همه چیز درباره ی Xbox Live

بچه ها ببخشید یه سوال پیش پا افتاده دارم! :blushing:
پست های قبلی رو دیدم که اکثرا همه با 128 kbps بازی کردن.
می خواستم بدونم مشکلی ندارید؟ از بازی عقب نمی افتید؟ گیر نمی کنه که اعصاب آدم خرد ( خورد ؟) بشه؟
آخه بیگانگان در خارج می گن که سرعتشون 1.5 mbps تا 2 mbps یا حتی بیشتره!!! :eek:
اگه واقعا مشکلی نداشته باشید باید به بیل گیتس تبریک گفت بخاطر این سرور هاش!!!! :love:

بچه ها ببخشید یه سوال پیش پا افتاده دارم! :blushing:
پست های قبلی رو دیدم که اکثرا همه با 128 kbps بازی کردن.
می خواستم بدونم مشکلی ندارید؟ از بازی عقب نمی افتید؟ گیر نمی کنه که اعصاب آدم خرد ( خورد ؟) بشه؟
آخه بیگانگان در خارج می گن که سرعتشون 1.5 mbps تا 2 mbps یا حتی بیشتره!!! :eek:
اگه واقعا مشکلی نداشته باشید باید به بیل گیتس تبریک گفت بخاطر این سرور هاش!!!! :love:
ببین دوست عزیز اینطوری نیست که شما بتونی با 128 kbps بازی ها رو بدون هیچ مشکلی بازی کنی و بازی بالاخره با توجه به سبکش کمی lag داره! البته این lag معمولا در بازی های سریع خودشو بیشتر نشون می ده ولی در کل واقعا کیفیت سرور های live بالا هستن و با وجود این خطوط و سرعت های بسیار مزخرف ایران باز قابل بازی کردنه و مشکل خاصی برای آدم ایجاد نمی کنه.
البته من با 128 بازی نکردم تو live ولی با وجود lag داشتن می تونم بگم که قابل بازیه و طوری نیست که نشه بازی کرد و اعصاب آدم خرد شه.

از اساتید کسی میدونه چتوری میشهXBOX رو با مودم ADSL مستقیم به ایترنت وصل کرد آخه پس کجا باید USER NAME&PASSWORD رو وارد کنی ؟؟؟؟؟توی دفتر چه XBOX که عکسشو اینجوری کشیده بود.کابل ایترنال رو مستقیم به مودم وصل میکنم
2 روش معمول وجود داره:استفاده از روتر و استفاده ازمودم adsl.
اگه از مودم adsl استفاده کنی, باید بری تویه قسمت network setting->manual setting.اگه isp شما از سرویس poppe استفاده کنه و سرویسش نیاز به dns ,user name ,password... داشته باشه میتونی اونجا وارد کنی.اگه از روتر استفاده میکنی(مودم+روتر) با کامپیوتر این چیزا رو تویه روترت ذخیره میکنی.

سلام
این xbox live به چه دردی می خوره؟
ایا میشه اینو راحت با یه اینترنت dial up راحت اجرا کرد ؟
ایا کسانی که xbox 360 دارن میتونن اونو مجانی استفاده کنن؟

سلام
این xbox live به چه دردی می خوره؟
ایا میشه اینو راحت با یه اینترنت dial up راحت اجرا کرد ؟
ایا کسانی که xbox 360 دارن میتونن اونو مجانی استفاده کنن؟
اگه صفحات قبل رو ميخوندي جوابت رو ميگرفتي ولي به هرحال:
1-بازي به صورت انلاين كه در 360 عالي روش كارشده،آپديت كردن دستگاه، آپديت هايي براي بعضي بازيها كه معمولا براي حالت مولتي پلير هست، دانلود تريلر تم دمو آهنگ و...... ، چت و ارسال پيام و.....
2-شما با هر جور اينترنتي ميتوني وصل بشي ولي اگه ميخواي آنلاين بازي كني نياز به پينگ پايين داري كه تنها سرويس adsl اون رو فراهم ميكنه
3- خير دو نوع دسترسي وجود داره:
gold : ميتوني تمام كارهاي گفته شده رو انجام بدي براي داشتن اين دسترسي بايد كارتهاي مخصوصي بخري و از رمزي كه توشه استفاده كني. البته مايكروسافت يك ماه بطور مجاني به شما اجازه استفاده از اونرو ميده
silver: اين دسترسي براي همه رايگان ولي نميتوني باهاش انلاين بازي كني

