هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام
این پستو دادم برا تشکر از دوست عزیز

:clap::clap:se.phi.roth:groupwave::groupwave:
active_user.gif

که خیلی تو این قسمت زحمت میکشه:x و جواب تمامی دوستانو میده >:d<و در هر موردی هم که اطلاع نداره دقیقا به دوستان میگه که گمراه نشن:d

خیلی ممنون se.phi.roth
راستی در مورد اون لرزش تصویری که از بچه ها سوال میکردم به یه جوابی رسیدم
ببینید کلا ربطی به PS3 نداره و همش مربوط میشه به کابل HDMI و HD TV که ممکنه با همدیگه هماهنگ نباشن و باعث لرزش تصویر بشن
بخصوص اگه تنضیمات قسمت DISPLAY رو درست و حسابی چک نکرده باشیم و رو حالت اتوماتیک باشه ممکنه این اتفاق بیافته مثلا اگه با کابل HDMI وصل کنیم و کیفیت تصویرو بزاریم رو 1080P ولی تلوزیون FUULHD نباشه ممکنه بالا بیاد و شما هم توجه نکنید و ببینید سیستم و HDTV هم راحت قبول کردن و تصویر اومد ولی اگه از نزدیک نگاهش کنید رو یه تصویر ثابت متوجه لرزش خفیف تصویر میشد که ممکنه به HDTV شما آسیب بزنه

پس نکته اخلاقی این قضایا : قبل از تنظیم کنسول حتما از FULL HD بودن تلوزیون مطمئن بشید و بعد کنسولو رو حالت FULL HD قرار بدید.
2- کابل HDMI رو حتما چک کنید و سعی کنید از کابلهای با مارک معتبر استفاده کنید
در هر صورت اگه سوالی باشه من در خدمت دوستان هستم البته با اجازه se.phi.roth عزیز>:d<

آخرین ویرایش:
دوستان کسی میدونه که پی اس 3 هارد تا چه ظرفیتی رو ساپورت میکنه ؟

آخه من یه جا خوندم که تا 750 گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه

در ضمن هارد 500 گیگ با 7200 RPM چه قیمتیه؟

دوستان کسی میدونه که پی اس 3 هارد تا چه ظرفیتی رو ساپورت میکنه ؟

آخه من یه جا خوندم که تا 750 گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه

در ضمن هارد 500 گیگ با 7200 RPM چه قیمتیه؟

دوست عزیز PS3 هاردهای Fat32 که 2.5 اینچی باشن رو ساپورت میکنه ولی تا اونجایی که من میدونم تا 500 گیگ 9.5 میلیمتر ارتفاع دارن و 1 ترابایت ها و بالاتر از 500 گیگ فعلا 12.5 میلیمتر ارتفاع دارن پس نمیخورن.

وقتی میخواهم رزلوشن رو تنظیم کنم و روی اچ دی میزارم نمیشه 420p رو تیکش بر دارم و وقتی رزلوشن 1080p رو میزارم بازی ها روی 420p اجرا میشه چون در تنظیماتزده رزلوشن اچ دی من روی 420 p نشون داده و بقیه زیر اون هستن چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟

جریان چیه من ال سی دی 32 اینچ سامسونگ دارم

وقتی میخواهم رزلوشن رو تنظیم کنم و روی اچ دی میزارم نمیشه 420p رو تیکش بر دارم و وقتی رزلوشن 1080p رو میزارم بازی ها روی 420p اجرا میشه چون در تنظیماتزده رزلوشن اچ دی من روی 420 p نشون داده و بقیه زیر اون هستن چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟

جریان چیه من ال سی دی 32 اینچ سامسونگ دارم
با چه کابلی؟ hdmi? تیک 720p رو باید بزنی. 99% بازی ها رو حالت 720p هستند...

