هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام دوستان من این PS3 رو با کابل HDMI به DVI به مانیتورم وصل میکنم ولی وقتی PS3 رو روشن میکنم صفحه تو مانیتور نمیاد و مانیتور روشن نمیشه مانیتور من W2284F LG هستش امکان داره ساپورت نمیکنه مانیتور من ، چون تو صفحه مانیتور وقتی PS3 روشن میشه از 33Hz , 30Hz یه چیزی مینویسه !
------------------------------------
یه سوال اگر PS3 رو از طریق کابل HDMI به مانیتوری وصل کنیم که اسپیکر نداره در همون حال که HDMI برای تصویر وصل هستش میشه از طریق کابل کامپونت از دستگاه صدا بگیریم (یعنی هم کامپونت وصل باشه هم HDMI یکی تصویر بگیریم یکی فقط صدا)

سلام من خودم مانیتورم رو 2 سال پیش خریدم و با کابل hdmi به DVI دارم بازی می کنم و همچنین رزولوشن 1050*1680 هست
اگر مانیتورت خیلی قدیمی باشه احتمال داره که اجرا نشه

من یادمه برای اولین بار که وصل کردم مشکل شما رو داشتم حالا شما وقتی دستگاهت رو روشن میکنی دستت رو بر ندار و دستت رو روی دکمه ی روشن کردن نگه دار و تکون نده تا وقتی که یه بوق دیگه بزنه در اون صورت دستگاه خودش تصویر رو برات تنظیم میکنه

جواب سوال دومت بله هست . میشه

با با یکی جواب منو بده!!)x)x)x)x)x

هاردت چه مارکی هست؟

آخرین ویرایش:
با با یکی جواب منو بده!!)x)x)x)x)x[/QUOT

:)دوست عزیز hard external usb 3.0
معلومه نمیشناسه دیگه usb2 با usb 3 باید فرقی داشته باشن دیگه.....
راحل تعویض hard هستش...؟ به نظر من ....: حاج نظر::d:d:d

آقا کسی پیداش نشد سوال منو جواب بده؟؟؟؟؟

شماره سریال و تاریخ تولید دستگاه چه طوری بدست بیارم تو صفحه ...؟ چنین چیزیه ممکنه.؟
چون شماره سریال دستگاه من از پشتش کندن..؟میخواستم شماره سریال با تاریخ تولید.. پیدا کند..؟ میتونیین راهنمایی کنین ممنون میشم:d

[/QUOTE]
آخه یکی از دوستام usb 3.0 زده راحت کار می کنه!!:-/

با با یکی جواب منو بده!!)x)x)x)x)x[/QUOT

شماره سریال و تاریخ تولید دستگاه چه طوری بدست بیارم تو صفحه ...؟ چنین چیزیه ممکنه.؟
چون شماره سریال دستگاه من از پشتش کندن..؟میخواستم شماره سریال با تاریخ تولید.. پیدا کند..؟ میتونیین راهنمایی کنین ممنون میشم:d
توی تنظیمات که میری فریم ویر و اینارو میبینی تمیتونی اینارو ببینی؟

- عزیز USB2 و USB3 با هم فرق دارن اونم توی سرعت .. اینی که اینجا کمتر USB3 استفاده میشه بخاطر اینه که اکثر مادربردها USB3 ساپورت نمیکنن و کسی ریسک نمیکنه!! چون برای تبادل اطلاعات میخوادش ..

آخه یکی از دوستام usb 3.0 زده راحت کار می کنه!!:-/
بعضا دوستان با این مشکل مواجه شدن روی مدل fat کار میکنه اما روی اسلیم نه !!
شما اگه USB HUB داری با اون یه تست بکن و اینکه اگه میتونی بهش آداپتور وصل کنی ( خود هارد یا USB HUB ) یه امتحان بکن .. نتیجش رو بگو ..

بعضا دوستان با این مشکل مواجه شدن روی مدل fat کار میکنه اما روی اسلیم نه !!
شما اگه USB HUB داری با اون یه تست بکن و اینکه اگه میتونی بهش آداپتور وصل کنی ( خود هارد یا USB HUB ) یه امتحان بکن .. نتیجش رو بگو ..

نه درست نشد!!!!!!:-o:(

سلام دوستان کمک........ من فریمور دستگاهمو از 3.55 به 3.56 ارتقاء دادم اما الان بازیهای کپی رو اجرا نمیکنه چیکار کنم.....؟ ممنون
عزیز شما پستت رو جای اشتباه زدی .. تاپیک PS3 jailbreak .. سئوالات و مشکلات کپی و اینا !!
اصلا به اینجا ربطی نداره عزیز.. همین الان ناظم میاد جمت میکنه :d

سلام دوستان کمک........ من فریمور دستگاهمو از 3.55 به 3.56 ارتقاء دادم اما الان بازیهای کپی رو اجرا نمیکنه چیکار کنم.....؟ ممنون

چرا الکی‌ آپدیت کردی
معلومه که دیگه اجرا نمی‌شه بازی‌های کپی چون اصلا 3.36 هک نشده که بخواد اجرا بشه
فعلا فقط بازی اصل میتونی‌ بازی کنی‌ :d

آقا سلام خسته نباشید

یه سوال داشتم ، من بلک آپس رو دیشب آ کبند خریدم با اینکه مثلا نو بود ولی انگار نوشته های پشت پک خوب چاپ نشده بود ،کم رنگ بود ، لیبل روی دیسک هم یه خورده کج زده شده بود ، می خواستم بدونم این دیسک بلو ری قلابیه؟ یعنی امکان داره خود صاحب مغازه نامرد از دیسک اصل ایمج گرفته باشه و ریخته باشه رو این دیسک؟(راهنماییم کنید،ممنون):(

توی سحفه که نمیشه چون وقتی شما ندارید احتمال میدم از روی عمد درش اوردنه حالا نمیدونم چرا این کار را کندنه
اگر کارتونش بود یک چیزی میشد کرد:|

سلام

سلام..........
خسته شدم به خدا...
آقا کسی پیداش نشد سوال منو جواب بده؟؟؟؟؟:-o:-/
کسی نیست به ما نگاه کنه خودمو کشتم:((:((:((:((

چون شماره سریال دستگاه من از پشتش کندن..؟میخواستم شماره سریال با تاریخ تولید.. پیدا کند..؟ میتونیین راهنمایی کنین ممنون میشم:-/

آقا سلام خسته نباشید

یه سوال داشتم ، من بلک آپس رو دیشب آ کبند خریدم با اینکه مثلا نو بود ولی انگار نوشته های پشت پک خوب چاپ نشده بود ،کم رنگ بود ، لیبل روی دیسک هم یه خورده کج زده شده بود ، می خواستم بدونم این دیسک بلو ری قلابیه؟ یعنی امکان داره خود صاحب مغازه نامرد از دیسک اصل ایمج گرفته باشه و ریخته باشه رو این دیسک؟(راهنماییم کنید،ممنون):(
نه بابا عزیز.. بلوری کپی خور که توی بازار نیومده . .بازی اصل اصله.. !!
نمیشه کپیش رو اجرا کرد .. .اگه میشد که پی اس هک شده بود کسی بازی رو تبادل نمیکرد رایت میکرد میداد اینور و اونور..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or