هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

امروز جمهوری بودم یک فروشنده بهم گفت یه برنامه دارم دستگاتو هک میکنم به ورژن 3.60
انلاین هم بتونی بازی کنی مشکلی پیش نیاد .... آیا واقعیت داره همچین کاری؟

کسی شماره تماس دفتر سونی رو در انگلستان یا یک کشور اروپایی نداره؟
برای این آنچارتد یک تماس بگیریم؟

داداش من کاچیران که نیست:d
تازه اگه پیدا کنی دفتر جوابگوی این مشکل نیست
اون بخشی که شما میخوای PSN SUPPORT هستش که خودش هم زیر مجموعه
تیم پشتیبانی sony playstation هستش
که خودت بهتر میدونی جواب گویی با ایمیل رو دارن

داداش من کاچیران که نیست:d
تازه اگه پیدا کنی دفتر جوابگوی این مشکل نیست
اون بخشی که شما میخوای PSN SUPPORT هستش که خودش هم زیر مجموعه
تیم پشتیبانی sony playstation هستش
که خودت بهتر میدونی جواب گویی با ایمیل رو دارن

ایمیل زدم
اما جواب ندادند

وستان برای من یک مشکل پیش اوده
من آپدیتم مشکل دار شد بعد درستش کردم حالا که با یوز قبلیم میخوام برم توی بازی به ترافیها گیر میده و از بازی میاد بیرون لطفا کمک کنید تمام سیو هام توی اونه

با سلام خدمت دوستان عزیز
من میخاستم ببینم ایا میشه ps3 رو به سینمای خانواده وصل کرد و از باندهای پنج کاناله اون استفاده کرد یا خیر.
اگه آره ممنون میشم یه راهنمایی یا تصویری بزارید
با تشکر

چه جوری میشه از سیو ها و تروفی ها Back Up گرفت؟Visa card و Master card هم ندارم که بتونم اکانت +PSN بگیرم

تروفی ها رو هر وقت sync کنید خود به خود ازشون بکاپ گرفته میشه!
یعنی در کل تروفی خودش رو نت ذخیره میشه
اما از سیو بازی ها جز اون سرویس psn+ فقط میتونین رو storage مثل فلش یا هارد بکاپ بگیرید

سلام دوستان ، این راست میگه؟؟؟ http://www.ps4playstation4.com/ps4-release-date-countdown-begins

از این عکس ها و سایت های فیک زیاده
باور نکن شما!

درود به همگی

من امروز یک بلوری 3D توی دستگاه گذاشتم و متاسفانه وقتی خواستم پخش 3D رو از تاپ منوی بلوری فعال کنم دیسک پیغام داد که پلیر شما از 3D پشتیبانی نمی کنه و به قسمت مانیول پلیر خود برید . من هر چی تو منو های مربوط به پخش بلوری بالا و پایئن کردم گزینه ای برای فعال کردن 3D ندیدم .
PS3 من اسلیم هست با فریمور 3.55 و مولتی من . ممکنه فریمور حک شده تونایی ساپورت سه بعدی نداشته باشه ؟؟
بازی سه بعدی کیلزون 3 رو هم با هارد داخلی با مولتی من اجرا کردم گزینه سه بعدی در مانوئل فعال نمی شد گفتم شاید نسخه ای از بازی هست که سه بعدی حذف شده و ایمیج گرفته شده .
حالا سئوالم اینه که نحوه فعال کردن سه بعدی در منو ها کجاست ؟ من کنسولم رو با کابل HDMI ورژن 1.4 با خروجی 1080 پی متصل کردم و مشکلی از اون جهت ندارم . تلوزیون سه بعدی هم دارم .

چه کار کنم بلوری سه بعدی رو پخش کنم ؟
بازی کیلزون 3 رو چطوری سه بعدی رو فعال کنم ؟ منوی سه بعدی در منوی بازی غیر فعال هست . حجم بازی هم 42 گیگ کامل هست و در هارد داخلی ذخیره شده .

لطفا دوستانی که تجربه سه بعدی دارند کمک فوری کنند . خیلی خیلی ممنون

آخرین ویرایش:
-کنسولش جالبه ولی دسته مزخرفی داره

-
f65zqbjqd3fvdmtpl96x.jpg

-در حد concept هستش"فکر کنم"

خوشم اومد :d
جوی استیکشم خوبه یعنی از نسل حاضر بهتره!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or