هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

من از طرز صحبت برخی دوستان احساس می کنم که fat رو بهتر از slim می دونن ولی من هر دو رو امتحان کردم و هیچ فرقی ندارن فقط تو صدا دادن کنسول slim خیلی خیلی صداش کمه یعنی اصلا صدا تولید نمی کنه که کم باشه .
و به دوستمون که می خوان از مالزی بخرن توصیه می کنم که حتما اسلیم بگیرن .

سلام
ممنون از دوستان من بابام زنگ زد گفت اينجا فقط slim هست 120gig همشونم ميدن330 به نظر شما بگيرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
250 gig هم هست 400 تومن ؟؟؟؟
الان آوا گيم slim رو 335 ميده يعني تو ايران دستگاه فقط 5 تومن گرون تره ؟؟:confused:
البته من با چنتا از بچه ها حرف زدم گفتن تو ايران پك هارو باز ميكنن و توش دسته فرعي ميزارن آيا اين مطلب درسته ؟؟؟؟؟
چند نفر ديگه هم گفتن حتي امكان داره كابل هاشرو هم عوض كرده باشه باز هم به نظر شما درسته؟؟؟؟؟؟/
اگر ميشه سوال بالا رو بگين
البته من گفتم از دستگاهم خيلي كم استفاده ميكنم به نظر شما الان چه خاكي بر سر بريزم (لطفا نگيد خاك رس يا خاك گلدون جدي دارم حرف ميزنم )))
به نظر شما اگر بازم بگردن ميتونن fat پيدا كنن يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
من از طرز صحبت برخی دوستان احساس می کنم که fat رو بهتر از slim می دونن ولی من هر دو رو امتحان کردم و هیچ فرقی ندارن فقط تو صدا دادن کنسول slim خیلی خیلی صداش کمه یعنی اصلا صدا تولید نمی کنه که کم باشه .
و به دوستمون که می خوان از مالزی بخرن توصیه می کنم که حتما اسلیم بگیرن .
زیاد به طرز برخورد بعضی ها توجه نکن سلیقه ها مختلف من خودم ps3 40 gig نقره ای دارم چون از رنگش خوشم میاد حالا همینجا چند نفر پیدا میشن میگن نههههههههه ps3 فقط مشکی حالا شاید حرف منو بهتر متوجه شده باشی.

کسی میدونه قرار نیست سونی فکری بحال مانیتور های 16:10 کنه؟
ماکروسافت فهمید که خیلیا روی این مانیتور ها بازی می کنن ولی هنوز دوزاری سونی کجه! صورت افراد کش میاد روی صفحه و من خیلی با این موضوع مشکل دارم

سلام
ممنون از دوستان من بابام زنگ زد گفت اينجا فقط slim هست 120gig همشونم ميدن330 به نظر شما بگيرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
250 gig هم هست 400 تومن ؟؟؟؟
الان آوا گيم slim رو 335 ميده يعني تو ايران دستگاه فقط 5 تومن گرون تره ؟؟:confused:
البته من با چنتا از بچه ها حرف زدم گفتن تو ايران پك هارو باز ميكنن و توش دسته فرعي ميزارن آيا اين مطلب درسته ؟؟؟؟؟
چند نفر ديگه هم گفتن حتي امكان داره كابل هاشرو هم عوض كرده باشه باز هم به نظر شما درسته؟؟؟؟؟؟/
اگر ميشه سوال بالا رو بگين
البته من گفتم از دستگاهم خيلي كم استفاده ميكنم به نظر شما الان چه خاكي بر سر بريزم (لطفا نگيد خاك رس يا خاك گلدون جدي دارم حرف ميزنم )))
به نظر شما اگر بازم بگردن ميتونن fat پيدا كنن يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها من ترسيدم پستم بره بالاي صفحه كسي نخونه ببخشيدا خدم ميدونم كارم خيلي زشته اما شما به بزرگي خدتون ببخشيد اين نقل قول رو هم زدم كه بچه هازود تر بخونن وزود تر جواب بدن بازم ببخشيد من يخورده عجله دارم پس اگر امكان داره ناراحت نشيد اون دوستمونم كه قيمت جهاني رو گفت دستش درد نكنه ولي اونو كه خودمم ميدونستم مهم اينه كه هيچ جا به اين قيمت نميفروشه حتي تو مالزي رفتن نمايندگي سوني اون جا هم همين قيمت هارو ميداد البته باز هم ممنون

بچه ها من ترسيدم پستم بره بالاي صفحه كسي نخونه ببخشيدا خدم ميدونم كارم خيلي زشته اما شما به بزرگي خدتون ببخشيد اين نقل قول رو هم زدم كه بچه هازود تر بخونن وزود تر جواب بدن بازم ببخشيد من يخورده عجله دارم پس اگر امكان داره ناراحت نشيد اون دوستمونم كه قيمت جهاني رو گفت دستش درد نكنه ولي اونو كه خودمم ميدونستم مهم اينه كه هيچ جا به اين قيمت نميفروشه حتي تو مالزي رفتن نمايندگي سوني اون جا هم همين قيمت هارو ميداد البته باز هم ممنون

