هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

من الان دستگاهم رجينش 3 هست اگر متال گير رجين 2 بگيرم نميتونم بازي كنم ؟؟؟
بخش هاي قرمز رو بيشتر توضيح بديد اون تاپيك بالا رو هم من قبلا خوندم اما جواب سوال من توش نيست
psn id مگه همون نام كاربي نيست يه چيزي مثل gamertag تو لايو مگه يه همچين چيزي نيست ؟؟؟
اوني كه سبز رنگش كردم منظورت همون fifa 10 بود ؟؟
آقا من live بازي كردم اين آخريا بنم كردن تو همين موج بن آخر :(( اگر خواستي مثال بزني از لايو مثال بزن
اما سوال اصلي من باز هم همينه
من اگر بازيم رجين 3 باشه با psn ID اروپا (2) ميتونم باهاش بازي كنم ؟؟؟
1. تا اونجا که من میدونم کلا ریجن بازی هیچ ربطی به ریجن دستگاه نداره! به عنوان مثال من خودم با PS3 ( ریجن 3 ) MGS4 ( ریجن 2 ) رو بازی میکنم. (انلاین)
2. در مورد PSN هم دوباره ربطی به ریجن دستگاه نداره! چون از شما درخواست میشه موقع ساخت اکانت PSN کشور خودتون رو انخاب کنید. به عنوان مثال یه PS3 با ریجن 2 میتونه 3 تا اکانت مختلف با منطقه های مختلف داشته باشه!
3.خرید انترنتی هم ربطی به دستگاه نداره بلکه به کشوری ربط داره که موقع ساخت اکانت PSN انتخاب میکنی!

سلام
من يه بد بختي تازه پيدا كردم من يه كابل HDMI to dvi خريدم دستگاه رو. وصل كردم به مانيتور بعدش مانيتورم اين ارور رو داد
not optimam mode recommended mode 1280 * 1024 60HZ
حالا من چيكار كنم ؟؟؟؟؟
بايد مانيتور رو عوض كنم ؟؟؟؟يا مشكلش قابل حله ؟؟؟؟؟
راستي پس با توجه به توضيح شما من اگر رجين بازي هام فرق كنه بايد چنتا اكانت داشته باشم؟

من الان دستگاهم رجينش 3 هست اگر متال گير رجين 2 بگيرم نميتونم بازي كنم ؟؟؟
بخش هاي قرمز رو بيشتر توضيح بديد اون تاپيك بالا رو هم من قبلا خوندم اما جواب سوال من توش نيست
psn id مگه همون نام كاربي نيست يه چيزي مثل gamertag تو لايو مگه يه همچين چيزي نيست ؟؟؟
اوني كه سبز رنگش كردم منظورت همون fifa 10 بود ؟؟
آقا من live بازي كردم اين آخريا بنم كردن تو همين موج بن آخر :(( اگر خواستي مثال بزني از لايو مثال بزن
اما سوال اصلي من باز هم همينه
من اگر بازيم رجين 3 باشه با psn ID اروپا (2) ميتونم باهاش بازي كنم ؟؟؟
بله شما میتوانید بازی کنید بدونه هیچ مشکلی
من به شما گفتم شما اگر میخواهی انلاین بازی کنی باید طرف مقابله شما هم ریجن شما باشه یعنی ریجن 2 با خوده ریجن 2 میتوانه بازی کنه اگر هم ریجن نباشند نمی توانند بازی کنند خوب مثلا من ریجن دستگاهم 3 هست و بازی متال گیر4 ریجن 1 هست و من خیلی راحت بازی میکنم بدونه هیچ مشکلی
من الان که دقت میکنم به سواله شما اینه که شما میگید ایا ای دی ربطی داره به ریجن دستگاه یا نه ؟؟؟البته که نه هیچ ربطی نداره شما اصلا کاری نداشته باش چه کشوری یا چه ریجنی انتخاب میکنی برای ایدیت این اصلا مهم نیست
تنها چیزی که مهم هست dlc های که داخله psn هستند شما باید ایدی بسازی که هم کارتش باشه و هم بازیش باشه یعی شما اگر بخواهی ایدی بسازی که بتوانی dlc های psn را بخری باید ریجن ایدیت و ریجن بازیت و ریجن کارت باید همه با هم یکی باشه اگر یکی از انها یکی نباشه دقیقا شما پولاتان را انداختید سطل زباله :-"
ببین همین که گفتم اگر ریجن بازی فیفا با یکی از رفیقات یکی باشه راحت بازی میکنی بدون هیچ مشکلی
اونی که قرمز کردم نمیدونم منظورت چیه اخه من تابحال 360 نداشتم برای هم متوجه نمیشم شرمنده:confused:

