همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان میخواستم بدونم کسی Call of Duty 3 رو live بازی کرده . من روی منوی Multiplayer که میزنم میپره از بازی بیرون !!!! میخوام بدونم علتش چیه ؟؟؟ چند تا call of duty هم امتحان کردم همینطور شده .

اپديت هاي بازي رو از لايو گرفت؟
خودش ازت ميپرسه زماني كه توي لايوي و بازي رو ران ميكني

وقتی برادر آدم هیولا باشد!

آقا ما رفتیم امروز لایو شروع کردیم به فیفا زدن دست اول به یه یارو خوردیم اینگلیس بود. بازی داشت پایا پای پیش میرفت یهوئی تو یه ضد حمله دسته ما باطریش تموم شد و خاموش شد طرف رفت و تق زد تو گل و داداشم هر هر خندید. من که چک کرده بودم باطریو دیدم که نشون میده هنوز چیزی از باطری مونده (دو خونه پر بود هنوز) خلاصه ما دسته رو دوباره روشن کردیم تا وسطای نیمه دوم همه چیز خوب پیش میرفت و دوباره یهوئی دسته خاموش شد و من هم گل خوردم و داداشم هر هر خندید! خلاصه با همین شرایط 2-1 باختم به طرف. بازی بعدی هم به همین ترتیب هی دسته ما خاموش شد و من بازی بعدی رو هم 2-1 باختم و باز داداشم هر هر خندید. گفتم اگه مردی باطریاتو یه بازی بهم غرض بده (توضیح اینکه هنوز شارژر نخریدیم) خلاصه با کلینیش و کنایه باطریاشو بهم داد و من این دفعه برزیل و برداشتم و رفتم تو دوباره یکی اومد که اینگلیسو برداشت. اما این بار انقدر عصبانی بودم که نگو بیچاره شانس آورده بود جمعاً 5 دست از وقتی که فیفا گرفتیم (با احتساب همین 3 تا مچ لایو) بازی نکرده بودم و جلو درواز هی گند میزدم و الا 10 - 12 تا مهمون ما بود. خلاصه 5 - 0 این یکیو بردیم.

البته من نمیدونم حالا واقعاً چه ربطی داشت به این تاپیک توصیه میکنم یک تاپیک بزنیم درمورد تجربیات مولتی پلیر. خلاصه با اینکه دو دست الکی باختم ولی مزه داد. نکته جالب از فیفا وقتی تو اینترنتی! وقتی اینترنت وصل باشه نتایج رقابتهای فوتبال رو بصورت لایو بهتون میده، یک رادیو ورزشی هم داره که اخبار رو سریع به سمع میرسونه. خلاصه فیچرهاش جالبه - گیم پلیش طبق معمول زاقارته...

من Adslدارو و512هست
من میخوام بهxbox Liveوصل بشم
مودمadslمن Wanهست و با Usbبه Pcوصل شده
1.من کابل شبکه360 رو به کجای Pcوصل کنم ؟
2.برای اتصال 360بهpcباید روpcبرنامه ای نصب بشه؟
3.از داخل خود 360چه تنظیماتی انجام بدم؟

فکر میکنم روی خود مودم شما جایی باشه که سوکت 360 رو بهش وصل کنی
برای شناسوندن 360 به pc کار خاصی لازم نیست معمولا خودش از طریق یه خط always on 100 MB به کامپیوتر وصله اگر هم نبود برو قسمت connection و یه دونه بساز از داخل 360 هم قسمت IP رو روی اتوماتیک بزار اگه وصل نشد دستی بهش یه IP بده

خود مادر بورد چی اونم جای کارت شبکه نداره؟ اینی که من گفتم به مودم بزن چون یکی از دوستام این کارو کرده بود گفتم شاید مال شما هم اینجوری باشه ولی من خودم به شبکه مادربورد وصل کردم

اولین و مهمترین عامل اینه که اکانت گلد یا همون طلایی لایو رو داشته باشی دوم اینکه یه ID توی لایو داشته باشی بقیه چیزاش هم که سادس وارد بازی میشی قسمت multiplayer و ایکس باکس لایو رو انتخاب میکنی البته ممکنه بعضی از بازیها با هم فرق کنه ولی اکثرا مثل همه
قیمت اکانت گلد هم برای یکسال 60 دلاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or