یله شما میتونید با کابل vga مخصوص ps3 کنسولتونو به مانیتور crt وصل کنید.دلیلش چیه الان؟
من میگم که تا 1024×1280 ساپورت میکنه بعد شما میگی...
یکی بیاد علمی تر جواب بده لطفا"
ضمناً تا رزولیشن 720p هم جواب میده
یله شما میتونید با کابل vga مخصوص ps3 کنسولتونو به مانیتور crt وصل کنید.دلیلش چیه الان؟
من میگم که تا 1024×1280 ساپورت میکنه بعد شما میگی...
یکی بیاد علمی تر جواب بده لطفا"
مانیتورت HDCP ساپورت نیست .عکس مانیتور
بداد من برسید :d
درود بر شما.آقا من یه مشکل عجیبی با کنسولم دارم.من بازی هایی مثه آنچارتد 1 و بازی متور کراس رو که اجرا میکنم صفحه اول بازی که سیاهه میاد و بازی اجرا نمیشه و تویه همون صفحه سیاه میمونه.بعد همین بازی ها رو که دوستانم با کنسولشون تست کردن راحت جواب میده.ناگفته نماند من هم دیسک اریجینال دارم و هم از بازی کپی استفاده میکنم و در آخر هم من احساس میکنم موقع اجرای بازی(صفحه سیاه اول بازی)تصویر حالت پرش پیدا میکنه و بعدش دستگاه هنگ میکنه و باید ریستارتش کنم.دوستان راهنمایی بفرمایند ممنون میشم
HDCP در واقع سیستمی برای رمز گذاری تصاویر و حق کپی رایت هستش . حتما افت کیفیت پیدا میکنید!الان من اینطور برداشت کردم که با کابل VGA که کمیاب هست میشه HDCP (چی هست این؟) رو دور زد و 720 رو گرفت ولی کیفیت کمی افت میکنه! درسته؟
جایی سراغ دارین VGAرو با قیمت مناسب بفروشن؟ PM بفرمائید.
باید یه اکانت جدید بسازی چون اکانتت بن شده !سلام.
نمیدونستم سوالمو دقیقا کجا بپرسم ولی در نهایت جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم.
من رو PS3 دوتا user دارم،آنلاین BO بازی میکنم.من اکانت خودم رو داده بودم دوستم واسم هک کنه تا level up کنم.دوستم هک کرد و فرداش 3.56 اومد و من بن شدم.الان خودم میدونم که دیگه با این اکانت نمیتونم BO بازی کنم ولی تو اکانت داداشم یه پیغام دیگه میده که میگه کنسول به صورت دایم بن شده..حالا من میخوام یه PS3 دیگه بگیرم.میخوام بپرسم که اگه من با اکانت دادشم بخوام BO بازی کنم دوباره بن میشم؟میدونم که اگه با اکانت خودم بازی کنم بن میشم چون کلا اون اکانتم بن شده ولی چون داداشم هک نکرده و پیغام میده که کنسول بن شده،میخوام بدونم که اگه با اکانت دادشم تو یه PS3 دیگه بازی کنم،اونم بن میشه یا نه؟؟
ممنون.
فکر کنم همین باشه !!سلام دوستان یه سوال دارم
روی یکی از وردی های مانیتور من نوشته DVI-D حالا میخوام بدونم این همون ورودی DVI هستش که کابلش برای PS3 موجوده یا نه اگه اینطوره من می تونم با کابل DVI پی اس 3 رو وصل کنم به مانیتور
اونوقت قیمت این کابل چقدر هستش
ممنون
فکر کنم همین باشه !!
مانیتورت چیه ؟ ! مدل !!
شما برو تو منوی Settings بعد Security Settings هر چی تنظیمات اعم از BD Parental Control , DVD Parental Control و خود Parental Control به حالت Off تنظیم کن . کلا هر چی قفل امنیتی میبینی off کن!دوستان من یه FFXIII ریجن 3 دارم که تو XMB وقتی می رم روش مثل بازیهای دیگه والپیپرش نمیاد و بجاش یه علامت قفل و نوشته کانکت قفل شده توسط والدین میاد.
هر دفعه هم که می خوام برم تو بازی باید پسورد (4 تا صفر) بزنم تا بره تو بازی.
می خواستم بپرسم راهی نیست که بتونم کلا این قفل رو بردارم و والپیپر بازی هم نمایش داده شه؟