش دوباره باید به لایو وصل شم

بنده امتحان نکردم ولی فکر میکنم که نیازی به لایو نمی باشد.

پ.ن: در ضمن سوالاتتون رو یکبار بپرسید نه چند بار در یک صفحه.

سلام دوستان عزیز.خوب هستید؟من تازه ثبت نام کردم.راستش تازه ایکس باکس خریدم و اطلاعات زیادی درباره ی اکانت live ندارم.میشه یکی کمکم کنه؟؟

سلام دوستان عزیز.خوب هستید؟من تازه ثبت نام کردم.راستش تازه ایکس باکس خریدم و اطلاعات زیادی درباره ی اکانت live ندارم.میشه یکی کمکم کنه؟؟

موفق باشی دوست عزیز و هم چنین خوش آمدید. شما برای آنلاین بازی کردن نیاز به اکانت لایو دارید.اکانت لایو رو هم که ساختید نیاز به اکانت گلد دارید تا بتونید آنلاین بازی کنید.برای ساخت اکانت هم به تاپیک http://forum.bazicenter.com/thread9817/ مراجعه فرمایید.

چشم داداش چرا میزنی;)

صرفاً جهت اطلاع بود.

موفق باشید.

یه سوال دیگه هم دارم.
چند روز پیش من بازی spec ops رو خریدم.
حالا بازیش خیلی مهم نیست ولی وقتی گذاشتمش توی دستگاه پیغام داد که باید آپدیت کنی.(اون موقع آفلاین بودم و اینترنت نداشتم)
منم اوکی کردم و آپدیت شد...
وقتی دستگاه ریبوت شد محیط کاربری کنسول من تغییر کرد.
قبلا اسم صفحه زمینش xbox dashbord بود ولی بعد از ریبوت اسمش به xbox home تغییر کرد
لطفا راهنمایی بفرمایید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or