هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

من وقتی می خوام کنسول رو بزارم برا آپدیت یا هر چیز دیگه با سرعت خیلی کم دانلود می کنه و زود اررو میده :( مثلا امروز می خواستم 3.60 رو از خود دستگاه دانلود کنم . توی PC با سرعت 140 تا دانلود می کرد اما پی اس تری 30 کیلوبایت هم نمی گرفت . بعد 40 دقیقه 14 % رفت و ارور داد که نمی تونه دانلود کنه . دستگاه و مودم هم 3-4 متر از هم فاصله دارن :d مودم من ایسوس ه . مشکل از کجاست ؟ :-/

من وقتی می خوام کنسول رو بزارم برا آپدیت یا هر چیز دیگه با سرعت خیلی کم دانلود می کنه و زود اررو میده :( مثلا امروز می خواستم 3.60 رو از خود دستگاه دانلود کنم . توی PC با سرعت 140 تا دانلود می کرد اما پی اس تری 30 کیلوبایت هم نمی گرفت . بعد 40 دقیقه 14 % رفت و ارور داد که نمی تونه دانلود کنه . دستگاه و مودم هم 3-4 متر از هم فاصله دارن :d مودم من ایسوس ه . مشکل از کجاست ؟ :-/

مشکل از جایی نیس
سرعت دانلود ps3 کلا پایین تر از حد مجازه
شما چیزی میخوای با pc دانلود کن

من اگه ps3 رو خارج از ایران بگیرم ، فرقی با داخل ایران میکنه یا نه ؟؟؟

چون من می خوام ه ک کنم دستگاه رو.

_____

به نظرتون من یه ps3 120Gb با یه هارد اکسترنال بگیرم ، یا این که یه ps3 320Gb ؟؟؟

هارد خود کنسول رو میشه به pc وصل کرد و توش بازی ریخت ؟؟؟

_____

به نظرتون من یه ps3 120Gb با یه هارد اکسترنال بگیرم ، یا این که یه ps3 320Gb ؟؟؟

یکی لطف کنه جواب بده.

چجوری میتونم ps3رو به laptop وصل کنم با hdmi ؟ اصلا میشه؟

بستگی به مدل لپ تاپ شما داره
من خودم DELL دارم . تونستم وصلش کنم و تصویر بگیرم.
هیچ تنظیماتنی هم نداشت. فقط وصل کردم و خودش اومد.
البته لپ تاب خاموش بود و به برق وصلش کرده بودم. اما رزولوشنش افتضاح بود//

نه اصلا نمیشه :(

نه امکانش هست.

_____

بله این امکان وجود داره.
دوست عزیز این هک رو که ما در نیاوردیم. خارجیها این کار رو کردند.
خداوند لعنتشان کند:(

فروشنده Metal Gear Solid 4 در حد آک فقط 27تومن
PM بدید

آخرین ویرایش:
سلام:)

دوستان کیلزون3 با فریم ور چند اجرا میشه ؟

و اما یه سوال تخصصی هم داشتم

دوستان فریم ور دستگاه من 3.41 هست و با دانگل 3.55 نشون میده
اگر من بازی اورجینال گرنتوریسمو 5 را داخل دستگاه بزارم ( در صورتی دستگاه رو با دانگل بوت کرده باشم ) بازم فریم ور آپدیت میکند یا خیر ؟

سلام:)

دوستان کیلزون3 با فریم ور چند اجرا میشه ؟

و اما یه سوال تخصصی هم داشتم

دوستان فریم ور دستگاه من 3.41 هست و با دانگل 3.55 نشون میده
اگر من بازی اورجینال گرنتوریسمو 5 را داخل دستگاه بزارم ( در صورتی دستگاه رو با دانگل بوت کرده باشم ) بازم فریم ور آپدیت میکند یا خیر ؟
PS3 Jailbreak

سلام
من فایلهای آپدیت GT5 را دانلود کردم که سه تا فایل است
A0105 با حجم 622 mb
A0106 با حجم 307 mb
A0107 با حجم 47.5 mb

1-آیا هر سه را از عدد کوچک به بزرگ باید نصب کنم و بعد وارد بازی بشم تا آپدیتها اجرا بشه یا نه اول مثلا A0105 نصب کنم وارد بازی بشم تا اجرا بشه و بعد A0106 نصب کنم وارد بازی بشم تا اجرا بشه و بعد A0107 نصب کنم وارد بازی بشم تا اجرا بشه ؟
من صرفا A0105 را نصب کردم و وارد بازی شدم تا اجرا بشه و حدود دو ساعت طول کشید تا روی بازی اجرا شد و ورژن بازی به 105 تغییر کرد و یک ایکون بازی آنلاین هم به منو اضافه شد و بعد آمدم A0106 را همین کار کنم که تقریبا 16 درصد که نصب شد Error 80029564 را می دهد
2- این Error 80029564 چی است و چطوری می توانم برطرفش کنم در ضمن با دادن همین Error 80029564 آپدیت قبلی یعنی A0105هم می پره و از بین می ره
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or