هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان ببخشید تو بخش گیم نتونستم تاپیک بزنم

بازی هایی که میشه 2 نفره انجامشون داد کدوما هستند ؟ میشه چند تاشون رو اسم ببرید.
بازی های زیر چطور :
killzone 3
GOD 3
uncharted 2
nfs shift
nfs HP
tekken 6
street fighter IV
COD : black ops
heavy rain
batlle field 2
motorstorm : pasific rift

دوستان ببخشید تو بخش گیم نتونستم تاپیک بزنم

بازی هایی که میشه 2 نفره انجامشون داد کدوما هستند ؟ میشه چند تاشون رو اسم ببرید.
بازی های زیر چطور :
killzone 3
GOD 3
uncharted 2
nfs shift
nfs HP
tekken 6
street fighter IV
COD : black ops
heavy rain
batlle field 2
motorstorm : pasific rift

اگه از ۲ نفره منظورت co-op هستش که خیلی هاشون ندارن
همین طور مشخص نکردی آنلاین میخوای یا آفلاین!
از این لیست killzone 3 داره اما آفلاین هستش
nfs هم فکر میکنم داره نمیدونم کدوم عنوانش هست
tekken 6 و streent fighter که مسلما
motorstorm هم فکر میکنم split screen داشته باشه
بقیه نه متاسفانه
اما اگه دنبال یه co-op آنلاین خوب میگردی حتما RE5 رو امتحان کن!

دوستان چند شب پیش یه فت 40 گیگ برا رفیقمون گرفتیم,امشب رفتم دیدمش,بعد از 5 دقیق gow 3 فن دستگاه به صورت وهشتناکی صدا میده,و حتی بعد از 10 دقیقه که به xbm برگشتم بازم صدای فنش کم نشد و همونجوری صدا میداد,میخواستم ببینم این عادیه؟یا مشکلی داره؟صداش خیلی زیاد بود

سلام
من میخوام اگه شد یه ماه دیگه تو اردیبهشت یه ps3 بگیرم
1.بازی اورجینال میارن یا با کپی خور شدنش دیگه نمیارن؟
2.آنلاین ps3 مجانیه دیگه؟
3.قیمت هدست بلوتوس مخصوصش چقدره؟
4.مرسی
5.:d

سلام
من میخوام اگه شد یه ماه دیگه تو اردیبهشت یه ps3 بگیرم
1.بازی اورجینال میارن یا با کپی خور شدنش دیگه نمیارن؟
2.آنلاین ps3 مجانیه دیگه؟
3.قیمت هدست بلوتوس مخصوصش چقدره؟
4.مرسی
5.:d

1-بازی اورجینال نسبت به قبل کمتر میارن ولی بخوای هست
2-مجانیه ,سرویس plus فقط پولیه که یه سری امکانات اضافه با بازی های رایگان و تخفیف برای خرید داره
3-ارورجینال قیمت ندارم دقیق ولی اکثر هدست های بلوتوث باهاش به راحتی sync میشن

دوستان چند شب پیش یه فت 40 گیگ برا رفیقمون گرفتیم,امشب رفتم دیدمش,بعد از 5 دقیق gow 3 فن دستگاه به صورت وهشتناکی صدا میده,و حتی بعد از 10 دقیقه که به xbm برگشتم بازم صدای فنش کم نشد و همونجوری صدا میداد,میخواستم ببینم این عادیه؟یا مشکلی داره؟صداش خیلی زیاد بود

این عادی نه بازی gow3 یکمی سنگینه برای همین تا دستگاه داغ میکنه فنش شروع میکنه به حرکت تا دستگاه را خنک کنه نترسید چیزه خواستی نیست دوسته عزیز

سلام برادران ما یهfat 80 gbداریم هروقت که من به صورت عمودی میزارمش و بعد سی دی رو میزارم توش
سی دی رو نمیخونه ولی در حالت افقی این طور نیست به نظر شما مشکل چیه؟:-s

این عادی نه بازی gow3 یکمی سنگینه برای همین تا دستگاه داغ میکنه فنش شروع میکنه به حرکت تا دستگاه را خنک کنه نترسید چیزه خواستی نیست دوسته عزیز
خیلی ممنون از جوابتون,راستی ps3 اسلیم ریجن 3 و ntsc j برا کجاست؟رو جعبش زده 3,این رجن 1.2.3 چه فرقی باهم دارن؟بعد اون فنش به صورتی صدا میده که صدای بازی رو دیگه نمیشنوم,پس 100 درصد طبیعیه؟دستگاه هم اکبند 40 گیگ هست,از همین ریفرها
راستی دوستان جای x و o توی دسته جابه جاست,اینو چجوری باید درست کنم؟تا جایی که میدونم انگار ریجن 3 ها جای x و o با هم فرق داره,نمیشه کاریش کرد؟

آخرین ویرایش:
سلام برادران ما یهfat 80 gbداریم هروقت که من به صورت عمودی میزارمش و بعد سی دی رو میزارم توش
سی دی رو نمیخونه ولی در حالت افقی این طور نیست به نظر شما مشکل چیه؟:-s

نمیشه دقیق گفت ولی درایو دستگارو به یه تعمیر کار نشون یدین یه سرویس کنه بد نیست.

سلام
من یک ps3 40 گیگ دارم
الان میخوام gow بازی کنم تو 40 گیگ کپی نمیشه
میشه هاردش رو عوض کرد ؟ :-s
چه نوع هاردی میخوره ؟:d
سوال مارو هم یکی جواب بده دعاش میکنم
در مورد سوال شما باید بگم GOW 3 خودش 42 گیگ هست
و هارد شما 40 گیگ,که نصفشم کلا نیست,سر جمع شما حدود 33 گیگ فضا دارید و با این فضا نمیتونید GOW رو کپی کنید,باید هاردشو عوض کنید,هاردشم هارد لپ تاپی هست که 160 گیگش حدود 40 تومنه
موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or