اگه صفحات قبل رو ميخوندي جوابت رو ميگرفتي ولي به هرحال:
1-بازي به صورت انلاين كه در 360 عالي روش كارشده،آپديت كردن دستگاه، آپديت هايي براي بعضي بازيها كه معمولا براي حالت مولتي پلير هست، دانلود تريلر تم دمو آهنگ و...... ، چت و ارسال پيام و.....
2-شما با هر جور اينترنتي ميتوني وصل بشي ولي اگه ميخواي آنلاين بازي كني نياز به پينگ پايين داري كه تنها سرويس adsl اون رو فراهم ميكنه
3- خير دو نوع دسترسي وجود داره:
gold : ميتوني تمام كارهاي گفته شده رو انجام بدي براي داشتن اين دسترسي بايد كارتهاي مخصوصي بخري و از رمزي كه توشه استفاده كني. البته مايكروسافت يك ماه بطور مجاني به شما اجازه استفاده از اونرو ميده
silver: اين دسترسي براي همه رايگان ولي نميتوني باهاش انلاين بازي كني

سلام
من به لایو وصل شدم و داشبرد رو هم اپ کردم.بعد به قسمت arcade game رفتم و هگزیک هم بازی کردم.وقتی خواستم به گیم لایو برم یه نوشته اومد و گفت که باید id بسازی.وقتی برای ساخت id رفتم با مشکلات زیادی مواجه شدم وبا بدبختی ادرس رو با کمک اقا طاهر (که واقعا برای من زحمت کشیدن وچند بار تلفنی منو راهنمایی کرده)رد کردم بعد اومد ایالت خواست منم زدم نیویورکوبعد zip خواست که اونو دیگه الکی 5 تا 5 زدم و رد کرد.حالا نمیدونم چرا اصلا نمیتونم وارد لایو گلد بشم و از یه ماه مجانیم استفاده کنم ببخشید خیلی طولانی شدولی گفتم همه چیزا رو بگم تا اگه کسی میخواد راهنمایی کنه راحت بتونه کمکم کنه.

سلام
دوستان عزیز اگه میشه لطف بفرمایید به طور کامل و گام به گام طریقه ی وصل شدن به Xbox Live رو برای X360 توضیح بدید. من از DialUp استفاده میکنم و فقط برای Update و ... و نه برای بازی( چقدر هم میشه با این اینترنت های ایران لایو بازی کرد!) می خوام به لایو وصل شم. توضیحات تمام صفحات هم خوندم ولی بازم بامشکل مواجه میشم. اینم نمونه هاش :

1- وقتی گیمرتگ رو میسازم و میل هاتمیل رو بهش میدم این ارور رو میده :
Xbox live is not currently available in the locale associated with this windows ID, please use a different windows live ID.
و وقتی یه میل دیگه هم میسازم(چه با Xbox و چه با کامپیوتر بازهم همینو میگه!

2- وقتی Connection test میکنه تو قسمت ip همش faild میشه.

مرسی

وصل شدن وبازی کردن با لایو

بچه ها من بالا خره با یه آدرس انگلیس که از osos گرفتم به لایو وصل شدم و وگاس بازی کردم
یار کشی کردن ومنو هم برداشتن.ولی من از بازی سر در نیوردم واونا هم همه از دستم عصبانی شدن ومنو انداختن بیرون. حالا میخام هر کی راجع به روش بازی وگاس تو لایو میدونه لطف کنه وتوضیح بده
با تشکر از همه xbox بازای سایت بازی سنتر
فقط 360

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or