همه چیز درباره ی Xbox Live

WoW, So cool... Finally some XBOX360 players, While I do not recommend using a hacked XBOX360 system and GAMES, it works perfectly on XBOX Live - YES, even with copied games and a hacked system. Although the latency issue is still up there, guys which played GoW know how this will affect their game play. It means up to 0.5 Seconds or even more delay time in game play with a perfectly configured network which is OPEN NAT... Thus if you are behind a wall and waiting to chainsaw some kid in game using the B button you should consider the delay time or you will be chainsawed, exploded with a shotgun or even worse ...
:(

To summerize:

1- I am happy to find a place full of XBOX360 players... So cool
2- Playing on XBL using a hacked system and copy game is still possible, although it may be banned same time I am writing on this forum. For the time being it doesn't matter if you are using an original system and medias or you just purchased one of those cracked systems with copied (DVD9) medias...
3- As I said I always recommend ORIGINAL games, less games but playing more professionally, this is my public service -anyway- :)
4- There are no announced plans to ban GOLD or SILVER customers based on their IP ADDRESS, Which if happens creates more overheads -network delay wise speaking- to bypass the limitation. Hope for the best...
5- Hope to be able to post more often here in this forum...

حالا شما حتما باید به انگلیسی مطالبتو بنویسی؟

No other ways... Not comfortable with Pinglish and no Farsi support so far (or at least hrad to type)... Not posting could be another option ;) I think I know pretty much (Technical Details) about whats going on XBOX Live and on the console itself... So if you think it's no good and against forum roles feel free to remove the message...
بیین دوست عزیز شما پستت ایراد نداشت ولی انگلیسی نوشتنت خلاف قوانینه چرا که خیلی ها ممکنه انگلیسیشون ضعیف باشه و نتونن مطالب رو شما متوجه بشن. در ثانی اگه قرار باشه مطالب رو انگلیسی بنویسیم یا بخونیم اصلا چه احتیاجی به یه فروم ایرانی هست؟ می ریم توی فروم های خارجی که هم با سوادترن هم تعداد کاربراشون بیشتره.;)

درود
دوستان من هم امروز روفتم تو کار Live . :biggrin1:
1 ساعت طول کشید که کنسول Update بشه . :-" خب. حالا چند تا سئوال دارم که اگه دوستان لطف کن واضح توضیح بدن ممنون میشم .
1. آقا اول کار یه Windows Live ID میخواد . که من بهش یه ایمیل آدرس Hotmail دادم . درسته :confused: :-"
2. چرا یه بند Error میده و میگه که User & Passport ایراد داره . ؟:confused: :mad: :mad: چی کار کنم این جا رو ؟
3. حالا این اولشه . سر ریجستر کردن چه خاکی تو سر بریزم .:(( :(( :(( :(( :(( :((
بچه ها کمک کنید فقط که دارم یواش یواش کفری میشم :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
4. آقا این همه { ارشیومنت } ازاد کردیم . چیزی میدن به ما یا نه :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :blushing: :blushing: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
یعنی فرسیش میشه هدیه . یعنی چیز خصی میدن . :confused: :confused: کسی گرفته به ما هم بگه :confused: :confused: :-" :-" :love: :love:

درود
دوستان من هم امروز روفتم تو کار Live . :biggrin1:
1 ساعت طول کشید که کنسول Update بشه . :-" خب. حالا چند تا سئوال دارم که اگه دوستان لطف کن واضح توضیح بدن ممنون میشم .
1. آقا اول کار یه Windows Live ID میخواد . که من بهش یه ایمیل آدرس Hotmail دادم . درسته :confused: :-"
2. چرا یه بند Error میده و میگه که User & Passport ایراد داره . ؟:confused: :mad: :mad: چی کار کنم این جا رو ؟
3. حالا این اولشه . سر ریجستر کردن چه خاکی تو سر بریزم .:(( :(( :(( :(( :(( :((
بچه ها کمک کنید فقط که دارم یواش یواش کفری میشم :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
4. آقا این همه { ارشیومنت } ازاد کردیم . چیزی میدن به ما یا نه :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :blushing: :blushing: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
یعنی فرسیش میشه هدیه . یعنی چیز خصی میدن . :confused: :confused: کسی گرفته به ما هم بگه :confused: :confused: :-" :-" :love: :love:

۱) ادرس hotmail جواب میده
۲) اگر ادرست .Net پسپورت باشه یا ویندوز لایو نباید موردی باشه....
۳)اگر اشتراک گلد میگیری که باید کردیت کارد نامبر داشته باشی..ادرس billing کردیت کارد هم باید با ادرس محل سکونت یکی باشه (سیلور رو نمیدونم کردیت میخواد با نه)
۴) اون achievement ها امتیاز توی بازیهاست که به gamertag اضافه میشه و اونو بالا میبره..چیز مخصوصی نمیدن

) اگر ادرست .Net پسپورت باشه یا ویندوز لایو نباید موردی باشه....
واکاشی جون دمت گرم . این مورد رو بیشتر توضیح بده لطفا . میشه ادرس همسایت رو بدی من ریجستر کنم . :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :love: :love: البته اگر از سد مشکل اول یعنی ایمیل رد بشه
:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :love: :love:

من فعلا تونستم با pc share بشم
ولي چون فريمور قديمي به لايو هنوز وصل نشدم
خبر تازه

Step 1: Download Zune software.

Step 2: Launch Zune
At the Windows XP-based PC, launch Zune. Select Start , Zune.

Step 3: Turn on media sharing.
Open the Zune software on your PC.
Click Options, Library, Media Sharing.
Select Share my media.
Check the media types you want to stream to your Xbox 360 console.
Choose whether you want to Share with all Xbox 360s or Only share with these Xbox 360s
If you chose to share only with specific consoles, click to check (share) or uncheck (don't share) consoles in the list.
Click OK to begin streaming media

Step 4: Removing Existing Connection

If you were previously using your Xbox 360 with a Windows XP-based PC to share music and pictures, then complete the following steps to remove the connection from that PC. Otherwise skip to step 5.
In the System section, select Computers.
Select Windows-based PC , and then press the A button.
Select Disconnect.
Press the B button repeatedly until you return to the System section.

Step 5: Configure your Xbox 360

To configure music, picture and video sharing
In the Media section, select Music, Picture or Photos .
Select Computer , and then press the A button.
Select YES, Continue , and then press the A button.
Select your Windows XP-based PC, and then press the A button.
Find the music, pictures, or video you want to play, and select an item to play it.

Learn more about media sharing.

Learn more about Zune.

* To stream video to your Xbox360 console you must update your console with the FALL 06 update.

بچه هایی که می ترسیدین که به خاطر آی پی ایران مایکرو سافت شما رو از لایو بندازه بیرون دیگه ناراحت نباشین.
من از شرکت ندا گستر adsl میگیرم.یوقت تبلیغ نباشه ها ولی تو اصلش تو تهرانه.اینا یه سرویس تشیهی اوردند به نام US IP که آی پی شما رو به آی پی نیویورک آمریکا تغییر میده!!!دیگه نه فیلتر دارین نه از مایکرو می ترسین.در ضمن به گفته ی خودشون سرعت برای بازیهای آنلاین میره بالا.(راست و دروغش پایه خودشون)هزینش هم 3ماه 20 هزار تومان.من که تو همین 2 روزه استاد میکنم.

آقا من امروز با XBOX وصل شدم به XBOX LIVE و gears of war رو تونستم آنلاین بازی کنم ولی و الان تو live زده من Gold membership هستم میخوام بدونم این که من الان میتونم بازی کنم به خاطر gold بودن هست یا با silver هم میشه آنلاین بازی کرد. و تاحالا کسی 1 ساله XBOX LIVE GOLD رو خریده و چه جوری ؟ و یه چیز جالب اینکه من با اینترنت 512 راحت بدون هیچ مشکلی gow رو بازی کردم واقعا حال میده آدم دیونه میشه .

