هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

دقیقا چی مینویسه؟

و اینکه چقدر احتمال داره با وجود این پیغام سیستمت کارکرده باشه؟
نمیدونم !
مینویسه دسته رو به کابل و PS3 وصل کن و دکمه ی PS رو بزن بعد هم انتخاب زبان و ... !
امتحانش ضرر نداره ! :دی من این کارو کردم چون رمزش رو یادم رفته بود !!! فکر میکنم هیچیش پاک نشد !!! نه عکسا نه فیلما حتی تروفی ها هم پاک نشد ! فقط پسورد و فکر میکنم سیو بازیا پاک شد !! با اکانت PSNـم !

ممنون دوست عزیز ...

این دیگه همون هارد داخلی حساب میشه دیگه ، نه ؟؟؟

هیچ فرقی با مثلاً هارد 120 که اولش روش بوده نداره ؟؟؟

یعنی اون بازی هایی که روی هارد معمولی اجرا نمیشن حتماً روی این اجرا میشه ؟؟؟
بله همون داخلی حساب میشه و تنها فرقش با هارد خودش اینه که این 640 هست و اون 120 بوده:d
بازیها هم بعضی ها رو هارد اکسترنال اجرا نمیشن که ایشون که 640 انداخته,با این وجود دیگه بازی نیست که نتونید اجرا کنید

درود!
دوستان یه سوال ، من PS3 رو JailBreak کردم نوعشو نمیدونم فقط میدونم Multiman داره ، حالا اگه بخوام برم PSn چه جوری میتونم بدون پاک شدن Trophieها ( Sign up نکردم تو PSN این اکانتم رو) . و سیو ها این هک رو بردارم!! خیلی هم مهمه که بتونم sign up کنم!!!

درود!
دوستان یه سوال ، من PS3 رو JailBreak کردم نوعشو نمیدونم فقط میدونم Multiman داره ، حالا اگه بخوام برم PSn چه جوری میتونم بدون پاک شدن Trophieها ( Sign up نکردم تو PSN این اکانتم رو) . و سیو ها این هک رو بردارم!! خیلی هم مهمه که بتونم sign up کنم!!!

جیلبریک کردی psn هم میخوای بری ؟ :d

-تا حالا شنیدید یا دیدید که وقتی ps3 تون رو برای اولین بار روشن میکنید

یک صفحه سیاه میاد که توش یه چیزایی مینویسه برای تائید اصل و کار نکرده بودنش

این صفحه فقط یکبار ظاهر میشه و هر کاری کنی دیگه نمیاد

اگه منظوت همونیه که ساعت و زبان و .. رو میپورسه
با یه restore ساده بر می گرده !

درود!

من اطلاع خاصی ندارم ولی شنیدم روش هایی برا دور زدن هست
فعلا تا اطلاعی نداری نرو ! بن میشه اوضاع بی ریخت میشه :d
یه سر اینجا بزن
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=40157

سوال:
ایا بازی های ps2 و ps1 روی ps3 اجرا میشه؟

کلا تمام بازیهای PS1 اوریجینال روی تمام PS3 ها اجرا میشن ولی ریجنشون باید با دستگاه یکی باشه.
ولی بازیهای PS2 هم باید حتما اوریجینال باشند و ریجنشون هم با دستگاه یکی باشه ولی فقط مدلهای خاصی اجراشون میکنن.هیچ کدوم از اسلیم ها نمیکنند و فقط مدلهای 20 گیگ و 60 گیگ و 80 گیگ قدیمی اجرا میکنن که مدل 80 گیگ قدیمی به صورت نرم افزاری و 20 و60 گیگ سخت افزاری اجرا میکنند.البته شما با داشتن دیسک Swap Magic میتونید بازیهای کپی PS2 هم به راحتی روی کنسول های مذکور اجرا کنید

• Like
Reactions: Ayuna
سلام
من PS3 رو JailBreak کردم حالا می خوام بازی اورجینال روش بازی کنم مثلا Crysis 2
مشکلی که پیش نمیاد؟یعنی که احتیاج نیست کرک دستگاه رو پاک کنم؟
ممنون

سلام
من PS3 رو JailBreak کردم حالا می خوام بازی اورجینال روش بازی کنم مثلا Crysis 2
مشکلی که پیش نمیاد؟یعنی که احتیاج نیست کرک دستگاه رو پاک کنم؟
ممنون

بازی هایی که اپدیت بالاتر از 3.55 نخوان میتونی بازی کنی!!
وگرنه باید از هک دراری.

پست اول تاپیک ویرایش شد. از این به بعد هرگونه سوال و جوابی در این تاپیک در مورد مسائل هک و Jailbreak و کپی خور کردن انجام بشه با کاربران خاطی جداً برخورد میشه.

آخرین اخطار بود. با تغییرات تاپیک هم دیگه هیچ کس نمی تونه بهانه بیاره که نمی دونسته بیان اینجور مسائل خلاف قوانین هست.

دسته جدید غیر ارجینالی به بارار آمده که با آخرین FW 3.15 هماهنگی دارد
که ساخت HK چین است با مشخصات زیر

1268899534.jpg

MODEL NO CECHZC2U که U برای آمریکا دسته بالا ارجینال
رنگ نوشته SONY جیوه ای

رنگ نوشته دکمه PS جیوه ای

دکمه های دایره پر رنگ شفاف

دسته زیر غیر ارجینال

رنگ نوشته SONY نقره ای

رنگ نوشته دکمه PS نقره ای

دکمه های دایره کم رنگ کدر

1268923585.jpg

ع سمت راست
دسته اصل دارای 5 پیچ

ع سمت چپ
دسته غیر اصل دارای 6 پیچ پیچ 6 زیر اتیکت قرار دارد

1268993571.jpg

ال ای دی های 1234 دسته غیر اصل کوچکتر و نور کمتری نسبت به دسته اصل دارد

1268901728.jpg

مقایسه دو دسته باز شده

راست غیر اصل چپ اصل

روش آسانتر تشخیص برای 2 نوع دسته تقلبی

اگر دسته را تکان دهید و صدای جلیق جلیق بدهد دسته اصل نیست
موفق باشید

کلا تمام بازیهای PS1 اوریجینال روی تمام PS3 ها اجرا میشن ولی ریجنشون باید با دستگاه یکی باشه.
ولی بازیهای PS2 هم باید حتما اوریجینال باشند و ریجنشون هم با دستگاه یکی باشه ولی فقط مدلهای خاصی اجراشون میکنن.هیچ کدوم از اسلیم ها نمیکنند و فقط مدلهای 20 گیگ و 60 گیگ و 80 گیگ قدیمی اجرا میکنن که مدل 80 گیگ قدیمی به صورت نرم افزاری و 20 و60 گیگ سخت افزاری اجرا میکنند.البته شما با داشتن دیسک Swap Magic میتونید بازیهای کپی PS2 هم به راحتی روی کنسول های مذکور اجرا کنید

از راهنمایی های شما ممنونم .
من مشخصا در مورد اسلیم ۳۲۰ گیگ صحبت میکنم .این مدل دستگاه رو میشه با بازی های PS1 و PS2 سازگار کرد و اگر جواب مثبت است با توجه به سطح دانش بنده در این خصوص راهنمایی فرمایید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or