هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

من مانیتور 21.5 اینچ ال جی دارم که full hd هست .وقتی پلی استیشن روشن میکنم ودکمه auto/setرو که روی بدنه مانیتور هست رو میزنم ( 1080p 60hz) در قسمت بالای صفحه مینویسه ولی وقتی داخل بازی (مثلا killzone 2) هستم ودوباره همون کلید رو می زنم 720p 60hz رومینویسه .میخواستم بپرسم مگه نباید این مقدار چه در منوی پلی استیشن وچه درداخل بازی عدد ثابت 1080p باشه :confused:
چون من این مانیتور رو بخاطر رزولوشن 1920در 1080 و قابلیت full hd گرفتم راهی هست که این عدد داخل بازی هم 1080p بشه:confused:
بدلیل اینه که بازیه شما 720p هستش.

پشت جعبه بازی ntsc 720p 480p زده این یعنی نسخه 1080 بازی وجود نداره:confused:
نه دوست من، این بازی مثله بیشتر بازیهای این نسل کنسول ها، 720p هستش.
بد نیست اینو خدمتت بگم که Killzone 2 بهترین گرافیکی رو داره که "من" تا به امروزه تو بازی ها دیدم.

ببخشید دوستان یه سوال دارم که داره منو اذیت میکنه!
دسته ای که تو پک ps3 من بود از همین معمولی ها (sixaxis) هست...وقتی که بازی میکنم اگر بهش فشار بیاد صدا میده انگار پلاستیکش خم میشه و هی صدایی مثل صدای لولای در میده!:biggrin1: شک دارم که نکنه فروشنده موقع خرید یه دسته ی دیگه به ما انداخته باشه!
حالا اگر دوستانی که دسته ی معمولی خود پک کنسول رو دارن یه راهنمایی کنن که آیا همچین موردی درسته یا نه ممنون میشم!

دوستان من یه دستگاه ntsc j 40 gig دارم فكر كنم ورژن آسیا(رجیون 3) هست.ببینم به جز کم بودن فیلم بلوری واسه این دستگاه کمبود دیگه هم نسبت به رجیون های دیگه داره؟ منوی دستگاهم تمام انگلیسی هست.

آخرین ویرایش:
ببخشید دوستان یه سوال دارم که داره منو اذیت میکنه!
دسته ای که تو پک ps3 من بود از همین معمولی ها (sixaxis) هست...وقتی که بازی میکنم اگر بهش فشار بیاد صدا میده انگار پلاستیکش خم میشه و هی صدایی مثل صدای لولای در میده!:biggrin1: شک دارم که نکنه فروشنده موقع خرید یه دسته ی دیگه به ما انداخته باشه!
حالا اگر دوستانی که دسته ی معمولی خود پک کنسول رو دارن یه راهنمایی کنن که آیا همچین موردی درسته یا نه ممنون میشم!

والله من زیاد وارد نیستم ولی میگن اگه نوشته SONY روی دسته با ناخن پاک نشه و پشت دسته 5تاپیچ باشه بجای 6تا، احتمال اصل بودت دسته زیاده.

دوستان من یه دستگاه ntsc j 40 gig دارم فكر كنم ورژن آسیا(رجیون 3) هست.ببینم به جز کم بودن فیلم بلوری واسه این دستگاه کمبود دیگه هم نسبت به رجیون های دیگه داره؟ منوی دستگاهم تمام انگلیسی هست.

تا اونجا که من اطلاع دارم، چیز دیگه ای نیست.

والله من زیاد وارد نیستم ولی میگن اگه نوشته SONY روی دسته با ناخن پاک نشه و پشت دسته 5تاپیچ باشه بجای 6تا، احتمال اصل بودت دسته زیاده.

