همه چیز درباره ی Xbox Live

نمیشه عزیز من امتحان کردم هم از طریق کنسول هم از طریق سایت ایکس باکس میزنه شما باید اکانت گلد داشته باشین تا بتونین نامه بفرستین

تو سایت xbox.com مشخصات سیلور رو نوشته که به صورت زیره
Silver Level

Create your gamer profile
Create and maintain a friends list
Access Xbox Live Marketplace including Xbox Live Arcade, demos, and trailers
Send and receive text and voice messages
Join in special Xbox Live Gold trial opportunities
Access massively multiplayer games

Note: Silver level requires Xbox 360 storage device and broadband connection. Xbox Live Marketplace downloads and MMO games may require an additional fee​
.
همنطور که میبینی میشه text , voice فرستاد تازه بعضی بازی های mmo رو هم میشه بازی کرد;)

مگه شما یه ماه میشه که 360 خریدی(چقد زمان زود میگذره) ولی نمیشه من سعی کردم با یکی از بچه ها چت کنم نشد و حتی اون برای من یه نامه فرستاد که هنوزم دارمش و خواستم جوابشو بدم که نوشت شما باید اکانت گلد داشته باشی تا بتونی نامه بفرستی

تو سایت xbox.com مشخصات سیلور رو نوشته که به صورت زیره
Silver Level

Create your gamer profile
Create and maintain a friends list
Access Xbox Live Marketplace including Xbox Live Arcade, demos, and trailers
Send and receive text and voice messages
Join in special Xbox Live Gold trial opportunities
Access massively multiplayer games

Note: Silver level requires Xbox 360 storage device and broadband connection. Xbox Live Marketplace downloads and MMO games may require an additional fee​
.
همنطور که میبینی میشه text , voice فرستاد تازه بعضی بازی های mmo رو هم میشه بازی کرد;)

من نمیخوام توهین کنم ولی واقعیت اینه من چیزی رو که خودم دیده باشم و امتحان کرده باشم رو میگم اونجا هرچی میخواد نوشته باشه وقتی من نمیتونم با اکانتم چت کنم و نامه بفرستم این یعنی چی حالا شما بیا 10 تا منبع بده که میشه ولی واقعیت چیه؟؟

آقا ممنون از جواب هاتون ... به هر حال همه میدونیم که live بازی کردن خیلی حال میده ولی خوب برای حال کردن باید پول داد و به نظرم برای 1 سال 50000 تومان خیلی خوبه .. حالا من میخوام بدونم اگر credit card جور بشه میشه آنلاین XBOX LIVE GOLD رو خرید و بعد احتمالا 1 code که به ما میدن رو تو xbox live وارد کرد بعد register شد و ادامه داد ؟؟؟؟ اگر کسی میدونه لطفا بگه.
راستی اگر بشه خیلی راحت میتونیم این کار رو بکنیم اونایی که دسترسی به credit card ندارم هم میتونن از اینجا که میگم کمک بگیرن.
www.loh.ir
من قبلا هم از همین شرکت loh rayaneh برای خرید اینترنتی استفاده کردم. حتما یه سری به این سایت بزنین.

