نمیشه عزیز من امتحان کردم هم از طریق کنسول هم از طریق سایت ایکس باکس میزنه شما باید اکانت گلد داشته باشین تا بتونین نامه بفرستین
تو سایت xbox.com مشخصات سیلور رو نوشته که به صورت زیره
Silver Level.
Create your gamer profile
Create and maintain a friends list
Access Xbox Live Marketplace including Xbox Live Arcade, demos, and trailers
Send and receive text and voice messages
Join in special Xbox Live Gold trial opportunities
Access massively multiplayer games
Note: Silver level requires Xbox 360 storage device and broadband connection. Xbox Live Marketplace downloads and MMO games may require an additional fee
همنطور که میبینی میشه text , voice فرستاد تازه بعضی بازی های mmo رو هم میشه بازی کرد![]()
راستی دوستان یه چیزی که من رو نگران میکنه اینه که ما الان با بازی های کپی میتونیم آنلاین بازی کنیم !!!! آیا امکان داره که microsoft بتونه جلوی این کار رو بگیره یا نه ؟؟؟ یعنی میشه سیستمی بیاد که بتونه drive های ما رو شناسایی کنه که hack شده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا ما امروز دلو زدیم به دریا (البته قبلش محمدرضا جان خیالمو راحت کرده بود) رفتیم لایوبازی! رفتم R6 بازی کردم پینگم که داغون بود و چنددفعه ملت کیکم کردن اما خوب من از رو نرفتم با همون پینگ ضایع رفتم یه مقدار تو رنک سرورها بازی کردم و البته خودم مونده بودم که با این پینگ ضایع چطور من همیشه فرگ اول بودم البته تو مود Coop چون تو تیمیها فقط کیک میشدم! خلاصه یه بچه با مرام سیاهیم بود که یادم رفت گیمرتگش چیی بود ولی خیلی با مرام بود. بگذریم داداشمم رفت Saints Row بازی کرد و خوب یک حرکت ضایع انجام داد و زد اونی که تو تیمشون امتیازش از همه بیشتر بود رو کشت، اون یارو ام که آمپر چشسبونده بود داد میزد: WHY IN THE BLOODY HELL YOOOOOOOU KIIIIIIIILLLLLLED ME!!!! از لحجه اشم پیدا بود که از بریتانیای کبیر اومده بودن!... خلاصه اینکه با اینکه پینگ ضایع بود حال داد...