دوست عزیز ممنون بابت پاسخگویی....این تفاوت های اصل و تقلبی رو میدونستم....
من میخوام بدونم که دسته های sixaxis اصلی که تو پک دستگاه هستند, همین مشکل من یعنی صدا دادن موقعی که بهش فشار وارد میشه رو دارن یا نه؟؟

دوست عزیز ممنون بابت پاسخگویی....این تفاوت های اصل و تقلبی رو میدونستم....
من میخوام بدونم که دسته های sixaxis اصلی که تو پک دستگاه هستند, همین مشکل من یعنی صدا دادن موقعی که بهش فشار وارد میشه رو دارن یا نه؟؟
نه
-----------------------

دوستان چطوری رو پی اس 3 80 گیگ رجیون پال آپدیت شده:دی بازی پی اس 2 رو بیارم؟میدونم این بازیو روش میاره(تو لیست بود) ولی نمیدونم چطوری
امیلیتور اگه لازمه لینک بدید مرسی

دوستان چطوری رو پی اس 3 80 گیگ رجیون پال آپدیت شده:دی بازی پی اس 2 رو بیارم؟میدونم این بازیو روش میاره(تو لیست بود) ولی نمیدونم چطوری
امیلیتور اگه لازمه لینک بدید مرسی
اولا بازی باید اصل باشه
دوما بازی باید با ریجن کنسول یکی باشه
سوما این قابلیت فقط تو سری تولید اول و دوم PS3 بود که تو سری اول سخت افزاری و تو سری دوم نرم افزاری این کار انجام میشد.

نیاز به هیچ شبیه سازی هم نیست؛ اگه شرایط بالا رو داشته باشه بازی لود میشه.

سلام ps3 من رسيد اما هنوز وصلش نكردم 2 تا سوال داشتم
1.ps3 ترانس ميخواد ؟؟؟(يه slim 120 رجين 3 )
2.ميشه ps3 رو به مانيتور lcd معمولي وسل كرد ؟؟منظورم اينه كه ميشه از پورت hdmi to dvi استفاده نكرد ؟؟؟؟من مانيتورم سامسونگ مدل syncmaster1731 bf + هست dvi داره يا نه ؟؟؟؟ البته اون + ماله آخرشه
3. من يه lbp هم برام گرفت كه رجينش 2 هست ميخواستم بدونم بقيه يه بازي هامو چه رجيني بگيرم كه همشو با يه psn ID بازي كنم؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام ps3 من رسيد اما هنوز وصلش نكردم 2 تا سوال داشتم
2.ميشه ps3 رو به مانيتور lcd معمولي وسل كرد ؟؟منظورم اينه كه ميشه از پورت hdmi to dvi استفاده نكرد ؟؟؟؟
3. من يه lbp هم برام گرفت كه رجينش 2 هست ميخواستم بدونم بقيه يه بازي هامو چه رجيني بگيرم كه همشو با يه psn ID بازي كنم؟؟؟

سوال1: مال من فت رجیون 3 هست نه من که ترانس ندارم فقط یه تبدیل سه شاخه به دو شاخه دارم ولی با این حال مواظب باش
سوال 2: آره میشه بعضی جاها کابل vga دارن ولی خیلی کمیاب فکر کنم اینجا بری داره
سوال 3:یه psn id مال اروپا بساز.آره ظاهرا رجیون دو از همه بهتره

2.ميشه ps3 رو به مانيتور lcd معمولي وسل كرد ؟؟منظورم اينه كه ميشه از پورت hdmi to dvi استفاده نكرد ؟؟؟؟
نه سری SLIM يه خوبی داره خودش تبديل ميکنه ولی با این حال مواظب باش

دومين سؤال هم فکر کنم بشه!!!!

هيچ فرقی نداره هر ريجنی خواستی بگير ولی 2 بهتره

ممنون از جوابتون من پستم رو ويرايش كردم اگر ميشه به سوال 2 نگاه كنيد چون يه چيزي بهش اضافه كردم
خوب شما یه نگا بنداز ببین یه درگاه این شکلی داره یا نه!
images

این DVI هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or