دوست من اگه شما بازی ها رو در حالت HD بازی کنی رجین اصلا اهمیت نداره.
رجین فقط برای دیدن فیلم مهمه.
همین
بله اصلا اهمیت نداره چه بخواهد hd باشه چه بخواد sd باشه هیچ ربطی نداره:biggrin1:
و یکی از دقدقه ها همینه که برای خرید فیلم بلوری باید خیلی حواصت باشه که فیلم با دستگاهت هم ریچن هست البته تازگی ها هم فری ریجن هم امده اگر اونها هم گیرت امد با خیال راحت نگاه کن :biggrin1:

من به شما گفتم شما اگر میخواهی انلاین بازی کنی باید طرف مقابله شما هم ریجن شما باشه یعنی ریجن 2 با خوده ریجن 2 میتوانه بازی کنه اگر هم ریجن نباشند نمی توانند بازی کنند خوب مثلا من ریجن دستگاهم 3 هست و بازی متال گیر4 ریجن 1 هست و من خیلی راحت بازی میکنم بدونه هیچ مشکلی
من الان که دقت میکنم به سواله شما اینه که شما میگید ایا ای دی ربطی داره به ریجن دستگاه یا نه ؟؟؟البته که نه هیچ ربطی نداره شما اصلا کاری نداشته باش چه کشوری یا چه ریجنی انتخاب میکنی برای ایدیت این اصلا مهم نیست
تنها چیزی که مهم هست dlc های که داخله psn هستند شما باید ایدی بسازی که هم کارتش باشه و هم بازیش باشه یعی شما اگر بخواهی ایدی بسازی که بتوانی dlc های psn را بخری باید ریجن ایدیت و ریجن بازیت و ریجن کارت باید همه با هم یکی باشه اگر یکی از انها یکی نباشه دقیقا شما پولاتان را انداختید سطل زباله :-"
ببین همین که گفتم اگر ریجن بازی فیفا با یکی از رفیقات یکی باشه راحت بازی میکنی بدون هیچ مشکلی
اونی که قرمز کردم نمیدونم منظورت چیه اخه من تابحال 360 نداشتم برای هم متوجه نمیشم شرمنده:confused:
اشكال نداره من خودمم نفهميدم اون جا چي گفتم حالا اينارو ولكن مشكل جديدو درياب:((

سلام
من يه بد بختي تازه پيدا كردم من يه كابل HDMI to dvi خريدم دستگاه رو. وصل كردم به مانيتور بعدش مانيتورم اين ارور رو داد
not optimam mode recommended mode 1280 * 1024 60HZ
حالا من چيكار كنم ؟؟؟؟؟
بايد مانيتور رو عوض كنم ؟؟؟؟يا مشكلش قابل حله ؟؟؟؟؟
راستي پس با توجه به توضيح شما من اگر رجين بازي هام فرق كنه بايد چنتا اكانت داشته باشم؟

مدل مانیتور رو دقیق بگو.احتمالا مانیتورت نمیتونه اون رزولوشین رو ساپورت کنه.دستگاه رو رو 420 ست کن یا 720 ببین جواب میده یا نه.

مدل مانیتور رو دقیق بگو.احتمالا مانیتورت نمیتونه اون رزولوشین رو ساپورت کنه.دستگاه رو رو 420 ست کن یا 720 ببین جواب میده یا نه.
مانيتورم سامسونگ مدل syncmaster1731 bf + هست البته اون + ماله آخرشه
راستي اين كاري كه گفتي رو چجوري انجام بدم لطفا قدم به قدم
يك سوال هم قبل از به وجود اومدن مشكل براي اين كار دست گاهو بايد وصل كنم به tv يا رو همين مانيتور بايد درستش كنم
راستي اگر جواب بده يعني داره كيفيت تصوير رو پايين مياره ؟؟ از tv هم پايين تر مياره ؟؟؟
من الان xbox رو با مانيتور بازي ميكنم كيفيت ps3 بيشتر از xbox هست ؟؟ يا dvi كيفيت تصوير رو بالا ميبره ؟؟؟
راستي تبديلي هست كه ورودي dvi رو 2 تا بكنه ؟؟؟

