CAPITAN DOOM
کاربر سایت
سلام من کاپیتان هستم از اینکه اینجا این مسئله رو مطرح میکنم ببخشید ولی من میخوام یه کنسول بخرم ولی نمیدونم کدومش بهتره حالا شما که x360دارین واقعا راضی هستین یا نه؟؟؟؟؟
سلام من کاپیتان هستم از اینکه اینجا این مسئله رو مطرح میکنم ببخشید ولی من میخوام یه کنسول بخرم ولی نمیدونم کدومش بهتره حالا شما که x360دارین واقعا راضی هستین یا نه؟؟؟؟؟
سلامآقا سلام من 360 کپی خور شدس و فقط برای آپدیت و them میخوام به لایو وصل شم با دیال اپ اگر وصل شم مشکلی پیش نمیاد و اگر مشکل پیش بیاد مثلا چه مشکلی دستگاه میسوزه
Xbox360 , واسه هر پروفایل یا گیمر تگ یه اکانت سیلور هست که اگه کنسولت پریمیوم باشه با هر پروفایل یه ماه مجانی گلد هم داره
پس با همون می تونی بری
آقا یه سوال برای بار چهارم می پرسم...(عروسیه انگار)
For God's Sake
یکی بگه چجوری با دیل آپ به لایو وصل شم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(الان یا جواب نمی دین یا میگین کاری نداره باید با پی سی Share کنی آخه اساتید من چجوری شر کنم ؟؟؟؟)
همیشه سر IP Address گیر میده
رفتم IP ها رو بصورت دستی درس کردم میگه Gateway نزاشتی
Gateway می زارم میگه Your Gateway don't Respond to Network Request
![]()
بنظر شما چی کار کنم ؟
Xbox360 , واسه هر پروفایل یا گیمر تگ یه اکانت سیلور هست که اگه کنسولت پریمیوم باشه با هر پروفایل یه ماه مجانی گلد هم داره
پس با همون می تونی بری
آقا یه سوال برای بار چهارم می پرسم...(عروسیه انگار)
For God's Sake
یکی بگه چجوری با دیل آپ به لایو وصل شم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(الان یا جواب نمی دین یا میگین کاری نداره باید با پی سی Share کنی آخه اساتید من چجوری شر کنم ؟؟؟؟)
همیشه سر IP Address گیر میده
رفتم IP ها رو بصورت دستی درس کردم میگه Gateway نزاشتی
Gateway می زارم میگه Your Gateway don't Respond to Network Request
![]()
بنظر شما چی کار کنم ؟
یه سوال داشتم... اگه ADSL داشته باشی دیگه نیاز به share کردن با کامپیوتر نیست؟