همه چیز درباره ی Xbox Live

ببخشید من همه این کارارو کردم ولی موقع تست MTU رو fail میکنه باید چیکار کنم ؟ :(:(:(

اتفاقا برای من هم همین مشکل یک دفعه پیش اومد. مطمئن نیستم ولی فکر می کنم MTU موقعی fail می ده که سرعت یا همون پینگ خیلی پایین باشه. من اینترنتی که استفاده می کنم dial up هست ولی به خاطر اینکه ماله شرکت هست و پینگ خوبی داره به راحتی MTU رو پس می کنه. ولی یک دفعه با یک اکانت که سرعتش پایین تر بود امتحان کردم همین ارور رو داد. یک ساعتی که باند خلوت تره امتحان کن یا مثلا با اکانتی که پینگ بهتری داشته باشه ببین چی می شه!

من fire wall رو هم خاموش کردم اما اتفاقی نیفتاد و سرDNS گیر میکنه
به غیر از fire wall که تو کامپیوتر باید خاموش کنم
توی 360 نباید کاری انجام بدم؟
عزیزم شما کارتت رو عوض کن اگه با dial up وصل میشی اگر دوباره از DNS ایراد گرفت این کاری که بهت میگم رو بکن شاید مشکلت حل بشه

از اون isp که باهش کانکت میشی و share کردی properties بگیر بعد از اون بالا برو تو قسمت advanced و در قسمت windows firewall روی settings کلیک کن حالا یک پنجره جدید باز شده که دوباره از اون بالا برو تو قسمت advanced حالا اگه ببین اگه کنار اون isp که باهاش وصل میشی تیک خورده تیکشو بردار و در همونجا برو تو قسمت setting و برو تو قسمت services ببین اگر کنار گزینه DNS تیک خورده تیکشو وردار

آقا کسی میدونه چه جوری میشه Media Center را روی 360 اجرا کرد (بدون اتصال به PC) مثل اینکه یه فایل را باید دانلود کنیم لطفا بگید چطوری خیلی مهمه :blushing:

آقا کسی میدونه چه جوری میشه Media Center را روی 360 اجرا کرد (بدون اتصال به PC) مثل اینکه یه فایل را باید دانلود کنیم لطفا بگید چطوری خیلی مهمه :blushing:

توضیحش یه خورده طولانی هست این لینک مطلبش هست یه مطالعه ای بکنید مشکل داشتید پست بدید . فقط یه موردی ویندوزتون حتما باید یکی از ویندوزهای زیر باشه:
Windows XP Home SP2.
Windows XP Professional SP2.
Windows XP Media Center Edition 2005​

http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/digitalmedia/pc.htm

توضیحش یه خورده طولانی هست این لینک مطلبش هست یه مطالعه ای بکنید مشکل داشتید پست بدید . فقط یه موردی ویندوزتون حتما باید یکی از ویندوزهای زیر باشه:
Windows XP Home SP2.
Windows XP Professional SP2.
Windows XP Media Center Edition 2005​

http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/digitalmedia/pc.htm

Behtash جان دستت درد نکنه فقط منظور این بود که بدون اتصال به PC نمیشه Media Center را در 360 اجرا کرد (اصلا با کامپیوتر کاری نداریم) چون این روش را انجام دادم ؟:)

اقا به نظر شما با اىنترنت ماهواره 2meg مىشه مثل adsl 2meg بازى كرد؟البته سندشم با wireless من مىخوام اىنكارو بكنم كسى اطلاعات داره لطفا راهنماىى كنه

جواب منم كسى نداد

Last edited by a moderator:
ولی محمد رضا جون من همین الانشم خیلی هارو میشناسم (تو همین سایت چند تاشون هستن) که با دیال اپ بازی میکنند حتی یه نفرو میشناسم با شبکه هوشمند وصل میشه پینگش مثل 128کیلوبایتی میمونه:eek:

ولی محمد رضا جون من همین الانشم خیلی هارو میشناسم (تو همین سایت چند تاشون هستن) که با دیال اپ بازی میکنند حتی یه نفرو میشناسم با شبکه هوشمند وصل میشه پینگش مثل 128کیلوبایتی میمونه:eek:

والا من خودم هم شخصا با دایال اپ بازی کردم.ولی بعضی از بازی ها اصلا نمیاد با دایال اپ مثل گیرز و ان اف اس کربن.
توی cod3 که رفتم به خاطر پینگم کمتر از 1 دقیقه کیکم کردن.
توی وگاس هم به قدری افتضاح بود خودم بیرون اومدم.

جالبه که هرکی در مورد دایال آپ یه نظری داره اتفاقا من گیرز رو خیلی راحت بازی می کنم البته یکم اذیت میکنه ولی چن روزه با همین دارم Ranked Match Warzone رو بازی می کنم و چن تا دشمن هم واسه خودم دستو پا کردم;) یکی اسمش Mysta Hyde ه تو بازی گیرش آوردین از طرفم یه حال اساسی بهش بدین:biggrin1:
سر کال 3 هم بازی کردم که خیلی تاخیر داره کلی حال گیری می کنه ولی با همین وضع تونستم Archivement ه A War Hero رو بگیرم:biggrin1:
Gamertag مو واسه این نمی دم چون واسه بازی آنلاین چون فعلا ADSL ندارم یه پروفایل جدا ساختم تا گلد یه ماهه پروفایل اصلیم هدر نره تا چن روز دیگه که ADSL م بگیرم می دم با هم گیرز بزنیم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or