N e M e S i S
کاربر سایت
وقتی روی نشانه ایکس باکس که روی دسته هست کلیک کنی یه منو از سمت چپ میاد بیرون . بالای بالا عکس باتری هست . اونجا .
دیروز من نشستم یه گیمرتگ جدید ساختم دارم آنلاین بازی می کنم!!!
چه حالی میده ها!!!!!!!!!PES6 واقعا حال میده.یه بار به خودم گل زدم یارو کرکر خندیدمنم بعد 3 تا بهشش زدم کرکر بهش خندیدم
بعدشم نشستم Call Of Duty3 بازی کردم.خیلی لذت داشت
![]()
چجوری میتونیم با هم قرار بگذاریم و توی لایو با هم gears of war بازی کنیم ؟!
جواب من رو نمیدید ؟من توی قسمت درست کردن ID که اخرش ازت شهر و آدرس میخاد , من آدرس رو هر جوری میزنم میگه اشتباهه ! چیکار کن
مشکل من نمیدونید چیه ؟
گفتم اینجا بگم استفاده کنید :
"اجرای مدیا سنتر روی ویستا "
اولین کار اینه که باید ببینید مادربورد شما پشتش کابل شبکه (کراس ) میخوره یا نه ؟ اگر نه که باید کارت شبکه بگیرید .
بدون اینکه 360 رو روشن کنید اول pc روشن کنید و بعدش وقتی ویندوز بالا اومد 360 رو روشن میکنیم و کابل کراس رو به هر دوشون وصل میکنیم بعد پایین صفحه علامت ضربدر شبکه برداشته میشه و اگر توی قسمت Network برید آیکن 360 رو میبینید .
بعد از 360 مدیا سنتر رو اجرا کنید به شما یک عدد 8 رقمی میده که باید یادداشت کنید .
بعد از 360 قسمت Network را چک کنید تا همه Cofirmed بشن یا تایید بشن .
حالا در ویندوز پایین صفحه پیغامی میده که دستگاه رو پیدا کردم و بعد از Next زدن شماره رو میخاد . ( یادتون باشه که به Internet وصل باشید و اون رو share کرده باشید ) بعد از زدن شماره گزینه هایی میاد که چک میشن . بعد از چک شدن دو گزینه ی اول در 360 مدیا سنتر رو اجرا کنید که بعد از مراحل تست شبکه و لایو اقدام به Upadate میکنه که بعد از اون میتونید مدیا سنتر رو اجرا کنید و از روی کامپیوتر عکس هاتون و آهنگاتون و همچنین دیدن فیلم DVD و TV رو روی 360 ببینید .![]()
اگه خیلی هم شانس داشته باشی مثل من یه سوال واست میاد که تو قرعه کشی شرکت کنیاساتید کسی میدونه این Microsoft Point رو چه جوری میتونیم به دست بیاریم ؟