يك سوال هم قبل از به وجود اومدن مشكل براي اين كار دست گاهو بايد وصل كنم به tv يا رو همين مانيتور بايد درستش كنم
راستي اگر جواب بده يعني داره كيفيت تصوير رو پايين مياره ؟؟ از tv هم پايين تر مياره ؟؟؟
من الان xbox رو با مانيتور بازي ميكنم كيفيت ps3 بيشتر از xbox هست ؟؟ يا dvi كيفيت تصوير رو بالا ميبره ؟؟؟

نه با مانیتورم میشه.کیلید پاور رو چند ثانیه نگه دار تا یه صدای بوق بشنوی.بعد برو توی ستینگ توی display از اونجا مشخص برو روی custom کناره 720 یا 480 فقط یه تیک بزد . مانیتورت 1280x1024 75HZ رو ساپورت میکنه.
ببین 1080 بیشترین کیفیت هست بعد 720 بعدشم 480 که خیلی پایینه.xbox رو با چه resolutioni ست کردی؟
کابل HDMI to DVI کیفیتش بالاست مثل HDMI to HDMI هست.
آره هست ولی خیلی باید بگردی تا همچین تبدیلی گیر بیاری

سلام دوستان
من به یه مشکل کاملا عجیب و غریب برخوردم که احتمالا هیچ کس نمیدونه و نمیتونه کمکم کنه ولی نمیدونم چرا به دانش شما دوستان اعتماد خاصی دارم ....:biggrin1:
موضوع از این قراره که برادر کوچیک من در حال بازی دموی یکی از بازیها که از روی هارد کنسول اجرا میشد به طور کاملا ناگهان کنسول هنگ میکنه ( البته اینو بگم که در اون لحظه من دانشگاه بودم و در محل حادثه نبودم :biggrin1: ) و با توجه به اینک برادر من که همش 10 سالشه دکمه ریستارت دستگاه رو به مدت 5 یا 6 ثانیه فشار میده ولی دستگاه ریست نمیشه و مجبور میشه که دستگاه رو از دکمه پاور پشت که کامل خطرناک هست خاموش و سپس روشن کنه که خدارو شکر دستگاه نسوخته :biggrin1: ولی هنگامی که رو فایل بازی که روی هارد نصب شده بود و از روی همون هم اجرا میشد میرم علامت ناشناخته بودن فایل رو میده و میگه که فایل crrupted data شده و اجازه پاک کردن این فایل رو هم نمیده و میگه که کنسول قادر به پاک کردن این فایل نیست و الان من نمیدونم چطوری میشه از شر این فایل ناقص و بیهوده خلاص بشم :(
دوستان کمکم کنیییییییییییییید :((

همون جور که دوستمون گفت شما باید بری رزولوشنت رو روی 720 ست کنی.ولی یه مشکلی هست اینکه بالا و پایینه صفحه یه نوار سیاه داری که کلا ضد حال هست!
نیازی هم نیست از تی وی استفاده کنی همون کاری که دوستمون گفت رو انجام بده
کیفیت تصویرت هم در حد همون 360 هست و هیچ تفاوتی نداره ولی خیلی از تی وی بهتره.ولی اگه شما اینقده کیفیت برات مهمه حتما به فکر یه مانیتور 1080 باش چون اون مانیتور با این مانیتور الانت یه چی تو مایه های تی وی در برابر مانیتور الانیت هست
کیفیت 3 بهتراز 360؟!توی این بخش مسلمه که بهتره ولی بخش دیگه ممکنه نباشه!:دی ولی جواب شما نه هست.هیچ تفاوتی ازون لحاظ ندارن.
دی وی آی کیفیتش بهتر از آنالوگ هست مسلما
اون تبدیل هم وجود داره ولی دنبالش نگردی بهتره.2 راه داری
1.مانیتور با دو ورودی دیجیتال بخری
2.هر موقع خواستی با هر کدوم از کنسولات بازی کنی باید کابل دی وی بهش وصل کنی که خودش کمی حوصله می خواد چون باید کلا دوشاخه مانیتور رو از پریز در بیاری و بعد کابل رو بزنی به کنسول دیگه و دوباره مانیتور رو به برق وصل کنی که اگه محافظ برق هم داشته باشی یه 20 ثانیه هم بیشتر کارت طول می کشه و کلا باید یه کمی صبر داشته باشی