سلام
این پستو دادم برا تشکر از دوست عزیز

:clap::clap:se.phi.roth:groupwave::groupwave:
active_user.gif

که خیلی تو این قسمت زحمت میکشه:x و جواب تمامی دوستانو میده >:d<و در هر موردی هم که اطلاع نداره دقیقا به دوستان میگه که گمراه نشن:d

خیلی ممنون se.phi.roth
در هر صورت اگه سوالی باشه من در خدمت دوستان هستم البته با اجازه se.phi.roth عزیز>:d<

وای ویلا من الان باید چه کار کنم :-o:-o:x:x
بابا این طوری ها هم که میگی نیست بخدا هر چه قدر بتوانم به دوستان راهنمایی میکنم و دوستانه دیگری هم هستند که حرفه ای تر از من هستند :d
شما اگر خواستی راهنمایی کنی بکن عزیز هیچ کس ناراحت نمیشه خیالت هم راحت باشه

بله با کابل اچ دی باید تیک 720p رو بزنم و چرا نمیشه تیک 420p رو بردارم ایا باید تیک 1080p رو بزنم یا نه ؟؟ چه کنم
ببین عزیز مشکل از مانیتورت هست ببین مانیتور نمیذاره بره روی فول اچ تی روی یک lcd دیگه امتحان کن تا ببینی
اگر هم نه همشونه را بذار روی اتوماتیک
موفق باشی:d

• Like
Reactions: CriRo7
وای ویلا من الان باید چه کار کنم :-o:-o:x:x
بابا این طوری ها هم که میگی نیست بخدا هر چه قدر بتوانم به دوستان راهنمایی میکنم و دوستانه دیگری هم هستند که حرفه ای تر از من هستند :d
شما اگر خواستی راهنمایی کنی بکن عزیز هیچ کس ناراحت نمیشه خیالت هم راحت باشه

ببین عزیز مشکل از مانیتورت هست ببین مانیتور نمیذاره بره روی فول اچ تی روی یک lcd دیگه امتحان کن تا ببینی
اگر هم نه همشونه را بذار روی اتوماتیک
موفق باشی:d
مانیتور ندارم دوست خوبم ال سی دی دارم 32 اینچ در تنظیماتش ایا شما میتونید تیک 420 رو بر دارید یا نه مال من نمیشه کلا چه کارمیکنید در تنظیمات شما

مانیتور ندارم دوست خوبم ال سی دی دارم 32 اینچ در تنظیماتش ایا شما میتونید تیک 420 رو بر دارید یا نه مال من نمیشه کلا چه کارمیکنید در تنظیمات شما

رفیق وقتی تیک 1080 P رو برنی چون بالاترین کیفیت ممکنه تیک های پایین ترش رو نمیتونی برداری و خاکستری میشن.میتونی بری توی قسمت تنظیمات HDMI و اتوماتیکش کنی.یا وقتی میخوای روشن کنی دستگاه رو دستت را روی دکمه ی روشن شدن نگهدار و بذار بوق دوم هم بزنه بعد بردار و تنظیمات تصویر میاد و بزن Automatic .

سلام به همگی :) عرض ارادت

یه سوال:
من مانیتورم LG Smart Flat T420FB (از این بوقا :d) هست که رزولوشن تا 1024×1280 ساپورت میکنه.(1280×720 هم داره).
من میتونم بازی هارو ، رو 720p بازی کنم؟ از طریق چه کابلی؟
ممنون

یه سوال:
من مانیتورم LG Smart Flat T420FB (از این بوقا :d) هست که رزولوشن تا 1024×1280 ساپورت میکنه.(1280×720 هم داره).
من میتونم بازی هارو ، رو 720p بازی کنم؟ از طریق چه کابلی؟
ممنون
فکر نمیکنم حتی با VGA Box هم بتونی روی رزولِیشنهای HD بازی کنی اگه اشتباه نکنم این مانیتورت HDCP ساپورت هم نیست . پس امکانش وجود نداره .

دلیلش چیه الان؟
من میگم که تا 1024×1280 ساپورت میکنه بعد شما میگی...
یکی بیاد علمی تر جواب بده لطفا"
وقتی مانیتور شما HDCP ساپورت نباشه شما نمیتونید با PS3 ازش تصویر بگیرید.
مانیتور شما ورودی DVI داره؟
آقا من دو بار این آپدیت 3.56 رو دانلود کردم با پیسی.هر دو بار موقع آپدیت تو 78% ارور میده!چه غلطی بکنم؟:|
توصیه میکنم با خود PS3 آپدیت مربوط به firmware رو دانلود کنید که به صورت اتوماتیک firmware update مربوط به ریجن خودشو دانلود و چنین مشکلهایی پیش نمیاد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or