همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام
من همش دو هفتس 360 خریدم.میخواستم بدونم با ای دی اس ال بهتر میشه به لایو وصل شد یا وایرلس .با هر کدوم حداقل با چه سرعتی لازم هست تا راحت لایو بازی کنی .مثلا adsl با سرعت دانلود 40 کی برای لایو بازی کردن کافیه?سرعتش 256 کيلو بايت باشه.
بازی کردن به سرعت دانلود ربطی نداره و باید ببینی پبنگت در بازی چطوره! مثلا با وایرلس داتک 512/128 می شه تا سرعت 60-70 کیلوبایت هم دانلود کرد ولی پینگش در بازی آنلاین از دایل آپ هم بدتره. کلا برای آنلاین ADSL خیلی بهتره و وضع وایرلس تو ایران زیاد جالب نیست.

ولی در کل شما هر اینترنتی هم تو ایران داشته باشی به علت کیفیت نسبتا پایین خطوط adsl و همچنین زیاد بودن فاصله برای وصل شدن به سرور های اروپایی یا امریکایی پینگت در حد معمولیه و در بعضی بازی های سریع دچار مشکل می کنه آدمو. بهترین راه برای ماها برای اینکه بتونیم از live لذت ببریم اینه که چند نفر مثلا 10 نفر که همیدگرو می شناسیم و همه از ایران هستیم با هم قرار بزاریم و تو یه سرور با هم بازی کنیم.

من کابل ایترنالو مستقیم به مودم adsl وصل کردم آی پی رو پیدا کرده اما توی dns فیلد میکنه .حالا کجا باید user name & password :mad: :confused: رو بدم

اگه منظورت این کارتهای Dvb هست که من شنیده بودم با این کارتها فقط میشه دریافت کرد و ارسال نداره یعنی حتی چت هم نمیتونی بکنی فقط دانلود و باز کردن صفحات وب البته میگم من از یکی از دوستام که داشت شنیده بودم که اینطوری میگفت حالا درستی و غلطیش رو نمیدونم

سلام من توی اکس باکس لایو به ادرس و زیپ کد(آمریکایی) و ..باقی چیزایی که توی اون صفحه ازت میپرسه احتیاج دارم کسی از دوستان میتونه کمکم کنه :love: خیلی ممنون میشم

بچها من توی لایو بودم داشتم فوتبال بازی میکردم یه دفه دیسکانکت شدم دیگه هر کاری کردم وصل نشود میرم توی test connection میزنم MTU رو failedمیده . این MTUچیه چیکار کنم درست بشه کسی میتونه کمکم کنه؟

بچها من توی لایو بودم داشتم فوتبال بازی میکردم یه دفه دیسکانکت شدم دیگه هر کاری کردم وصل نشود میرم توی test connection میزنم MTU رو failedمیده . این MTUچیه چیکار کنم درست بشه کسی میتونه کمکم کنه؟

منم تو لایو بودم یدفعه قطع شد حتی دیگه تو سایت xbox هم نمیتونم گیمرتگمو ببینم! کسی میدونه چی شده؟ خدا بخیر کنه شایدم سرورشون مشکل پیدا کرده باید صبر کرد اگه خبری شد بگین

---------------------------------------------------
ویرایش:الان تو خبرها دیدم که به مدت 3 ساعت سرور قطع میشه و یه کارای داخلی دارن !
خیالم راحت شد
Major Nelson gave us word that there will be a server maintenance on Xbox Live and Xbox.com tomorrow morning from 2:00 AM PST to 5:00 AM PST. It's only three hours and will be transparent to pretty much everyone in North America, but it's nice to get the heads up. This is strictly a maintenance and will not have any new features added to xbox.com, Xbox Live or your Xbox 360 Dashboard. Thankfully it doesn't last too long, nor does it take place at an inopportune time that will impede on some Crackdown co-op goodness
.

آخرین ویرایش:
بچها من یه سوال کچولو داشتم شما مطمئنید هرکس بار اول به لایو وصل میشه فقط به مدت یک ماه میشه مجانی گولد استفاده کنه؟
به وصل شدن به لایو ربطی نداره. شما از وقتی که اکانتتو می سازی یک ماه گلدت فعال می شه! حالا اگه به لایو هم وصل نشی اون باز 1 ماهش مصرف می شه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or