همه چیز درباره ی Xbox Live

حالا که تاپیک منحرف شده بد نیست یه توضیح بهتون بدم علی اقا به نکته مهمی اشاره کرد و دلیل اون شتر هم اینه که اکثر مردم دنیا فکر میکنن ما زیر مجموعه عربها هستیم و اصلا ایرانی رو درست نمیشناسن و با کارهای حکومتمون این فکر تشدید هم شده !!!

خوب منم بيشتر حرفم سره همين موضوع ديگه...که خيلی ها ما رو با عنوان عرب میشناسن....
خوده عربام فکر میکنم که مام جزو از آعراب هستيم ( به گوره باباشون ).....ديگه بحث ادامه پيدا نکنه بهتره
همينجا ختم موضوع اعلام میشه.:love: ..وسلام

من توی قسمت درست کردن ID که اخرش ازت شهر و آدرس میخاد , من آدرس رو هر جوری میزنم میگه اشتباهه ! چیکار کنم :confused:
مشکل من نمیدونید چیه ؟

گفتم اینجا بگم استفاده کنید :
"اجرای مدیا سنتر روی ویستا "
اولین کار اینه که باید ببینید مادربورد شما پشتش کابل شبکه (کراس ) میخوره یا نه ؟ اگر نه که باید کارت شبکه بگیرید .
بدون اینکه 360 رو روشن کنید اول pc روشن کنید و بعدش وقتی ویندوز بالا اومد 360 رو روشن میکنیم و کابل کراس رو به هر دوشون وصل میکنیم بعد پایین صفحه علامت ضربدر شبکه برداشته میشه و اگر توی قسمت Network برید آیکن 360 رو میبینید .
بعد از 360 مدیا سنتر رو اجرا کنید به شما یک عدد 8 رقمی میده که باید یادداشت کنید .
بعد از 360 قسمت Network را چک کنید تا همه Cofirmed بشن یا تایید بشن .
حالا در ویندوز پایین صفحه پیغامی میده که دستگاه رو پیدا کردم و بعد از Next زدن شماره رو میخاد . ( یادتون باشه که به Internet وصل باشید و اون رو share کرده باشید ) بعد از زدن شماره گزینه هایی میاد که چک میشن . بعد از چک شدن دو گزینه ی اول در 360 مدیا سنتر رو اجرا کنید که بعد از مراحل تست شبکه و لایو اقدام به Upadate میکنه که بعد از اون میتونید مدیا سنتر رو اجرا کنید و از روی کامپیوتر عکس هاتون و آهنگاتون و همچنین دیدن فیلم DVD و TV رو روی 360 ببینید . ;)

کمک

:(( من نمی تونم به ایکس باکس لایو وصل بشم از اول تاپیک تا حالا هم خوندم وتمام کار هارم انجام دادم ولی همش IP Adress رو Faild می زنه.حتی آی پی رو دستی هم بهش دادم. لطفا کمک.:((

اساتید کسی میدونه من از کجا باید این کد 25 رقمی رو بدم تا اکانتم گلد بشه ؟ کجا نوشته شده ؟
شما باید کارت های گلد رو خریداری کنی و بعد کد شو وارد کنی تا اکانتت گلد بشه! در صفحه قبل همین تاپیک عکس کارتاش هست. البته تو ایران گیر نمیاد.

استاد گرام دستگاه من نو هستش پس چرا این جوریه ؟
من این دست گاه رو به اینتر نت وصل کردم ولی اکانتم سیلور هستش نه گلد . باید اکانتم گلد باشه که نیست .دیدم گفته برای این که اکانتم گلد یک ماهه بشه باید redeem code بدم . شما نمی دونین از کجا میشه این کد رو به دست اورد ؟

استاد گرام دستگاه من نو هستش پس چرا این جوریه ؟
من این دست گاه رو به اینتر نت وصل کردم ولی اکانتم سیلور هستش نه گلد . باید اکانتم گلد باشه که نیست .دیدم گفته برای این که اکانتم گلد یک ماهه بشه باید redeem code بدم . شما نمی دونین از کجا میشه این کد رو به دست اورد ؟
شما فکر کنم gamertag ت رو از توی سایت xbox.com ساختی درسته؟ چون منم همین مشکل رو داشتم و بعدا فهمدیم که مشکل از کجاس!
برای اینکه بتونی از یک ماه گلد مجانی استفاده کنید حتما از طریق خود کنسول باید id بسازی تا گلدت فعال بشه. تنها راه برای اینکه از یک ماه گلد استفاده کنی اینه که یه id جدید با خود کنسول بسازی!

redeem code ها همان طور که در پست قبلی نوشتم فقط پولی هستن و مجانی از جایی گیر نماین و هک هم نشدن! و این یک ماه گلد مجانی از طریق reedem code فعال نمی شه بلکه وقتی یک id جدید شما می سازی خود به خود یک ماه گلد روشه!

اشکان جان منظورت از id همون profile ؟
اگه اینطور باشه که میشه چند تا profile درست کرد و با هر کدوم یه ماه گلد داشت !
بله می شه این کارو کرد و این یکی از سوتی های مایکروسافته:) البته یسری گفتن که برای ما فقط یکبار گلد داده و دیگه نداده ولی خیلی ها از این کار استفاده کردن. خود منم دو تا id (یا به قول شما profile) با کنسولم ساختم و هر دوشونم گلد داشتن یک ماه.
البته کسی که واقعا قصد بازی کردن داره و می خواد achievement هاشو بالا ببره و خودشو مطرح کنه از این کارا نمی کنه که هی بیاد اکانت جدید بسازه.

شما فکر کنم gamertag ت رو از توی سایت xbox.com ساختی درسته؟ چون منم همین مشکل رو داشتم و بعدا فهمدیم که مشکل از کجاس!
برای اینکه بتونی از یک ماه گلد مجانی استفاده کنید حتما از طریق خود کنسول باید id بسازی تا گلدت فعال بشه. تنها راه برای اینکه از یک ماه گلد استفاده کنی اینه که یه id جدید با خود کنسول بسازی!

redeem code ها همان طور که در پست قبلی نوشتم فقط پولی هستن و مجانی از جایی گیر نماین و هک هم نشدن! و این یک ماه گلد مجانی از طریق reedem code فعال نمی شه بلکه وقتی یک id جدید شما می سازی خود به خود یک ماه گلد روشه!

اگر میشد 100 باز ازت تشکر میکردم به خاطر این کمکت ( از اون تشکر های زیر پست ) مرسی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or