همه چیز درباره ی Xbox Live

جريان اپديت جديد چيه

2012 Xbox LIVE Update Public Beta *UPDATED* (Beta 2.0.16091.0) | c4eva Speaks!

اپديت بكنيم چيزي نميشه

آپدیت نکن. چون آپدیت کنی فعلا به لایو وصل نمی شه چون نسخه ی آزمایشیه.
اگه هم می خوای آپدیت کنی هاردت رو دربیار برو تست کانکشن رو بزن. همه چیو که اوکی کنه می گه می خوای کنسول آپدیت کنی یا نه.

دوستان با این مسخره بازی مایکروسافت که دیگه نمیشه از ایکس باکس لایو خرید کرد می تونیم گلد redeem کنیم؟؟
یعنی اگه من یه کد 3 ماهه بخرم کار می کنه؟؟
تا حالا از موقعی که این مسخره بازی شروع شده کسی redeem کرده؟؟

دوستان با این مسخره بازی مایکروسافت که دیگه نمیشه از ایکس باکس لایو خرید کرد می تونیم گلد redeem کنیم؟؟
یعنی اگه من یه کد 3 ماهه بخرم کار می کنه؟؟
تا حالا از موقعی که این مسخره بازی شروع شده کسی redeem کرده؟؟

آره من همین امروز خریدم مشکلی نداره .

اقا یکی کمک کنه.من تو حسابم 1600 پوینت دارم برا خرید ارکید بازی اقدام کردم.این پیغامو مدام میده cant retieve from information xbox live please try again یه ارور کد هم میده تا حالا صد بار خرید کرده بودم.چیکار کنم؟

---------- نوشته در 08:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:24 AM ارسال شده بود ----------

اکانت گلدم فعاله.بازی هارو هم تریال میتونم دانلود کنم 1600 پوینتمم سر خاشه این اکانتمم قبلا خرید کردم این چیه رفته رو اعصابم نمیزاره خرید کنم.فول بشه گیم.

اقا یکی کمک کنه.من تو حسابم 1600 پوینت دارم برا خرید ارکید بازی اقدام کردم.این پیغامو مدام میده cant retieve from information xbox live please try again یه ارور کد هم میده تا حالا صد بار خرید کرده بودم.چیکار کنم؟

---------- نوشته در 08:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:24 AM ارسال شده بود ----------

اکانت گلدم فعاله.بازی هارو هم تریال میتونم دانلود کنم 1600 پوینتمم سر خاشه این اکانتمم قبلا خرید کردم این چیه رفته رو اعصابم نمیزاره خرید کنم.فول بشه گیم.

اول باید چیز پی ان شیر کنی بعد خرید کنی تا اون پیغام دیگه واست نیاد.

دوستان با ...یلتر شکن میتونم خریدمو کنم؟از طریق پی سی تو اکانتم برم با هیلتر بخرم تو اکانتم فعال بشه؟ اینطور میشه از لایو خرید کرد یا تو قسمت تنظیماتشم باید دستکاریکنم؟

سلام دوستان من 800 تا پوینت گرفتم واسه فیفا12 ولی وقتی میزنم این ارور رو میزنه و دانلود نمیکنه 80153410
چی کار کنم :( تو تاپیکایه دیگرم خوندم چیزی نفهمیدم ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or