ببخشید!! ولی شاید سوالم یه کمی عجیب باشه:

راهی وجود نداره که یه سرور برای لایو برای خودمون تو ایران درست کنیم!
البته فکر نکنم تا موقعی که سیستم امنیتیش از کار بیوفته ( منظورم از طریق مودچیپه ) بشه اینکار رو انجام داد!:blushing: :blushing:

فقط کسی نخنده! گفتم شاید راهی باشه که بشه برای کنسول ها هم گیم پورت شخصی باز کرد! این هم احتمالا از همون آرزو های محال و دور و درازه!:( :(( :( :(( :(

آقا من امروز با XBOX وصل شدم به XBOX LIVE و gears of war رو تونستم آنلاین بازی کنم ولی و الان تو live زده من Gold membership هستم میخوام بدونم این که من الان میتونم بازی کنم به خاطر gold بودن هست یا با silver هم میشه آنلاین بازی کرد. و تاحالا کسی 1 ساله XBOX LIVE GOLD رو خریده و چه جوری ؟ و یه چیز جالب اینکه من با اینترنت 512 راحت بدون هیچ مشکلی gow رو بازی کردم واقعا حال میده آدم دیونه میشه .

فقط با gold میشه آنلاین بازی کرد
1 سال XBOX LIVE GOLD یعنی میتونی 1 سال آنلاین بازی کنی ولی مزایای دیگه ای هم دارهhttp://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xboxlive12monthpremgoldpack/
خوب معلومه میشه با 512 روون بازی کرد dial up هست که مشکل ایجاد میکنه در هر صورت ping خیلی مهمه;)

آخرین ویرایش:
بچه از شما اساتید که تو کار لایو هستید یه سوال دارم
چرا موقع تست کانکشن IP address من همش fail در ضمن من هر دو حالت اتوماتیک و دستی رو هم امتحان کردم ولی بازی نشد :(:(:(

راستش من میخوام بگم یکی از فامیلامون از آمریکا یه اکانت یه ساله برام بیاره قیمتش هم 60 دلاره که به نظر من مفته ولی تو ایران ندیدم جایی بفروشه به هر حال من که در به در دنبال یه اکانت یکی دو ماهه هستم چون این فامیلمون میخواد نزدیکای عید بیاد واقعا انلاین بازی کردن یه حال دیگه ای داره
شما فقط با گلد میتونی بازی کنی و این اکانت سیلور هم یکی دیگه از این حقه های مایکروسافت بوده در واقع با اکانت سیلور شما نه میتونی بازی کنی نه میتونی نامه بفرستی و نه میتونی چت کنی همش میزنه باید اکانت شما گلد باشه دقیقا مثل کلکی که سر عرضه محصولش تو 2 تا پک زد ولی درواقع پک پرمیوم به صرفه است همین کا رو با لایو هم انجام داده

آخرین ویرایش:
ببخشید!! ولی شاید سوالم یه کمی عجیب باشه:

راهی وجود نداره که یه سرور برای لایو برای خودمون تو ایران درست کنیم!
البته فکر نکنم تا موقعی که سیستم امنیتیش از کار بیوفته ( منظورم از طریق مودچیپه ) بشه اینکار رو انجام داد!:blushing: :blushing:

فقط کسی نخنده! گفتم شاید راهی باشه که بشه برای کنسول ها هم گیم پورت شخصی باز کرد! این هم احتمالا از همون آرزو های محال و دور و درازه!:( :(( :( :(( :(

خنده چیه اگه 20 سال پیش میگفتن قراره یه ماشین بیاد که 360 تا سرعت میره همه میگفتن یارو دیوونس ولی حالا میبینیم واقعا همچین چیزی واقعیت داره و در ضمن از این بشر دوپا هیچی بعید نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or