همه چیز درباره ی Xbox Live

اگر برای بار اوله که اکانت میسازی باید تو با خوده ایکس باکس بسازی که گلد بشی . بعدش هم لاگین کردن هم به خاطره اینه که شما اوتولاگین رو فعال کردی و چون اون اکانت لایو هست همش میره تو لایو .

یعنی الان گولدم داره مصرف میشه؟ من که adsl ندارم می خواستم تابستون مصرف کنم نمیشه متوقفش کرد؟

یعنی الان گولدم داره مصرف میشه؟ من که adsl ندارم می خواستم تابستون مصرف کنم نمیشه متوقفش کرد؟

اگه از خود کنسول نساختی مثلا از خود سایت ایکس باکس اکانت گلدت مصرف نمیشه بعد هر وقت هم خواستی میتونی بری و یه پروفایل بسازی و از گلد استفاده کنی البته اگه اهل گیم اسکور و این حرفا نیستی

اگه از خود کنسول نساختی مثلا از خود سایت ایکس باکس اکانت گلدت مصرف نمیشه بعد هر وقت هم خواستی میتونی بری و یه پروفایل بسازی و از گلد استفاده کنی البته اگه اهل گیم اسکور و این حرفا نیستی

کاشکی زودتر می گفتی از کنسول ساختم وای که بدبخت شدم

یخورده من توضیح بدم ؟

عکس : نمیشه رو دستگاه ریخت .

فقط یه کاری میشه کرد که Back Ground رو عوض کنید اونم اینکه یه دستگاه پرتابل مثل PSP ipod یا دوربین دیجیتال رو با USB به 360 وصل کنید وعکس هایی که توی اون دستگاه دارید رو با 360 باز کنید و گزینه Set as Back Ground رو بزنید فقط یادتون باشه عکسی که انتخاب میکنید تو تمام صفحه ها میمونه و مثل تم نیست که هر صفحه عکس مخصوص داشته باشه

برای فیلم DVD نیازی به یکی بودن Region نیست! اصلا الآن این فیلم های که تو بازاره اکثرا Region گذاری نشده ان! چون همگی کپی هستن و بصورت اصلی نیستن!
اینو من نمیدونم
چون فقط یه DVD اورجینال Pal گذاشتم که نیاورد . کپی نذاشتم
فقط یه کاری میشه کرد که Back Ground رو عوض کنید اونم اینکه یه دستگاه پرتابل مثل PSP ipod یا دوربین دیجیتال رو با USB به 360 وصل کنید وعکس هایی که توی اون دستگاه دارید رو با 360 باز کنید و گزینه Set as Back Ground رو بزنید فقط یادتون باشه عکسی که انتخاب میکنید تو تمام صفحه ها میمونه و مثل تم نیست که هر صفحه عکس مخصوص داشته باشه
خوب هومن جان من که همینو پایینش توضیح دادم ! :biggrin1:

اما ...
موبایل ، دوربین دیجیتال یا کول دیسک را به پورت USB دستگاه وصل کنین ، به قسمت Pictures دستگاه برین ، عکس مورد نظر را انتخاب و دکمه آبی X را فشار دهید تا بک گراند باشه .
حالا اگه به قسمت Themes دستگاه برین میبینین که همه عکسهایی که اینکارو باهاشون کردین اونجا ذخیره میشن !

به این میگن کلک رشتی !! :biggrin1:

راه کوتاه

دوستانی که دارن در به در دنبال کارت live میگردند,چرا لقمه رو دور سرتون ...
کافیه یه master card یاvisa cardیا american experss یاdiscover network جور کنید.
شاید اینجابتونه بهتون کمک کنه.
یه سری هم به بانکهای خصوصی بزنید بد نیست.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
سایتmyvisacard.ir
50 دلاری رو میده 68 تومن.یعنی شما میتونید کارت لایو رو که 49$ هست,حدود 67 تومن بخرید.
سایت shiraziran.com هم,50$ رو میده62 تومن.

آخرین ویرایش:
دیروز یکی از فامیلامون از پاریس برای من دو تا کارت live اورد که یکیش اکانت 3 ماه گلد هست و دیگری کارت 2100 پوینتی (MS Points)! ما هم خوشحال نشستیم پای کنسول تا reedom code رو وارد کنیم و با این 2100 پوینت چنتا آتاشغال دانلود کنیم:cheesygri
ولی از شانس ما کد رو قبول نکرد!!:( این کارت ها هم region lock هستند. (من نمی دونستم)
حتما باید کارتی که می خرید با محل ثبت نام شما در xbox live یکی باشه به فرض اگر در هنگام ثبت نام کشور رو امریکا انتخاب کرده اید باید حتما از همون کشور کارت بخرید و اگر کشور خود را اروپا وارد کرده اید باید حتما کارت از اروپا خریداری بشه! (کشور رو هم پس از ثبت نام به هیچ وجه نمی شه تغییر داد)
من کشور ثبت نامم امریکا بود و این کارت در فرانسه خریداری شده بود! فقط شانسی که اوردیم این بود که من داداشم موقع ثبت نام کشور انگلستان رو انتخاب کرده بود و کد رو با id اون که زدیم قبول کرد.

اینو گفتم تا مواظب باشید کسایی که امریکا ثبت نام کرده اند اگه از انگلستان براشون کارت بیارن کار نمی کنه رو gamertag شون و باید ID جدید بسازن!

مرسی . اشکالی نداره . ولی خوب شد این west از انگلیس کارت ها رو تهیه نکرد وگرنه که هیچیش فروش نمیرفت .
72.gif

منظورت از آدرس همون آدرسیه که تو ایمیل میزنی؟
می تونی آدرس رو از طریق 360 هم عوض کنی.(فقط جایی که سکونت داری)بزن ببین قبول میکنه؟
خیر آدرس محل زندگی رو نگفتم. شما موقع ثبت نام باید کشور خودتو مشخص کنی که تعداد کشور هاشم خیلی زیاد نیستن یعنی فقط کشور های مهمو داره اسماشونو وقتی یکی از اونا رو انتخاب کنی به هیچ وجه دیگه نمی تونی اون کشور رو تغییر بدی که این مسئله برای یسری مشکل هم درست کرده بود تو خارج!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or