بله اصلا اهمیت نداره چه بخواهد hd باشه چه بخواد sd باشه هیچ ربطی نداره:biggrin1:
و یکی از دقدقه ها همینه که برای خرید فیلم بلوری باید خیلی حواصت باشه که فیلم با دستگاهت هم ریچن هست البته تازگی ها هم فری ریجن هم امده اگر اونها هم گیرت امد با خیال راحت نگاه کن :biggrin1:
منظور این دوستمون ریجن بازی هست که باید با طرف مقابل یکی باشه! البته نه تو همه بازی ها!:biggrin1:

سلام
ممنون از همه يه جوابها .
اين پاسخ در باره يه اون سوال پوري كه پرسيده بود : .xbox رو با چه resolutioni ست کردی؟
1280 * 1024 البته 1280 اوله اما هر كاري ميكنم 1024 مياد اول. widescreen هم هست البته مانيتورم wide نيست خودمم نميدونم چجوري رو widescreen بهم تصوير ميده :biggrin1:
البته qqqqq گفته بود يه مانيتور با 2 ورودي بگير اين هم 2 ورودي داره يكي HDMI هست اون يكي هم DVI هستاما كيسم به dvi وصله و xbox ام به HDMI براي همينه كه يه تبديل ميخوام وگر نه براي هر يه بار بازي كردن بايد يك بار جاي پورت هارو عوض كنم
آقا اين كاري كه گفتيد رو من انجام دادم اما هيچ صفحه اي باز نشد يعني چند ثانيه كليد پاور رو نگه داشتم اما باز هم همون ارور رو داد كه تو صفحه قبلي گفتم وقتي خاموش بود دكمرو نگه ميداشتم اول يه بوق زد بعدش دو باره بعداز چند ثانيه يه بوق ديگه زد اما دوباره اون ارور رو داد وقت هايي هم كه روشن هست دكمرو نگه ميدارم خاموش ميشه خلاصه يه همچين صفحه اي باز نشد

آخرین ویرایش:
سلام
ممنون از همه يه جوابها .
اين پاسخ در باره يه اون سوال پوري كه پرسيده بود : .xbox رو با چه resolutioni ست کردی؟
1280 * 1024 البته 1280 اوله اما هر كاري ميكنم 1024 مياد اول. widescreen هم هست البته مانيتورم wide نيست خودمم نميدونم چجوري رو widescreen بهم تصوير ميده :biggrin1:
البته qqqqq گفته بود يه مانيتور با 2 ورودي بگير اين هم 2 ورودي داره يكي HDMI هست اون يكي هم DVI هستاما كيسم به dvi وصله و xbox ام به HDMI براي همينه كه يه تبديل ميخوام وگر نه براي هر يه بار بازي كردن بايد يك بار جاي پورت هارو عوض كنم
آقا اين كاري كه گفتيد رو من انجام دادم اما هيچ صفحه اي باز نشد يعني چند ثانيه كليد پاور رو نگه داشتم اما باز هم همون ارور رو داد كه تو صفحه قبلي گفتم وقتي خاموش بود دكمرو نگه ميداشتم اول يه بوق زد بعدش دو باره بعداز چند ثانيه يه بوق ديگه زد اما دوباره اون ارور رو داد وقت هايي هم كه روشن هست دكمرو نگه ميدارم خاموش ميشه خلاصه يه همچين صفحه اي باز نشد

اگر LCDTV دازی وصل کن به اون . اونجا حتما تصویر میده بهت.با اون رو 480 و 720 ستش کن بعد بزن به مانیتور ببین جواب میده یا نه.عجیبه که کیلید پاور رو نگه میداری بعد اتفاقی نمیوفته تو مانیتورت

اگر LCDTV دازی وصل کن به اون . اونجا حتما تصویر میده بهت.با اون رو 480 و 720 ستش کن بعد بزن به مانیتور ببین جواب میده یا نه.عجیبه که کیلید پاور رو نگه میداری بعد اتفاقی نمیوفته تو مانیتورت
اگر به tv معمولي وصل كنم نميشه ؟؟؟
راستي من مانتورم 2 ms هست امكان داره مشكل از اين باشه ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or