همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام اقايون محترم من چند تا سوال داشتم اگه بگين ممنون ميشم
1راهنماي وصل به live با dial up در pc و 360
2 از كجا بدونم اكانت گلد دارم
3البته ببخشيد كه اين سوالو اينجا ميگم من يه بازي xbox 1 خريدم وقتي ميندازم رو دسگاه ميگه update system من يه فايل دانلود كردم رايت كردم ولي وقتي كه ميدازم هيچ پيغامي نميده

1- این چند صفحه آخر رو بخون به طور مکرر به این سوال پاسخ داده شده خیلی کامل باز اگه مشکلی داشتی بپرس
2- وقتی کنسول رو به اینترنت وصل میکنی توی داشبورد میری قسمت Xbox Live Marketplace گزینه Account Management رو انتخاب میکنی و اونجا میزنه که از چه اکانتی داری استفاده میکنی
در مورد اپدیت هم هر وقت به لایو وصل بشی در واقع کنسول رو به اینترنت وصل کنی اگر اپدیتی موجود باشه به صورت یه پیغام روی صفحه مشخص میشه که میتونی اپدیت کنی یا نه کنسل کنی دیگه با خودته البته اپدیت دستگاه یه کم ریسک داره و شاید این اپدیتی که شما کردی اپدیت قدیمی بوده برای همین کار نمیکنه

بهترین راه اینه کسی رو گیر بیاری که برات بخره چون من هر جار پرسیدم اصلا یارو نمیدونست گلد چیه!!
اگه بتونی کسی رو گیر بیاری که Master Card Visa یا از این کارتهای اعتباری که اونور آب قبول میکنن داشته باشه بهترین راهه شما پول رو به طرف میدی اونم برات میخره

راه حل خرید Xbox Live Gold

یه راه هست .
یه جا هست من قبلا اونحا رفتم کار خرید اینترنتی داشتم انجام دادم ولی یکم گرون تر در میاد.
برید به سایت زیر اطلاعاتش رو بخونید.
http://loh.ir

بازی Splinter Cell D.A قسمت انلاینش واسه خودش یه دنیایه که خیلی حال میده بازی کردنش فقط مشکل اینه که برای بدست اوردن امتیاز بالا لازمه که یه تیم تشکیل بدیم
برای یه تیم به 3 نفر احتیاج هست هر کس این بازی رو دوست داره اعلام کنه;)
حیف که امین 360 نداره وگرنه اولین نفر بود:(

بازی Splinter Cell D.A قسمت انلاینش واسه خودش یه دنیایه که خیلی حال میده بازی کردنش فقط مشکل اینه که برای بدست اوردن امتیاز بالا لازمه که یه تیم تشکیل بدیم
برای یه تیم به 3 نفر احتیاج هست هر کس این بازی رو دوست داره اعلام کنه
حیف که امین 360 نداره وگرنه اولین نفر بود
محمد جان اگه یخورده بیشتر توضیح بدی طرز بازی آنلاینش چجوریه منم هستم
احتمالا تا چند روز دیگه ADSL بگیرم

محمد جان اگه یخورده بیشتر توضیح بدی طرز بازی آنلاینش چجوریه منم هستم
احتمالا تا چند روز دیگه ADSL بگیرم

تو انلاین بازی اسپلینتر سل یه قسمت هست که باید به کمک هم یه سری فایل رو بدزدیم که بشدت ازشون محافظت میشه و 21 مرحله هست و به مرور درجه میگیریم و بازی سخت تر میشه و فقط به کمک هم میشه این مراحل رو گذروند
مثلا ینفر میره برق رو قطع میکنه یکی حواس مامورارو بهم میزنه یکی هم فایلهارو میدزده و همه اینا باید هماهنگ انجام بشه وگرنه شکست میخوریم درست مثل فیلمهای جاسوسی که باید همه چی سر زمان خودش انجام بشه و برای رسیدن به این حد هماهنگی باید تیم تشکیل داد البته رقابت هم شدیده و تیمهای زیادی الان هستن و رکوردهای زیادی هم بجا گذاشتن که خیلی سخته رکورد اونارو زدن ولی شدنیه
راستش گیم پلی این قسمت با بازی کاملا فرق داره و اگه از من بپرسی میگم که هیجانش از خود بازی بیشتره و راستی برای انجام ماموریتها زمان محدودی داریم و این هیجان رو بیشتر میکنه

آخرین ویرایش:
من تا حالا xbox360 رو آپ دیت نکردم .این کار که خطری نداره؟؟؟
یعنی چون دسگاه کپی خوره مشکای براش ایجاد نمیشه؟؟؟

آخرین ویرایش:
چه امکانات جدیدی بهش اضافه میشه؟؟؟
هنوز نتونستم xbox رو به کامپیوتر وصل کنم.
اگه مستقیم به مودم adsl وصل کنم جایی داره که user name و password رو بنویسم.سرعت 2مگابایت برای بازی آن لاین کافیه؟؟؟

امين ميشه بگي كي داره با 64 بازي ميكنه؟و از چه شركتي گرفته و چه پينگي داره؟
چون منم اگه بشه ميخوام adsl بگيرم و از نظر بودجش هم محدوديتي ندارم ولي نميخوام مثلا برم الكي ول بيشتر بدم.ممنون

من با کابل ایترنال xbox وصل کردم به کامپیوتر آی پی رو پیداکرد وهیچ مشکلی هم نداشت باهاش به لایو هم وصل شدم .مشکل من اینجاست که حالا چتوری میتونم توی xbox آهنگ و فیلم بریزم خواهش می کنم سریع جواب بدین .خیلی ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or