راستی دوستان یه چیزی که من رو نگران میکنه اینه که ما الان با بازی های کپی میتونیم آنلاین بازی کنیم !!!! آیا امکان داره که microsoft بتونه جلوی این کار رو بگیره یا نه ؟؟؟ یعنی میشه سیستمی بیاد که بتونه drive های ما رو شناسایی کنه که hack شده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا ما امروز دلو زدیم به دریا (البته قبلش محمدرضا جان خیالمو راحت کرده بود) رفتیم لایوبازی! رفتم R6 بازی کردم پینگم که داغون بود و چنددفعه ملت کیکم کردن اما خوب من از رو نرفتم با همون پینگ ضایع رفتم یه مقدار تو رنک سرورها بازی کردم و البته خودم مونده بودم که با این پینگ ضایع چطور من همیشه فرگ اول بودم البته تو مود Coop چون تو تیمیها فقط کیک میشدم! خلاصه یه بچه با مرام سیاهیم بود که یادم رفت گیمرتگش چیی بود ولی خیلی با مرام بود. بگذریم داداشمم رفت Saints Row بازی کرد و خوب یک حرکت ضایع انجام داد و زد اونی که تو تیمشون امتیازش از همه بیشتر بود رو کشت، اون یارو ام که آمپر چشسبونده بود داد میزد: WHY IN THE BLOODY HELL YOOOOOOOU KIIIIIIIILLLLLLED ME!!!! از لحجه اشم پیدا بود که از بریتانیای کبیر اومده بودن!... خلاصه اینکه با اینکه پینگ ضایع بود حال داد...

راستی دوستان یه چیزی که من رو نگران میکنه اینه که ما الان با بازی های کپی میتونیم آنلاین بازی کنیم !!!! آیا امکان داره که microsoft بتونه جلوی این کار رو بگیره یا نه ؟؟؟ یعنی میشه سیستمی بیاد که بتونه drive های ما رو شناسایی کنه که hack شده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام.
اگه مدچیپ واسش بیاد دیگه کاریش نمیشه کرد:) و باید بای بای کنید ولی با همین فریم ویر میشه چون اگه راهش رو ببیند امکان داره تو ورژن جدید فریم ویر دوباره هک بشه!

آقا ما امروز دلو زدیم به دریا (البته قبلش محمدرضا جان خیالمو راحت کرده بود) رفتیم لایوبازی! رفتم R6 بازی کردم پینگم که داغون بود و چنددفعه ملت کیکم کردن اما خوب من از رو نرفتم با همون پینگ ضایع رفتم یه مقدار تو رنک سرورها بازی کردم و البته خودم مونده بودم که با این پینگ ضایع چطور من همیشه فرگ اول بودم البته تو مود Coop چون تو تیمیها فقط کیک میشدم! خلاصه یه بچه با مرام سیاهیم بود که یادم رفت گیمرتگش چیی بود ولی خیلی با مرام بود. بگذریم داداشمم رفت Saints Row بازی کرد و خوب یک حرکت ضایع انجام داد و زد اونی که تو تیمشون امتیازش از همه بیشتر بود رو کشت، اون یارو ام که آمپر چشسبونده بود داد میزد: WHY IN THE BLOODY HELL YOOOOOOOU KIIIIIIIILLLLLLED ME!!!! از لحجه اشم پیدا بود که از بریتانیای کبیر اومده بودن!... خلاصه اینکه با اینکه پینگ ضایع بود حال داد...

اقا چه عجب ما یه بار شنیدیم شما دستگاه رو دادی داداشت هم بازی کنه :biggrin1: هر چند فکر کنم چند دقیقه ای بیشتر طول نکشیده باشه ولی بازم جای امیدواری داره

تا اکانت داری فقط برو انلاین بازی کن باور کن من الان دارم برای یه اکانت له له میزنم گور بابای ping و بقیه حرفا انلاین بازی کردن یه حال دیگه ای داره

تا اکانت داری فقط برو انلاین بازی کن باور کن من الان دارم برای یه اکانت له له میزنم گور بابای ping و بقیه حرفا انلاین بازی کردن یه حال دیگه ای داره
چه حرفی می زنی:)
وقتی ping ت داغون باشه و نتونی یه آدمم با تیر بزنی و به محض مشاهده شدن از سوی حریف سری بمیری به نظرت حال می ده؟

دوستان میخواستم بدونم کسی Call of Duty 3 رو live بازی کرده . من روی منوی Multiplayer که میزنم میپره از بازی بیرون !!!! میخوام بدونم علتش چیه ؟؟؟ چند تا call of duty هم امتحان کردم همینطور شده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or