punished-snake
کاربر سایت
نه دوست عزیز هر رجیون روی کنسول خودش اجرا میشه.آقا این سی دی هایی که برای جی آسیاست روی یو سی اجرا میشه:confused:
نه دوست عزیز هر رجیون روی کنسول خودش اجرا میشه.آقا این سی دی هایی که برای جی آسیاست روی یو سی اجرا میشه:confused:
810 Court Street
County Courthouse
Jackson, CA 95642-9534
ببین دوست عزیز اینطوری نیست که شما بتونی با 128 kbps بازی ها رو بدون هیچ مشکلی بازی کنی و بازی بالاخره با توجه به سبکش کمی lag داره! البته این lag معمولا در بازی های سریع خودشو بیشتر نشون می ده ولی در کل واقعا کیفیت سرور های live بالا هستن و با وجود این خطوط و سرعت های بسیار مزخرف ایران باز قابل بازی کردنه و مشکل خاصی برای آدم ایجاد نمی کنه.بچه ها ببخشید یه سوال پیش پا افتاده دارم! :blushing:
پست های قبلی رو دیدم که اکثرا همه با 128 kbps بازی کردن.
می خواستم بدونم مشکلی ندارید؟ از بازی عقب نمی افتید؟ گیر نمی کنه که اعصاب آدم خرد ( خورد ؟) بشه؟
آخه بیگانگان در خارج می گن که سرعتشون 1.5 mbps تا 2 mbps یا حتی بیشتره!!!![]()
اگه واقعا مشکلی نداشته باشید باید به بیل گیتس تبریک گفت بخاطر این سرور هاش!!!!![]()
2 روش معمول وجود داره:استفاده از روتر و استفاده ازمودم adsl.از اساتید کسی میدونه چتوری میشهXBOX رو با مودم ADSL مستقیم به ایترنت وصل کرد آخه پس کجا باید USER NAME&PASSWORD رو وارد کنی ؟؟؟؟؟توی دفتر چه XBOX که عکسشو اینجوری کشیده بود.کابل ایترنال رو مستقیم به مودم وصل میکنم
دوست عزیز ممنون ولی وقتی وارد میکنم از من zip code میخواد اونجا چی بزنم؟
منظور از zipcode همون كد پستيه(در اينجا) كه معمولا همون عدد آخر در آدرسه داده شده است. با توجه به نحوه آدرس گيريه 360 شما نبايد تو قسمت اول آدرس نام ايالت و همچنين كد پستي رو وارد كنيدمنم همین مشکل رو دارم
اگه صفحات قبل رو ميخوندي جوابت رو ميگرفتي ولي به هرحال:سلام
این xbox live به چه دردی می خوره؟
ایا میشه اینو راحت با یه اینترنت dial up راحت اجرا کرد ؟
ایا کسانی که xbox 360 دارن میتونن اونو مجانی استفاده کنن؟
اگه صفحات قبل رو ميخوندي جوابت رو ميگرفتي ولي به هرحال:
1-بازي به صورت انلاين كه در 360 عالي روش كارشده،آپديت كردن دستگاه، آپديت هايي براي بعضي بازيها كه معمولا براي حالت مولتي پلير هست، دانلود تريلر تم دمو آهنگ و...... ، چت و ارسال پيام و.....
2-شما با هر جور اينترنتي ميتوني وصل بشي ولي اگه ميخواي آنلاين بازي كني نياز به پينگ پايين داري كه تنها سرويس adsl اون رو فراهم ميكنه
3- خير دو نوع دسترسي وجود داره:
gold : ميتوني تمام كارهاي گفته شده رو انجام بدي براي داشتن اين دسترسي بايد كارتهاي مخصوصي بخري و از رمزي كه توشه استفاده كني. البته مايكروسافت يك ماه بطور مجاني به شما اجازه استفاده از اونرو ميده
silver: اين دسترسي براي همه رايگان ولي نميتوني باهاش انلاين بازي كني