همه چیز درباره ی Xbox Live

دیروز من نشستم یه گیمرتگ جدید ساختم دارم آنلاین بازی می کنم!!!
چه حالی میده ها!!!!!!!!!PES6 واقعا حال میده.یه بار به خودم گل زدم یارو کرکر خندید:((منم بعد 3 تا بهشش زدم کرکر بهش خندیدم:lol: بعدشم نشستم Call Of Duty3 بازی کردم.خیلی لذت داشت:bash:

دیروز من نشستم یه گیمرتگ جدید ساختم دارم آنلاین بازی می کنم!!!
چه حالی میده ها!!!!!!!!!PES6 واقعا حال میده.یه بار به خودم گل زدم یارو کرکر خندید:((منم بعد 3 تا بهشش زدم کرکر بهش خندیدم:lol: بعدشم نشستم Call Of Duty3 بازی کردم.خیلی لذت داشت:bash:

رضا جان میگم ADSL ت ماله کدوم شرکته؟؟ سرعتش چن kb ه؟؟ ماهیانه چقد پول پرداخت میکنی ؟؟ راسی مگه شما کارت گلد داری ؟؟
با تشکر :love: :love:

چجوری میتونیم با هم قرار بگذاریم و توی لایو با هم gears of war بازی کنیم ؟!

کاری نداره اول باید کسی رو که میخوای باهاش بازی کنی رو اد کنی و بعد تو قسمت لایو Invite To Game رو بزنی یا اینکه نه میخوای با کسای دیگه بازی کنی میری تو بازی قسمت لایو و به شبکه ایکس باکس لایو و وصل میشی و میری به این خارجی ها که فکر میکنن خیلی از بازی حالیشونه یه حالی میدی

همین الان داداشم از انگلیس اکانت گلد با کارت اعتباری تو اینترنت واسم خرید:biggrin1:
خیلی حال داد راستی بهترین بازی الان تو لایو چیه؟ از بچه ها کسی گلد داره بیاد بازی؟

من توی قسمت درست کردن ID که اخرش ازت شهر و آدرس میخاد , من آدرس رو هر جوری میزنم میگه اشتباهه ! چیکار کن
مشکل من نمیدونید چیه ؟

گفتم اینجا بگم استفاده کنید :
"اجرای مدیا سنتر روی ویستا "
اولین کار اینه که باید ببینید مادربورد شما پشتش کابل شبکه (کراس ) میخوره یا نه ؟ اگر نه که باید کارت شبکه بگیرید .
بدون اینکه 360 رو روشن کنید اول pc روشن کنید و بعدش وقتی ویندوز بالا اومد 360 رو روشن میکنیم و کابل کراس رو به هر دوشون وصل میکنیم بعد پایین صفحه علامت ضربدر شبکه برداشته میشه و اگر توی قسمت Network برید آیکن 360 رو میبینید .
بعد از 360 مدیا سنتر رو اجرا کنید به شما یک عدد 8 رقمی میده که باید یادداشت کنید .
بعد از 360 قسمت Network را چک کنید تا همه Cofirmed بشن یا تایید بشن .
حالا در ویندوز پایین صفحه پیغامی میده که دستگاه رو پیدا کردم و بعد از Next زدن شماره رو میخاد . ( یادتون باشه که به Internet وصل باشید و اون رو share کرده باشید ) بعد از زدن شماره گزینه هایی میاد که چک میشن . بعد از چک شدن دو گزینه ی اول در 360 مدیا سنتر رو اجرا کنید که بعد از مراحل تست شبکه و لایو اقدام به Upadate میکنه که بعد از اون میتونید مدیا سنتر رو اجرا کنید و از روی کامپیوتر عکس هاتون و آهنگاتون و همچنین دیدن فیلم DVD و TV رو روی 360 ببینید . ;)
جواب من رو نمیدید ؟

آخرین ویرایش:
با سلام
از دوستانی که اکانت GOLD دارند و تمایل دارند که با هم بازی online انجام بدیم خواهشمند است همین امروز یعنی چهارشنبه ساعت 9 شب همگی Online بشین و سی دی های بازی رو هم آماده کنید البته بعلاوه هدست :)
آنهایی هم که ندارند اگر تمایل دارند همان طور که Lich King گفته بودند می تونند یک ID جدید بسازند و بیایند Online
هر چه بیشتر بهتر:p

شب می بینمتون :bye:
NIK(امیر)

اساتید کسی میدونه این Microsoft Point رو چه جوری میتونیم به دست بیاریم ؟
اگه خیلی هم شانس داشته باشی مثل من یه سوال واست میاد که تو قرعه کشی شرکت کنی
بعد اگه اسمت بیفته 1000 تا میگیری که من الان دارم ولی هنوز ازش استفاده نکردم.

سلام اقايون محترم من چند تا سوال داشتم اگه بگين ممنون ميشم
1راهنماي وصل به live با dial up در pc و 360
2 از كجا بدونم اكانت گلد دارم
3البته ببخشيد كه اين سوالو اينجا ميگم من يه بازي xbox 1 خريدم وقتي ميندازم رو دسگاه ميگه update system من يه فايل دانلود كردم رايت كردم ولي وقتي كه ميدازم هيچ پيغامي نميده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or