همه چیز درباره ی Xbox Live

من با کابل ایترنال xbox وصل کردم به کامپیوتر آی پی رو پیداکرد وهیچ مشکلی هم نداشت باهاش به لایو هم وصل شدم .مشکل من اینجاست که حالا چتوری میتونم توی xbox آهنگ و فیلم بریزم خواهش می کنم سریع جواب بدین .خیلی ممنون

من یک بار یه کول دیسک رو گرفتم و یه فیلم دی وی ای کس و یک البوم عکس و یک البوم اهنگ روش ریختم و وصل کردم به دستگاه . ولی فقط آهنگش اومد . نه فیلمش اومد نه عکسش .

بچه ها من داشبورد رو آپدیت کردم.حالا میخوام برم تو لایو .مگه نباید خودش وصل شه چون من که تا حالا از از اکانتش استفاده نکردم ولی شماره کردیت کارت و از جور چیزا ازم میخواد:confused:
در ضمن یکی گفت میشه vcd هم با 360 نگاه کرد ولی مال من vcd رو نمیشناسه
13.gif
مشکل کجاست؟
306.gif

اثلا کسی تونسته با کابل ایترنال چیزی توی xbox 360 بریزه؟؟؟

عزیز با این کابل فقط میتونی فایل ها رو به اشتراک بزاری مثلا یه اهنگ رو از کامپیوتر روی 360 اجرا کنی ولی نمیتونی چیزی بریزی برای این کار هم احتیاج به یه برنامه مثل Windows Media Player11 داری

عزیز با این کابل فقط میتونی فایل ها رو به اشتراک بزاری مثلا یه اهنگ رو از کامپیوتر روی 360 اجرا کنی ولی نمیتونی چیزی بریزی برای این کار هم احتیاج به یه برنامه مثل Windows Media Player11 داری
خوب حالا بگو اثلا میشه یه همچین کاری کرد .میشه تو هارد کنسول فیلم و اهنگ ریخت؟؟؟

امين ميشه بگي كي داره با 64 بازي ميكنه؟و از چه شركتي گرفته و چه پينگي داره؟
چون منم اگه بشه ميخوام adsl بگيرم و از نظر بودجش هم محدوديتي ندارم ولي نميخوام مثلا برم الكي ول بيشتر بدم.ممنون

سلام.
محمد رضا یکی از بچه ها تو همین تاپیک میگفت چند صفحه ی اخر رو بخون پیداش میکنی;)

یخورده من توضیح بدم ؟
ریختن موزیک : کافیه آهنگهای خود را در یک CD رایت کرده ، در دستگاه قرار دهید و آن را به هارد دستگاه Rip کنین .
نمایش VCD : نمیشه
نمایش DVD : باید region فیلمتون با Region دستگاه یکی باشه .
عکس : نمیشه رو دستگاه ریخت .
اما ...
موبایل ، دوربین دیجیتال یا کول دیسک را به پورت USB دستگاه وصل کنین ، به قسمت Pictures دستگاه برین ، عکس مورد نظر را انتخاب و دکمه آبی X را فشار دهید تا بک گراند باشه .
حالا اگه به قسمت Themes دستگاه برین میبینین که همه عکسهایی که اینکارو باهاشون کردین اونجا ذخیره میشن !

بچه ها من داشبورد رو آپدیت کردم.حالا میخوام برم تو لایو .مگه نباید خودش وصل شه چون من که تا حالا از از اکانتش استفاده نکردم ولی شماره کردیت کارت و از جور چیزا ازم میخواد:confused:
در ضمن یکی گفت میشه vcd هم با 360 نگاه کرد ولی مال من vcd رو نمیشناسه
13.gif
مشکل کجاست؟
306.gif

در ورد اکان . من هم همین مشکل رو داشتم ولی استاد اشکان راهنماییم کرد . شما باید اکانت لایو رو از خود دستگاه درست کنی و دیگه شماره کردیت و از این جور چیز ها رو نمیخواد .
در مورد وی سی دی نمیدونم . ماله من دی وی ایکس رو پخش نکرد .

سلام من دیروز با dialup به xbl وصل شدم ولی دوتا مشکل دارم
یکی اینکه همش وقتی دستگاه روشن میشه اتوماتیک کانکت میشه چیکار کنم که اینجوری نشه؟
یکیم اینکه یک بار رفتم تو xbl اما دفعه دوم میگه membership شما ایراد داره من slilver رو انتخاب کرده بودم ولی الان نوشته شما هیچ membershipی ندارین هیچ کاریم نمیشه کرد به نظر شما چرا این طوریه؟

اگر برای بار اوله که اکانت میسازی باید تو با خوده ایکس باکس بسازی که گلد بشی . بعدش هم لاگین کردن هم به خاطره اینه که شما اوتولاگین رو فعال کردی و چون اون اکانت لایو هست همش میره تو لایو .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or