همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام
دوستان عزیز اگه میشه لطف بفرمایید به طور کامل و گام به گام طریقه ی وصل شدن به Xbox Live رو برای X360 توضیح بدید. من از DialUp استفاده میکنم و فقط برای Update و ... و نه برای بازی( چقدر هم میشه با این اینترنت های ایران لایو بازی کرد!) می خوام به لایو وصل شم. توضیحات تمام صفحات هم خوندم ولی بازم بامشکل مواجه میشم. اینم نمونه هاش :

1- وقتی گیمرتگ رو میسازم و میل هاتمیل رو بهش میدم این ارور رو میده :
Xbox live is not currently available in the locale associated with this windows ID, please use a different windows live ID.
و وقتی یه میل دیگه هم میسازم(چه با Xbox و چه با کامپیوتر بازهم همینو میگه!

مرسی

اون ارور واسه اینه که ادرس هات میلت باید برای یه کشور اروپایی یا امریکا باشه موقع ثبت هات میل دقت کن

بچه ها من بالا خره با یه آدرس انگلیس که از osos گرفتم به لایو وصل شدم و وگاس بازی کردم
یار کشی کردن ومنو هم برداشتن.ولی من از بازی سر در نیوردم واونا هم همه از دستم عصبانی شدن ومنو انداختن بیرون. حالا میخام هر کی راجع به روش بازی وگاس تو لایو میدونه لطف کنه وتوضیح بده
با تشکر از همه xbox بازای سایت بازی سنتر
فقط 360
دوست عزیز لایو این بازی مودلهای مختلفی داره مثلا تیم میشی باید بری تروریست بکشی یا بازی رو به صورت داستانی انجام بدی یا هم دیگرو بکشید یا تیم میشی برید با یه تیمه دیگه بجنگید خودت باید انتخاب کنی کدوم یکی رو میخواهی بری .
من خودم وگاسو بازی میکنم این گیم تارگ من خواستی addکن با هم بازی میکنیم dualSNAKE.

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه.من هم تو لایو a1181 هستم.یه ساعت مشخص بذار دوتایی بیایم تو لایو با هم بازی کنیم منم راه بیفتم.
دیشب من رفتم تو حالت تیمی .اسمم با چند نفر دیگه تو یه قسمت بود که معلوم بود ما با هم یاریم.ولی داخل بازی که شد اصلا منو نشون نمیدادمینوشت lt,rt که وقتی میزدم هی پلیر های مختلف رو نشون میداد ومن اصلا نبودم که بازی کنم
بعد از یکی دو دقیقه هم مینوشت kick out.گه ممکنه بیشتر راهنماییم کن.

آخرین ویرایش:
با سلام
دوستانی که می خواهند online بازی کنند امشب از ساعت 8 به بعد سعی کنند online بشن تا بتونیم یه بازی درست و حسابی داشته باشیم. بازی ها به صورت کاملا رون انجام می شه و لگ بسیار کم هست. تنها مشکلی که بین بچه ها وجود داره اینه که بازی های بچه ها با هم نمی خونه ;) مثلا یکی vegas داره یکی نداره فقط مشکل کمبود بازی داریم :)

راستی تمام دوستانی که دوست دارن امتیازشون در جدول سایت نمایش داده بشه حتما به این لینک برن
http://forums.bazicenter.com/gxboxlive.php
و gamertag خودشون رو وارد کنند. در ضمن اگر خواستید کسی را ADD کنید و به friend ها تون اضافه کنید از داخل همون جدول به سادگی می تونید می توانید با زدن بر روی اون عکس آدمک سمت چپ جدول همه را به راحتی اضافه کنید و دیگه نیازی به تایپ کردن ندارید:cool:
راستی به این تاپیک هم که دوست عزیزم ajay17 ایجاد کردن هم سری بزنید و پست های اونجا رو هم دنبال کنید:http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=2935

راستی GamerTag من هم تو جدول هست اگر دوست داشتین ما رو هم ADD کنید :blushing:
XFIGHT3R

موفق باشید
امیر

با سلام
دوستانی که می خواهند online بازی کنند امشب از ساعت 8 به بعد سعی کنند online بشن تا بتونیم یه بازی درست و حسابی داشته باشیم. بازی ها به صورت کاملا رون انجام می شه و لگ بسیار کم هست. تنها مشکلی که بین بچه ها وجود داره اینه که بازی های بچه ها با هم نمی خونه ;) مثلا یکی vegas داره یکی نداره فقط مشکل کمبود بازی داریم :)

راستی تمام دوستانی که دوست دارن امتیازشون در جدول سایت نمایش داده بشه حتما به این لینک برن
http://forums.bazicenter.com/gxboxlive.php
و gamertag خودشون رو وارد کنند. در ضمن اگر خواستید کسی را ADD کنید و به friend ها تون اضافه کنید از داخل همون جدول به سادگی می تونید می توانید با زدن بر روی اون عکس آدمک سمت چپ جدول همه را به راحتی اضافه کنید و دیگه نیازی به تایپ کردن ندارید:cool:
راستی به این تاپیک هم که دوست عزیزم ajay17 ایجاد کردن هم سری بزنید و پست های اونجا رو هم دنبال کنید:http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=2935

راستی GamerTag من هم تو جدول هست اگر دوست داشتین ما رو هم ADD کنید :blushing:
XFIGHT3R

موفق باشید
امیر

سلام امیر جان
یه برنامه بزار که امشب چه بازی هایی بکنیم که اگه کسی نداره بره تهیه کنه
(بچه ها اسپلینتر سل خیلی حال میده تو لایو برین بازیشو بخرین ;) )

سلام.من ایکس باکسم رو با لن به پی سی وصل کردم دیشب و آپدیت کردمش.اما امروز که وصلش کردم به پی سی آی پی نمی گرفت از پی سی .اما پی سی آی پی می گرفت.میخوام بدونم علتش آپیدیت کردن ایکس باکسم هست یا چیزه دیگه ایه .چون چه اتوماتیک و چه دستی آی پی نمیگیره.:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or