هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام
در مورد استفاده صحیح از دسته ps3 چه نکاتی را باید رعایت کرد تا باطری آن دیرتر خراب بشه؟
آیا بار اول که استفاده می خواهد استفاده شود آیا باید زمان خاصی زیر شارژ گذاشته شود یا اهمیت ندارد
در ضمن نوع باطری آن چگونه است ؟ چون مال ایکس باکس قلمی است ولی ps3 از چه نوع است؟ و بعد از چه مدتی باید تعویض گردد
ممنون

سلام
در مورد استفاده صحیح از دسته ps3 چه نکاتی را باید رعایت کرد تا باطری آن دیرتر خراب بشه؟
آیا بار اول که استفاده می خواهد استفاده شود آیا باید زمان خاصی زیر شارژ گذاشته شود یا اهمیت ندارد
در ضمن نوع باطری آن چگونه است ؟ چون مال ایکس باکس قلمی است ولی ps3 از چه نوع است؟ و بعد از چه مدتی باید تعویض گردد
ممنون

دوست عزیز باتری PS3 یه باتری داخلیه توی خود دسته که نیازی به تعویض ندارد و اگر هم کامل شارژ باشه(با USB شارژ میشه)خیلی خیلی عمر میکنه.هیچ نکته ی خاصی هم نداره الکی هم نمیخواد بهش حساس بشین شما بزنش به شارژ(هر USB ای کار میده)وقتی چراغ های دسته از جشمک زدن خودداری کردن دیگه شارژ کامل شده و خیلی طول میکشه تا تموم بشه.

سلام
ps3 رو به صورت افقی میشه استفاده کرد یا عمودی ، منظورم مدلهایی که ps2 بودند میگفتند عمودی باشه بهتره تا اینکه به کف زمین باشه!
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام به همه ی دوستان عزیز یک سوال داشتم دکمه ی X و O دسته ی من گیر میکنه به

طوری که اعصاب آدم خورد میشه و نمیشه بازی کرد میدونم سوالم یکم مسخرست

میخواستم بدونم که راهی هست که بتونم درستش کنم .... ممنون;):d

سلام:
من يه PS3 fat دارم وقتي بازي GOW بعد از يه مدت فنش خيلي صدا ميكنه طوري كه من ترسيدم خاموش كردم.يكي به من گفت كه سرعت فنش كمو زياد شده طبيعي هستش.
ميشه بگين كه مشگلي داره يا طبيعي هستش

yes

بله هست دسترو باز کن درستش کن دوباره ببندش یکم الکل بزن بهش.... همین..:>

سلام:
من يه PS3 fat دارم وقتي بازي GOW بعد از يه مدت فنش خيلي صدا ميكنه طوري كه من ترسيدم خاموش كردم.يكي به من گفت كه سرعت فنش كمو زياد شده طبيعي هستش.
ميشه بگين كه مشگلي داره يا طبيعي هستش

اره بابا طبیعیه
چون بازی سنگینیه به همین دلیله هیچ نگران نباش

yes

بله هست دسترو باز کن درستش کن دوباره ببندش یکم الکل بزن بهش.... همین..:>

سلام
ps3 رو به صورت افقی میشه استفاده کرد یا عمودی ، منظورم مدلهایی که ps2 بودند میگفتند عمودی باشه بهتره تا اینکه به کف زمین باشه!
ممنون میشم راهنمایی کنید
فرقی نمیکنه ایستاده بذاری یا خوابیده هر جور راحتری:d

سلام دوستان
من امروز بالاخره وقت کردم و رفتم تعداد 9 تا بازی خریداری کردم. و فروشنده دقیقا به نامهای زیر در شاخه gamez این بازیها را کپی کرد از روی یک هارد اکسترنال دیگه به هارد من یعنی حتی نوشته های داخل پرانتز هم وجود دارد:

(BCAS20066(killzone2
(BCAS20107(heavy rain
(BCAS25003(god of war3
(BCES00065(uncharted1
(BCES-00078(heavenly sword
(BCES00104(gt5
(BLUS30524(gta dlc
Infamous.PS3-DUPLEX
littlepan

من ساکن شهرستان هستم و در اینجا هنوز فروشنده ها با دانگل کار می کنند و این فروشنده ای که به من بازی را فروخت اصلا نمی دانست eboot اوریجینال چی است و گفت من همین را دارم

علاوه بر این در شاخه اصلی هارد من ، این شاخه ها را نیز ایجاد کرد و برنامه هایی که نمی دانم چی است داخل آن ریخت :
fscommand
Get_Started_for_Mac.app
Get_Started_for_Win

می خواستم قبل از اینکه شروع به هک کاستوم cfw کنسولم کنم و بعد بازیها را نصب کنم ،به چه طریق می توانم بفهمم آیا eboot این بازیهایی که من خریدم اوریجینال است یا نه؟

آیا راهی برای تشخیص eboot اوریجینال وجود دارد؟

توضیح اینکه در هر یک از بازیهای بالا یک شاخه به نام PS3_GAME و یکی دیگر به نام PS3_UPDATE وجود دارد و یک فایل PS3_DISC.SFB
eboot در شاخه PS3_GAME و زیر شاخه USRDIR وجود دارد

سوال دوم اینکه آیا لازم می بینیدکه قبل از نصب این بازی ها با نرم افزار PS3 Game Updater این 9 تا بازی بالا را آپدیت کنم
می بخشید اگه زیاده گویی کردم
ممنون

:x:x

سلام دوستان
من امروز بالاخره وقت کردم و رفتم تعداد 9 تا بازی خریداری کردم. و فروشنده دقیقا به نامهای زیر در شاخه gamez این بازیها را کپی کرد از روی یک هارد اکسترنال دیگه به هارد من یعنی حتی نوشته های داخل پرانتز هم وجود دارد:

(BCAS20066(killzone2
(BCAS20107(heavy rain
(BCAS25003(god of war3
(BCES00065(uncharted1
(BCES-00078(heavenly sword
(BCES00104(gt5
(BLUS30524(gta dlc
Infamous.PS3-DUPLEX
littlepan

من ساکن شهرستان هستم و در اینجا هنوز فروشنده ها با دانگل کار می کنند و این فروشنده ای که به من بازی را فروخت اصلا نمی دانست eboot اوریجینال چی است و گفت من همین را دارم

علاوه بر این در شاخه اصلی هارد من ، این شاخه ها را نیز ایجاد کرد و برنامه هایی که نمی دانم چی است داخل آن ریخت :
fscommand
Get_Started_for_Mac.app
Get_Started_for_Win

می خواستم قبل از اینکه شروع به هک کاستوم cfw کنسولم کنم و بعد بازیها را نصب کنم ،به چه طریق می توانم بفهمم آیا eboot این بازیهایی که من خریدم اوریجینال است یا نه؟

آیا راهی برای تشخیص eboot اوریجینال وجود دارد؟

توضیح اینکه در هر یک از بازیهای بالا یک شاخه به نام PS3_GAME و یکی دیگر به نام PS3_UPDATE وجود دارد و یک فایل PS3_DISC.SFB
eboot در شاخه PS3_GAME و زیر شاخه USRDIR وجود دارد

سوال دوم اینکه آیا لازم می بینیدکه قبل از نصب این بازی ها با نرم افزار PS3 Game Updater این 9 تا بازی بالا را آپدیت کنم
می بخشید اگه زیاده گویی کردم
ممنون

:x:x

سوالات و مشکلات درباره کپی خور کردن PlayStation 3

دوستان من یه سوال داشتم ببخشید اگه جاش درست نیست نمیدونستم کجا مطرح کنم من

سیو بازی smack down 2011 رو میخوام که تمام بازیکناش باز باشه یا اگه جایی رو

میشناسید که خودم بتونم دانلود کنم خیلی ممنون>:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or