اگه نو میخوای 120 گیگش هست 400 تومن ! 320 گیگش هست حدودا 500 تومن ! فرقشون هم فقط از نظر حجم هست و از لحاظ کیفیت تصویر و ... هیچ تفاوتی با هم ندارن ! باید تا خرداد صبر کنی که قیمتا یکمی بخوابه ! فعلا گرونه !سلام.میخواستم بدونم الان قیمت گرون ترین و ارزون ترین PS3 چند هستش و چه تفاتهایی باهم دارن؟از نظر کیفیت اجرای بازیها با هم فرق دارن؟
در ضمن بهترین نسخه موجود بین قیمت 250 تا 300 کدوم نسخه هست؟(اگه میشه یکم در موردش توضیح بدید.)
با تشکر.
اگه نو میخوای 120 گیگش هست 400 تومن ! 320 گیگش هست حدودا 500 تومن ! فرقشون هم فقط از نظر حجم هست و از لحاظ کیفیت تصویر و ... هیچ تفاوتی با هم ندارن ! باید تا خرداد صبر کنی که قیمتا یکمی بخوابه ! فعلا گرونه !
بازار کجاس ؟!البته یکی از دوستام دیروز اسلیم 320 گیگ از بازار گرفته بود 430 تومن. بدون بازی.+ هک شده.
احتمال پایین امدنه قیمت فقط تا 5تومان یا 10 تومان بیشتر نیست اونم بعداز عیدممکنه تا چقدر قیمت PS3 بیاد پایین؟همه ی نسخه ها هک شدن؟بازیهای کپی الان تو بازار هست و قیمتشون چنده؟
سلام دوستان...
احساس میکنم صدای فن کنسولم خیلی بلند تر از قبل شده...کلاً وقتی دور میگیره صدایی در حد موتور یه توپولف پیر اسقاطی ایجاد میکنه و وقتی خاموش میشه ؛یک احساس آرامش خیلی خوبی بهم دست میده...بنظرتون طبیعیه؟!مربوط به کثافت و گرد و خاک میشه؟!
آقا این Region های PS3 چجوریه ؟؟؟؟ من فقط از Xbox360 سر در میارم.......ممنون میشم یکی بهم بگه....
هاردهای فابریکی که روی خود PS3 هستند، از مدلهای Seagate اند .سه تا سوال داشتم اولا:هارد فابریک PS3 چه برندی است؟من احتمال میدم توشیبا باشه
دوما:من 250 گیگشو دارم آیا کنسول 320GB به جز حجمش برتری دیگه ای نسبت به کنسول من داره؟
سوم:دوستام میگن ما هارد 500 گیگ روش نصب کردیم دستگاه تا چقدر هاردو میتونه ساپورت کنه؟آیا مثل PC براش محدودیتی نداره؟