همه چیز درباره ی Xbox Live

برای آنلاین بازی کردن با X360 حتما باید Adsl داشته باشیم؟

راستی چگونه میشه با این کارتها وصل شویم؟ مثل کارت اینترنت باید یوزر و پسورد بدهیم؟

یکی هست که کامل یاد بدهد

زمانی که ما به لایو وصل میشیم ممکنه که 360 ما ویروسی بشه ؟
نه همچین چیزی ممکن نیست. چون بخ
برای آنلاین بازی کردن با X360 حتما باید Adsl داشته باشیم؟

راستی چگونه میشه با این کارتها وصل شویم؟ مثل کارت اینترنت باید یوزر و پسورد بدهیم؟

یکی هست که کامل یاد بدهد
بله حتما باید ADSL داشته باشی. برای وصل شدن به لایو هم صفحه اول این تاپیک رو بخون توضیح داده شده!
این کارت ها user & pass ندارن و یه کد 25 رقمی هستند که باید وارد کنی! شما در حالت عادی بدون کارت هم می تونی به لایو وصل بشی و از یسری از امکاناتش استفاده کنی ولی برای بازی کردن به صورت آنلاین حتما باید این کارت ها رو بخری.

بسیار ممنون

ولی شما گفتی میشه بدون کارت وصل شد و از امکاناتش استفاده کرد دو سوال دارم

1- امکاناتش چیه؟
2- چگونه وصل می شود؟ با برق یا تلفن یا ....؟

بسیار ممنون

ولی شما گفتی میشه بدون کارت وصل شد و از امکاناتش استفاده کرد دو سوال دارم

1- امکاناتش چیه؟
2- چگونه وصل می شود؟ با برق یا تلفن یا ....؟
1- امکاناتی از قبیل چت با دوستانتون، ثبت game score هایی که در بازی ها به درست میارید، دانلود دمو و تریلر بازی ها و ... .

2- سیستم live دقیقا شبیه اینترنت می مونه و طرز وصل شدنشم اینطوریه که شما باید با کامپیوتر به اینترنت وصل شید و از طریق کابل شبکه 360 رو به کامپیوتر وصل کنید و وارد xbox live شوید. البته یسری از مودم های adsl به صورت مستقیم هم به 360 وصل می شن.

به نظر من بهترین بازی انلاین تا اینجا که من بازی کردم این splinter cell هست فقط نمیدونم چرا هیچکس این بازی رو نداره:(
امیر جان (nik) من ضمانت میکنم اگه خوشت نیومد بازیتو من پولشو میدم;) شما اینو بخر بیا بازی باقیش با من
این بازی بهترینه هرکس نگیره سرش کلاه رفته مخصوصا قسمت لایوش

يه سوال داشتم اونم اينكه آيا پينگ بتنهايي براي نشون دادن كيفيت ارتباط كافيه يا نه؟ يعني ميشه گفت اگه پينگ از فلان مقدار كمتر باشه ميشه راحت بازي كرد؟
بعدم ممكن بچه هايي كه بازي ميكنن بگن كه چه پينگي دارن

به نظر من بهترین بازی انلاین تا اینجا که من بازی کردم این splinter cell هست فقط نمیدونم چرا هیچکس این بازی رو نداره
محمد جان خیلی این بازی رو دارن . عین من .
اما مشکل یه جا دیگه است !!
مشکل اینرنته .
به خدا اگه من الان ADSL داشتم 24 ساعته تو لایو بودم ! :biggrin1:

عزیزان کسی هست بگه این سرویس وایرلس فرقی هم نمیکنه واسه کدوم شرکت پینگ بهتری داره؟
در مورد سوالی هم ممکنه پیش بیاد که چرا ADSL نمیگیرم به جای Wireless اینه که منطقه مخابراتی ما ساپورت نمیکنه و من فقط میتونم وایرلس بگیرم
مرسی

عزیزان کسی هست بگه این سرویس وایرلس فرقی هم نمیکنه واسه کدوم شرکت پینگ بهتری داره؟
در مورد سوالی هم ممکنه پیش بیاد که چرا ADSL نمیگیرم به جای Wireless اینه که منطقه مخابراتی ما ساپورت نمیکنه و من فقط میتونم وایرلس بگیرم
مرسی
wireless ارزون قیمت فقط داتک داره اونم پینگش برای بازی افتضاحه!

سلام
من همش دو هفتس 360 خریدم.میخواستم بدونم با ای دی اس ال بهتر میشه به لایو وصل شد یا وایرلس .با هر کدوم حداقل با چه سرعتی لازم هست تا راحت لایو بازی کنی .مثلا adsl با سرعت دانلود 40 کی برای لایو بازی کردن کافیه?سرعتش 256 کيلو بايت باشه.

سلام
من همش دو هفتس 360 خریدم.میخواستم بدونم با ای دی اس ال بهتر میشه به لایو وصل شد یا وایرلس .با هر کدوم حداقل با چه سرعتی لازم هست تا راحت لایو بازی کنی .مثلا adsl با سرعت دانلود 40 کی برای لایو بازی کردن کافیه?سرعتش 256 کيلو بايت باشه.

من با سرعت دانلود 25 کی بازی میکنم و هیچ مشکلی ندارم ;)
از این کمتر هم دیدم که بازی میکنن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or