همه چیز درباره ی Xbox Live

بچه ها من یه مشکلی دارم! بابا تو رو خدا یکی جواب بده! ما هرچی می پرسیم هیچ کسی جواب نمی ده! من این فایل آپدیت دشبورد رو از ماکروسافت دانلود کردم و همونجوری رو سی دی رایت کردم گذاشتم تو دستگاه و لود شد ازم پرسید آیدیت کنم یا نه منم گفتم به آپدیت!
شروع کرد آپدیت کردن و دستگاه ریبوت شد ولی فقطی بالا اومد گفت update failed . و رفت تو دشبورد. از اون به بعد هرچی سی دی رو می ذارم تو دستگاه دیگه ازم نمی پرسه و مستقیم می ره تو دشبورد. چی کار می شه کرد به نظر شما؟؟؟ ممنون
ببين ليست رزوليشن هات تغيير كرده؟ اگه اينطوريه كه آپديت شد. شايد خطا به اين خاطر بوده كه در اون لحظه به لايو وصل نبودي. بهترين كار اينكه يه بار به لايو وصل شي ببيني ميخواد اپديت كنه يا نه اگه نخواست يعني اپديت شده

دوست عزیز فکر نکنم که بشه چون این نوع Adsl دارایه حجم معینی برایه دریافت و فرستادن فایل دارن( فکر کنم 2500مگ باشه) که شما همشو در عرض یه روز انلاین بازی کردن قورت میدی
حداقل وقتی آدم رو نا امید می کنیدراه حلش رو هم بگید.
برای یه Liveبازی کردن در حد خوب باید چه قدر خرج کرد؟؟؟اگه اسم شرکت ها رو هم بگی فکر نمی کنم تبلیغ بشه؟؟؟

حداقل وقتی آدم رو نا امید می کنیدراه حلش رو هم بگید.
برای یه Liveبازی کردن در حد خوب باید چه قدر خرج کرد؟؟؟اگه اسم شرکت ها رو هم بگی فکر نمی کنم تبلیغ بشه؟؟؟

دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم با 128 هم میشه بازی کرد و قیمت ها هم تو این تاپیک میتونی ببینی
اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

یه مشکل برای اکانتم بوجود اومده
من اکانتم رو روی دستگام ساختم و 30day trial gold انتخاب شد ولی بعد از دو روز همین که تو دستگام به لایو وصل شدم یه پیغام میده می گه
your account hasbeen suspended because of your payment method please check it...
بعد درجا میره قسمت acount manegmen ولی اونجا نوشته شما هیچ اکانتی ندارین هیچ جور هم نمیشه لااقل سیلور رو انتخاب کرد جلب اینجاه هع تو سایت xbox.com همه چی درسته و اکانتم 30 day trial هست حالا به نظر شما من چی کار کنم؟

سلام

دوستان من تازه به Live متصل شدم

يك ماه اشتراك Gold هم فعال شده ! حالا براي اينكه دانلود كنم Point مي خوام ؟!
مثل اينكه اين Point رو ميشه خريد ( كارت داره )
اما نمي شه جور ديگه اي Point گير اورد ؟
اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم

بچه ها سلام :love: :love:
من میخوام به LIVE وصل بشم. این کابل اترنت کنسول رو باید دقیقا به کجای PC وصل کنم ؟؟
اگه میشه یکی از دوستان اینو کامل واسه من توضیح بده .

بچه ها سلام :love: :love:
من میخوام به LIVE وصل بشم. این کابل اترنت کنسول رو باید دقیقا به کجای PC وصل کنم ؟؟
اگه میشه یکی از دوستان اینو کامل واسه من توضیح بده .
دوست عزيز به كابل LAN كه پشت كيس شماست ! يه سوكت هست كه تقريبا شبيه سوكت مودم هستش ! و فقط يكم بزرگتره ! كابل رو كه وارد كرديد يه چراغي روشن ميشه سر كابل ! البته نشد به من ربطي نداره ! چون تو بعضي ها يه ال اي دي باسه اين كه بفهمي كار ميكنه ميزارن ! :biggrin1: به هرحال بعد اون ميتوني بقيه كارات رو انجام بدي ! همين !

یه مشکل برای اکانتم بوجود اومده
من اکانتم رو روی دستگام ساختم و 30day trial gold انتخاب شد ولی بعد از دو روز همین که تو دستگام به لایو وصل شدم یه پیغام میده می گه
your account hasbeen suspended because of your payment method please check it...
بعد درجا میره قسمت acount manegmen ولی اونجا نوشته شما هیچ اکانتی ندارین هیچ جور هم نمیشه لااقل سیلور رو انتخاب کرد جلب اینجاه هع تو سایت xbox.com همه چی درسته و اکانتم 30 day trial هست حالا به نظر شما من چی کار کنم؟

کسی چیزی به فکرش نمیرسه؟

ایا درسته که وقتی اشتراک شما تموم شد میتونید یه پروفایل دیگه بسازید و دوباره وارد لایو شد ؟
البته سوابقت توی لایو از بین میره !

من نمیتونم gears of warرو onlineبازی کنم چون Lag می زنه برای همین مجبوربم با هم بازی کنیم ولی چرا وقتی می تونیم COD3رو Online وبدون lagبا خارجی ها بازی کنیم چرا یه تیم تشکیل ندیم تازه چون ما فارسی حرف می زنیم حرفامون رو نمی فهمن:biggrin1: ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or