همه چیز درباره ی Xbox Live

bebakhshid ke nemitoonam farsi type konam.man address ro ke shoma migi mitoonam avaz konam az tarighe khode 360.
baz ham bebakhshid ke finglish neveshtam.
اگر منظورت از تغییر دادن کشور اینه که بری تو console setting -> locale و کشور رو تغییر بدی باید بگم که این کار هیچ فایده ای نداره و فقط از لحاظ اسمی کشورتو و لوکال تغییر می ده ولی در ثبت نام اولیت هیچ تاثیری نداره و به هیچ وجه نمی شه اونو تغییر داد.
در قسمت account manegment هم که اصلا نمی شه کشور رو تغییر داد و فقط می شه آدرس رو تغییر داد.
شما برو تو سایت billing.microsoft.com و با ایمیل live لاگین کن و تو "Go to personal information" برو. ببین هر وقت تونستی کشور رو اینجا تغییر بدی یعنی تغییر کرده.

P.S: همچین چیزی امکان نداره اگه یکم بری تو فروم های اصلی xbox بگردی متوچه می شی که خیلیا با این مسئله مشکل دارن پس چیزی نیست که شانسی با مال شما بشه و مال بقیه نشه.;)

خوب من یه مژده بدم .
یکی از اشناهای درجه دو من قبول کرده کارت هارو تحویل بگیره و شما ره هاشون رو باسم بفرسته . فقط فکر کنم یکم طول بکشه تا این تایید بشه . شاید یک هفته . $39.99 دلاری 960 حساب کنیم میشه 38400 که با درصد اون بابا میشه 45 تومن .

مرسی از راهنماییت.حالا من گفتم برام از کانادا لایو گلد بیارن.در حالیکه تو انگلیس ثبت کردم.اکانت لایو که مشکلی نداره(فقط پوینت مشکل داره؟)؟
من هنوز کارت gold رو کد شو نزدم تا فعال شه ولی فکر کنم اونم region lock باشه!

البته وصل شدن به xbl با دیلاپ فقط به درد اپدیت داشبورد میخوره و نه کاره دیگه ای;)
من با ديال اپ سعي کردم کانکت بشم اما نشد.ip رو confirmed ميکنه مورد بعديش هم قبول ميکنه ولي به مورد سوم (نميدونم مثل اينکه dfs بود)گير ميده.از يکي پرسيدم گفت چون سرعت ديال اپ پايينه گير ميده.

خب اگه اینجوری باشه باید به منم گیر میداد دیگه ولی من با دایل آپ به لایو وصل شدم هم تم دانلود کردم هم عکس هم تونستم با بعضی از بچه ها چت کنم مگه سرعت شما چقدر میتونه پایینتر باشه؟

میشه یه تستی بکنی؟:blushing:
با سلام
می خواستم خودتون چند تا از مشکلات مردم را در زمینه اینکه کشور باید با محل خرید کارت های Live همخوانی داشته باشد را ببینید:
http://forums.xbox.com/8310068/ShowPost.aspx
http://forums.xbox.com/8709820/ShowPost.aspx

البته اگر داخل Forum خود XBOX بیشتر بگردی مطالب بیشتری رو پیدا می کنی.
موفق باشی
امیر

اصل کار لایو برای بازی انلاین هست ولی مایکروسافت تو 360 لایو رو به شدت گسترش داد و همونطوری که امین گفت خیلی کارای دیگه میتونی توش انجام بدی از جمله دانلود انواع و اقسام موزیک بازی ویدئو تم و ....
برای دانلود اکثر این چیزا هم باید پول بدی که این کار از طریق MS Point یا همون واحد پول لایو انجام میشه شما کارت هاش رو میخری و کد مربوط به کارت رو وارد میکنی و به اندازه ای که پول دادی کارت رو خریدی همون قدر هم مایکروسافت پوینت میگیری و میتونی خرید کنی

کمک

از اساتید کسی میدونه چتوری میشهXBOX رو با مودم ADSL مستقیم به ایترنت وصل کرد آخه پس کجا باید USER NAME&PASSWORD رو وارد کنی ؟؟؟؟؟توی دفتر چه XBOX که عکسشو اینجوری کشیده بود.کابل ایترنال رو مستقیم به مودم وصل میکنم:confused:

اگر مودم شما کابل شبکه داره از پشت دسنگاه کابل شبکه رو به مودم وصل کن . همین . بعد برو تو قسمت نتورک دستگاه و بزار جستجو کنه . همین به همین راحتی .

از اساتید کسی میدونه چتوری میشهXBOX رو با مودم ADSL مستقیم به ایترنت وصل کرد آخه پس کجا باید USER NAME&PASSWORD رو وارد کنی ؟؟؟؟؟توی دفتر چه XBOX که عکسشو اینجوری کشیده بود.کابل ایترنال رو مستقیم به مودم وصل میکنم:confused:

اگر مدمت LAN داره کابل LAN تو جعبت رو یه سرش رو به XBOX میزنی یه سرش رو به مدم یعد sign in میکنی بعد وقتی میخوای به xbox live وصل چی ip هات رو چک میکنه بعد باید ip هات رو وارد کنی بعد دوباره تست کنی بعد باید درست شه.

سلام .

من بالاخره تونستم به کمک یکی از دوستانم تو امریکا کارت های XBOX 360 Live Gold Calr تهیه کنم . میتونم تا 20 تا تهیه کنم . هرکی میخواد فقط همین جا بگه .
این نرخه کارت هاست که باید از آمازون خریداری شه :​

Code:
http://www.amazon.com/b/ref=vg_nav_x360_xboxlive/002-8455290-5212008?ie=UTF8&node=15835401
این هام نرخ کارت هایی هستش که تو سایت XBOX زده :​
Xbox Live Three-Month Gold Subscription Card

Manufacturer: Microsoft
Category: Xbox Live
Console: Xbox 360
Release Date: 11/22/2005
$19.99​

قیمت به تومان 26000 تومان.​
-----------------------------------------------------------------------------------------​
Xbox Live One-Month Gold Subscription Card

$7.99​

قیمت به تومان 14500 تومان.​
-----------------------------------------------------------------------------------------​
Xbox Live 13-Month Gold Subscription Card

$49.99​

قیمت به تومان 55000 تومان.​
Xbox Live 1600 Points

$19.99​

قیمت به تومان 26000 تومان.​
هر کدام از دوستان میخوان بگن که من براشون تهیه کنم . کارتها هم چون استاد اشکان گفتن رجیون دار هستند و فقط کسانی که رجیون امریکا هستند میتونند استفاده کنند ( ای دی که ساختن رو میگم )​

کارت ها کمتر از یک هفته کده پشتش برای شما فرستاده میشه . کد یک بار مصرف هستش و باره دومی وجود نداره .:biggrin1:

تاپیک فروش کارت ها Xbox 360 Live Gold Card

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or