همه چیز درباره ی Xbox Live

من وصل کنم به کارت شبکه بعدش چیکار کنم ؟؟؟

ببین عزیز وقتی وصل کردی به کارت شبکت این کارارو انجام بده:
رایت کلیک کن رو ی connection ت بعد برو تو advanced بعد اینو تیک بزن
alow outher connection to use my computer (یه چیز تو این مایه ها)
بعد برو تو 360 ت بعد تو setting و test xbox live connection رو بزن ok?

شما باید الان داشبورد رو آپدیت کنی با سرعتی که شما داری فکر نمیکنم 2 دقیقه هم طول بکشه بعد از طریق کامپیوتر برو تو سایت Xbox.com یا mygamercard.net و اونجا یه اکانت بساز من برای این میگم کامپیوتر چون میتونی از سایت گیمر کارت تم های مختلف برای ID انتخاب کنی وگرنه از طریق خود کنسول هم میشه فقط کافیه تو قسمت لایو Connect to live رو بزنی و بعد ID رو بسازی
فقط هر موقع ساختی بگو تا به عنوان Friend تو رو Add کنیم

november 2006 update

آقا من این فایل 6مگی آپدیت که مال ماه نوامبر هست دانلود کردم و ریختم روی سی دی اما
وقتی سیدی را داخل دستگاه میزارم هیچ اتفاقی نمیفته!
باید بگم که 360 قبلا با بازی کربن آپدیت شده بود اما این امکاناتی که میگن اضافه میشه
هیچکدام نبودند!
کسی هست که کمک کنه؟ ممنون:confused:

فكر كنم بايد رو Dual Layer بزني با ADSL 128 ميشه بدون مشكل بازي كرد

شما ADSL 128 kbps رو واقعا امتحان کردی ! بعد اگر امتحان کردین و بدون مشکل هم بازی کردین میشه بگین چه بازی هارو ؟! منظورم از بدون مشکل اینه که اطلاعات رو سرع دریافت و سریع هم ارسال کنین و از بازی عقب نمونین!! اگر واقعا با128 بشه اینقدر روون بازی کرد که شما میگی که واقعا عالیه! فقط یه سوال دیگه شما با کامپیتر که یه فایل دانلود می کنی سرعت دانولدت چنده !

آقا من این فایل 6مگی آپدیت که مال ماه نوامبر هست دانلود کردم و ریختم روی سی دی اما
وقتی سیدی را داخل دستگاه میزارم هیچ اتفاقی نمیفته!
باید بگم که 360 قبلا با بازی کربن آپدیت شده بود اما این امکاناتی که میگن اضافه میشه
هیچکدام نبودند!
کسی هست که کمک کنه؟ ممنون:confused:

یعنی چی هیچی نمیاد
وقتی دیسکو میذاری تو چند ثانیه بعد صفحه ی اپگرید میاد بالا بعد ازت میچپرسه میخوای اپدیت کنم تو میزنی yes
من همین چند روز پیش اپگرید کردم البته اون فایل 10 مگی برای بازیهای xbox 1 پسوند فایل تو pc فکر میکنم xex باشه بعد رو یه سیدی رایت کردم.

شرمنده دوستان ولي اگه لطف كنين بگين اخه من هيچي حاليم نيست از لايو!! من بايد adsl
داشته باشم با لايو گلد ديگه چي؟ لطف كنين جواب بدين

برای وصل شدن به لایو لازم نیست Adsl داشته باشی ولی برای بازی......
برای بازی تو لایو باید اکانت گلد داشته باشی ولی با اکانت سیلور میتونی از لایو خرید کنی تم آهنگ ویدئو عکس و............ دانلود کنی

بچه ها خیلی خوشحالم دارم بال در میارم اخ جان یه اتفاقی واسم افتاد که واسه هیچ کدومتون نیوفتاده!!!!!!!!!
1000 تا ms point گرفتم:biggrin1: :) :cheesygri :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
اخ جون حتما میپرسین چه جوری؟:
یه massage واسم اومد گفت 12*40 تقسیم بر یه عددی که یادم نمیاد چند میشه ما هم گفتیم حالا همینجوری بهش جواب بدیم جواب میشه 360! منم فرستادم امروز sms اومد میگه این کد رو تو reedem وارد کن 1000 تا ms point بکیر:p :blushing: :cheesygri :biggrin1:
متن پیام هم اینه:;)
Congratulations. Redeem this code in Xbox Live Marketplace to get 1,000 Microsoft Points

Félicitations! Échangez ce code dans Xbox Live Marketplace pour obtenir 1 000 points Microsoft.

BMP37-
بقیه ی کد رو دیگه نمیگم مال خودمه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or