همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان کسی دیگه از اون موقع که نمیشد از ایکس باکس خرید کرد تا حالا گلد redeem کرده؟

---------- نوشته در 07:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:38 PM ارسال شده بود ----------

بعد من می خوام گلد 3 ماهه بگیرم هیچ سایتی نداره میگن نایاب شده فقط یه سایت پیدا کردم اونم گفتم ببینم کسی تا حالا ازش خریده؟؟؟ نمی خولم تبلیغ کنم می خوام مطمئن بشم.

---------- نوشته در 07:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:47 PM ارسال شده بود ----------

فروشگاه game-ir.com

دوستان کسی دیگه از اون موقع که نمیشد از ایکس باکس خرید کرد تا حالا گلد redeem کرده؟

---------- نوشته در 07:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:38 PM ارسال شده بود ----------

بعد من می خوام گلد 3 ماهه بگیرم هیچ سایتی نداره میگن نایاب شده فقط یه سایت پیدا کردم اونم گفتم ببینم کسی تا حالا ازش خریده؟؟؟ نمی خولم تبلیغ کنم می خوام مطمئن بشم.

---------- نوشته در 07:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:47 PM ارسال شده بود ----------

فروشگاه game-ir.com

من همین یکشنبه گلد خریدم
از این سایت هم نخریدم.دوستام خریدن ولی این گرون میده
از این سایت بخر:
matrixgame.ir

من رفتم لایو میخواستم بازی naruto shippuden ultimate ninja storm generations رو انلاین بازی کنم ولی وقتی میرم تو بازی از لایو میاد بیرون و یه update واسه بازی میاره این چیزی رو که میاره update کنم یا نه دیسک بازی هم برنرمکس هست

من رفتم لایو میخواستم بازی naruto shippuden ultimate ninja storm generations رو انلاین بازی کنم ولی وقتی میرم تو بازی از لایو میاد بیرون و یه update واسه بازی میاره این چیزی رو که میاره update کنم یا نه دیسک بازی هم برنرمکس هست
مشکلی نداره.آپدیت کن.

آپدیت کنید مشکلی نیست.

یه چیز یادم رفت بگم این update اپدیت اولیه که واسه لایو میاد نیست من اون اپدیت رو کردم این اپدیت ماله بازیه
ببخشید سوالم رو کاملتر نگفته بودم

یه چیز یادم رفت بگم این update اپدیت اولیه که واسه لایو میاد نیست من اون اپدیت رو کردم این اپدیت ماله بازیه
ببخشید سوالم رو کاملتر نگفته بودم
منظورتون رو درست نفهمیدم.این آپدیت وقتی میاد که دیسک میره توی بازی و یهو هم دیس کانکت میشید.بعد میگه این آپدیت رو انجام بده!درسته؟؟
اگه آره مشکلی نداره.
پ.ن:کلا فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه.

سلام . دوستان برای لایو بازی کردن حتما باید پول داد و اکانت گلد خرید ؟! یا رایگان و با دیسک Full Stealth میشه بازی کرد ؟

سلام
بله باید پول داد
قبلا یعنی تا چند ماه پیش رایگان گلد میداد ولی الان دیگه نمیده.باید بخری.

سلام من آخرین داشبورد دارم می خوان به xbox live وصل شم اما پیغامی یرای ساخت گیمر تگ بهم نمی ده، وصل شدن به xbox live تست کردم مشکلی نداشت من می خوام پروفایل خودم تبدیل به گیمرتگ کنم چطوری این کارو بکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or