-دوستان یه سوال بی ربط داشتم
-این اوضایی که تو ژاپن اتفاق افتاده "زلزله رو میگم
باعث میشه, توی محصولات سونی خلل ایجاد بشه؟
دوستان یه سوال نوبی
نمیشه یه کاری کرد که هم بازی کنی هم اهنگ پخش شه؟؟
سلام دوستان .
من میخوام heavy rain Move Edition رو بخرم اما نمیدونم که میشه این ورژن بازی رو با دسته هم بازی کرد یا نه !
میتونید کمکم کنید ؟
دوستان یه سوال نوبی
نمیشه یه کاری کرد که هم بازی کنی هم اهنگ پخش شه؟؟
اون بلوری دیگه فایده ندارهسلام
دوستان من یک بازی گرفتم. در پست Blueray بازی ترک خورده
حالا باید چیکار کنم
وقتی بازی رو در دستگاه میزارم هیچی نمیاد
فقط چند تا صدا میده
PM بدید
شما برید به این پستسلام
لینک دانلود داریور دسته ps3 را می شه بگذارید
می خواهم درایور آنرا روی کامپیوتر نصب کنم تا هنگام شارژ دسته با استفاده از کامپیوتر مرتب 4 تا چراغ آن روشن خاموش نشه
ممنون
دوستان برای من یک مشکل پیش اوده
من آپدیتم مشکل دار شد بعد درستش کردم حالا که با یوز قبلیم میخوام برم توی بازی به ترافیها گیر میده و از بازی میاد بیرون لطفا کمک کنید تمام سیو هام توی اونه
کد انلاین در بازی های پلی استیشن چیست ؟ اگر استفاده شود دیگر نمیتوان از آن برای انلاین بازی کردن استفاده کرد؟
در كل آره با كابل بهترهدوستان یه سوال :d
اگه PS3 رو با کابل اترنت به مودم وصل کنم سرعت از وایرلس بهتر میشه ؟ :d امروز پینگ 150 داشتم و سرعت دانلودم 120 تا بود اما توی فیفا کلی لگ داشتم .)x گفتم اگه با کابل بهتر میشه با کابل بازی کنیم :d
وقتی کابل رو وصل میکنی خودش به طور اتومات تنظیم میکنه همرو !اومدم ویرایش کنم پاک کردم
دوستان من کابل HDMI گرفتم . از تنظیمات دستگاه HDMI و انتخاب کردم . اما نمیدونم چرا صفحه سیاه هستش ( خب مسلما صدا هم ندارم ) ایراد کار کجاست کاری باید انجام بدم که ندادم !!!
اگه لطف کنید زودتر جوابو بدین ممنون میشم این موضوع اعصاب برام نگذاشته
وقتی کابل رو وصل میکنی خودش به طور اتومات تنظیم میکنه همرو !
وقتی PS3ـت رو روشن کردی 5 ثانیه دستت رو بذار روی دکمه ی پاور تا دوباره این تنظیماتش ریست شه !
کد انلاین معمولا یک شماره ای هست برای چیزهای که توی بازی به صورت مجانی قرار داده میشه و شما میتوانید از انها استفاده کنید
بله فقط یک بار میشه ازش استفاده کرد فقط یکبار:d
شما میتونی همه ی بازی های PS3 رو آنلاین و مجانی آنلاین بازی کنی به جز یه سری از بازی های EA مثل FIFA11 و NFS HP که همون کد آنلاین داره ، مگرنه اکثر بازی ( 99%)ـها رو میشه آنلاین بازی کرد !مثلا چه چیز هایی؟
واسه من مهم بازی کردن انلاین است ... آیا نمی شود؟
کجای سی دی درج شده این کد ...چجوری بفهمیم قبلا استفاده نشده ....قبل از خرید؟
سلام
1. منظور از پلات چیست؟توضیح میفرمایید؟
2. اگر یک بازی ریجن 3 یا 1 باشد وریجن پلی 2 امکان دارد با چه مشکلاتی مواجه شویم ؟ انلاین میشود بازی کرد؟
توی جعبه ی بازی معمولا یه کاغذ هست که نوشته ( یا روی دفترچه ی بازی)کجای سی دی درج شده این کد ...چجوری بفهمیم قبلا استفاده نشده ....قبل از خرید؟