همه چیز درباره ی Xbox Live

کجا این پیغام واست اومده ؟
یعنی میخوام بدونم برای همه میاد یا شانسیه؟

نمیدونم ولی فکر کنم شانسیه سوالش هم فرمالیته و نمایشی هست فقط واسه اینکه تو قرعه کشی شرکت کنی این هم متن سوالش:
You may be a winner in the Plug in and Win contest! Answer the following question to win:

Vous êtes un gagnant potentiel du concours Branchez-vous et gagnez! Répondez correctement * la question suivante pour gagner :

=12*(6/(2*90))
من الان redeem رو وارد کردم و الان تو correct balance ام 1000 تا ms point هست:cheesygri

بچها من Adslدارم ولی هر کاری میکنم نمیتونم به لایو وصل شم یعنی نمیدونم چیکار باید بکنم و چه چیزای لازمه اگه یکی بتونه کامل توضیع بده منون میشم.

این gold اگه تموم شه دیگه بازی های arcade رو هم نمیشه multiplayer بازی کرد؟
من با این 1000 تا ms point شاید umk3 رو دانلود کنم اونوقت میشه multiplayer بازی کرد؟؟؟

بچها من Adslدارم ولی هر کاری میکنم نمیتونم به لایو وصل شم یعنی نمیدونم چیکار باید بکنم و چه چیزای لازمه اگه یکی بتونه کامل توضیع بده منون میشم.

دوست عزیز شما صفحات 5 تا 8 رو بخون همه چی رو توضیح دادن مطمئنا مشکلی نخواهی داشت

دوست عزیز من همه صفحهارو خوندم ولی نمیشه من 360 با کابل entبه adslوصل کردم ولی باز نمیشه موقعی که میخوام به liveوصل شم ip addressمیزنه failedبه پاین کامپیوترم اینو مینویسه مشکل از کجاست.
there an IP address conflict with another system on the network

مشکل اینجاس که 360 نمیتونه یه IP از کامپیوتر پیدا کنه باید به صورت دستی بهش IP بدی تا بشناسه
فقط یه مساله ای هست چون برای خودم هم این مشکل پیش اومده بود میگم شاید ندونی برو رو Connection که داری راست کلیک کن و Properties رو بزن و از قسمت Advance ( آخرین قسمت) گزینه Allow other network user to connect throw this computer internet connection رو تیک بزن و بعد امتحان کن و اگر مادربوردت کارت شبکه داره کابل 360 رو به مادربورد وصل کن اگه نداره به مودمت

از کجا میتونم یه ادرس تو us پیدا کنم هرچی میزنم قبول نمی کنه.

من هم این مشکل رو داشتم هر چی زدم قبول نکرد منم بیخیال شدم

ولی اگه میخواهی درست بشه USAو کشور های مهم رو نزن یه کشور مثل TAIWAN وTAILANوOKRAINو.... رو بزن ببین چی میشه

بچها اخر به Liveوصل شدم و کلی هم بازی کردم مخصوصا call of duty3رو با سرعت adsl64 بازی کردم خیلی خوب بود بازیهای دیگه ی هم بازی کردم مثل lost plant اما بعضی جاها کند بود تقریبا تمام بازیهای رو که داشتم تست کردم بعضیهاش خوب بود بعضیهاشم نه. یه سوال هم داشتم این goldیه ماه تموم بشه یعنی هیچ راهی نیست که بشه تو تهران تهیه کرد؟

میشه تهیه کرد من چند وقت پیش یه لینک گذاشته بودم واسه سایت Iran Bin بود البته داره گرون میده تقریبا 30 تومن گرونتر ولی یکی از دوستان بود که میگفت با دلاری 1150 میتونه هرچی بخوای برات بگیره یادم نیست تو این تاپیک بود یا جای دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or