N e M e S i S
کاربر سایت
وقتی روی نشانه ایکس باکس که روی دسته هست کلیک کنی یه منو از سمت چپ میاد بیرون . بالای بالا عکس باتری هست . اونجا .
منم بعد 3 تا بهشش زدم کرکر بهش خندیدم
بعدشم نشستم Call Of Duty3 بازی کردم.خیلی لذت داشت
دیروز من نشستم یه گیمرتگ جدید ساختم دارم آنلاین بازی می کنم!!!
چه حالی میده ها!!!!!!!!!PES6 واقعا حال میده.یه بار به خودم گل زدم یارو کرکر خندیدمنم بعد 3 تا بهشش زدم کرکر بهش خندیدم
بعدشم نشستم Call Of Duty3 بازی کردم.خیلی لذت داشت
![]()

چجوری میتونیم با هم قرار بگذاریم و توی لایو با هم gears of war بازی کنیم ؟!
جواب من رو نمیدید ؟من توی قسمت درست کردن ID که اخرش ازت شهر و آدرس میخاد , من آدرس رو هر جوری میزنم میگه اشتباهه ! چیکار کن
مشکل من نمیدونید چیه ؟
گفتم اینجا بگم استفاده کنید :
"اجرای مدیا سنتر روی ویستا "
اولین کار اینه که باید ببینید مادربورد شما پشتش کابل شبکه (کراس ) میخوره یا نه ؟ اگر نه که باید کارت شبکه بگیرید .
بدون اینکه 360 رو روشن کنید اول pc روشن کنید و بعدش وقتی ویندوز بالا اومد 360 رو روشن میکنیم و کابل کراس رو به هر دوشون وصل میکنیم بعد پایین صفحه علامت ضربدر شبکه برداشته میشه و اگر توی قسمت Network برید آیکن 360 رو میبینید .
بعد از 360 مدیا سنتر رو اجرا کنید به شما یک عدد 8 رقمی میده که باید یادداشت کنید .
بعد از 360 قسمت Network را چک کنید تا همه Cofirmed بشن یا تایید بشن .
حالا در ویندوز پایین صفحه پیغامی میده که دستگاه رو پیدا کردم و بعد از Next زدن شماره رو میخاد . ( یادتون باشه که به Internet وصل باشید و اون رو share کرده باشید ) بعد از زدن شماره گزینه هایی میاد که چک میشن . بعد از چک شدن دو گزینه ی اول در 360 مدیا سنتر رو اجرا کنید که بعد از مراحل تست شبکه و لایو اقدام به Upadate میکنه که بعد از اون میتونید مدیا سنتر رو اجرا کنید و از روی کامپیوتر عکس هاتون و آهنگاتون و همچنین دیدن فیلم DVD و TV رو روی 360 ببینید .![]()

اگه خیلی هم شانس داشته باشی مثل من یه سوال واست میاد که تو قرعه کشی شرکت کنیاساتید کسی میدونه این Microsoft Point رو چه جوری میتونیم به دست بیاریم ؟