من از یه مغازه تو جمهوری اسلیم خریدم 345.روشم یک بازی Infamous آکبند بود که بازی کزدم بعدشم توی همین سایت فروختمش 30تومن.یعنی اگر بازی رو باز نمیکردم و 40تومن ردش میکردم خود کنسول برام 305 تومن در میومد.اینجوری برام 315 تومن افتاد.از نظر دسته هم چون خودم اینکارم , دسته اصل بود.
این مغازی که ازش گرفتم کلا یدونه اسلیم داشت چون کارش فقط TV بود.الان همون 330 رو اونجا بگیر بهتره.چون 250 به دردت نمیخوره.من خودم یه 250 دارم میدم 440 تومن.
اوناییم که میگن دسترو عوض میکنن بگم که راحت میشه فهمید دسته اصل هست یا نه.کابلم اگر بخوان عوض کنن زیاد به دردشون نمیخوره چوت قیمتش انچنان تفاوت نداره.

slim بگیر . fat بگردی راحت گیر میاد ولی من خودم بعد از 4 تا PS3 عوض کردن که 3تاش فت بوده میگم اسلیم بگیر ;)

دوستان من آهنگ های mp3 رو میریزم تو فلش و وارد دستگاه می کنم اما دستگاه نمی تونه داخل فلش رو بخونه خواهشا راهنماییم کنین .

فلشت رو FAT32 فورمت کن. اگه FAT یا FAT32 براش فعال نمیشه، اینجا رو بخون.

fat بگردی راحت گیر میاد ولی من خودم بعد از 4 تا PS3 عوض کردن که 3تاش فت بوده میگم اسلیم بگیر ;)
چرا نظرت رو Slimـه؟ غیر از خط افتادن و صداش.

کسی میدونه قرار نیست سونی فکری بحال مانیتور های 16:10 کنه؟
ماکروسافت فهمید که خیلیا روی این مانیتور ها بازی می کنن ولی هنوز دوزاری سونی کجه! صورت افراد کش میاد روی صفحه و من خیلی با این موضوع مشکل دارم

به نظر من دلیلیش اینه که:
سونی تلویزیون تولید میکنه و مایکروسافت سیستم عامل و برنامه های ویندوز که مربوط به PC هست و PC ها که معمولا مانیتور دارن.

این از "سر خر شیطون پایین اومدن سونی" تقریبا هیچوقت اتفاق نمیفته؛ همین الان مونیتور LCDت باید HDCP داشته باشه حتی وقتی میخوای باهاش بازی کنی با اینکه خروجی بازی های سونی اصلا کد شده نیستن که HDCP لازم باشه، سونی کلا حرف زور میزنه، میگه هرچی که من گفتم باید بگی چشم.

مثلا برای لپ تاپش یکی رفت speakerسونی خرید، پورت هاش یه طوریه که فقط به همون لپ تاپ سونی میخوره.
زمان تلویزیون SD هم همین قضیه بود، همه فیش A/V رو قبول کردن، سونی یه فیش مسخره داشت میگفت فقط همینه.

تو کنسول ساختنش هم همینه، میگه برنامه نویسی PS3 اینطوریه، نمیخوای برو. خود کارمک میگه که سونی وقتی کنسولش رو میساخته به فکر برنامه نویس هاش نبوده.

یه بخشش هم برمیگرده به اینکه چون سبد محصولاتش زیاده، یکی میره تلویزیون سونی میخره، میدونه که اگه مثلا ضبط (HiFi) سونی بخره، حتما یه کوفتی هست که فقط این 2تا با هم Compatible باشن توش. مثالش هم سازگار بودن PS3 Slim با موتور جدید تلویزیون های Bravia.

در جواب test84 در مورد اسلیم.

1-توی لود بازی ها سریع تر هست.من با فت مقایسش کردم خودم.
2-خیلی کمتر داغ میشه.
3-مصرف برق نسبت به فت 2/3 هستش.
4-صداش خیلی خیلی کمتر با مقایسه با فت

کسانی که میگن فت یه چیز دیگست . من خودم فت رو بیشتر دوست دارم و 3تا فت عوض کردم و بعدشم اسلیم گرفتم ولی خواهشن الکی به علت نداشتن اسلیم خرابش نکنید.

میگن گربه دستش به گوشت نمیرسید میگفت پیف پیف.

در جواب test84 در مورد اسلیم.

1-توی لود بازی ها سریع تر هست.من با فت مقایسش کردم خودم.
2-خیلی کمتر داغ میشه.
3-مصرف برق نسبت به فت 2/3 هستش.
4-صداش خیلی خیلی کمتر با مقایسه با فت

کسانی که میگن فت یه چیز دیگست . من خودم فت رو بیشتر دوست دارم و 3تا فت عوض کردم و بعدشم اسلیم گرفتم ولی خواهشن الکی به علت نداشتن اسلیم خرابش نکنید.

میگن گربه دستش به گوشت نمیرسید میگفت پیف پیف.
این مورد اول زیاد درست نیست چون من تو Youtube دیدم بعضی بازی ها Fat سریع تر بود و بعضی بازی ها Slim ! :biggrin1:
در ضمن من خودم Slim دارم!

ه نظر من دلیلیش اینه که:
سونی تلویزیون تولید میکنه و مایکروسافت سیستم عامل و برنامه های ویندوز که مربوط به PC هست و PC ها که معمولا مانیتور دارن.

این از "سر خر شیطون پایین اومدن سونی" تقریبا هیچوقت اتفاق نمیفته؛ همین الان مونیتور LCDت باید HDCP داشته باشه حتی وقتی میخوای باهاش بازی کنی با اینکه خروجی بازی های سونی اصلا کد شده نیستن که HDCP لازم باشه، سونی کلا حرف زور میزنه، میگه هرچی که من گفتم باید بگی چشم.

مثلا برای لپ تاپش یکی رفت speakerسونی خرید، پورت هاش یه طوریه که فقط به همون لپ تاپ سونی میخوره.
زمان تلویزیون SD هم همین قضیه بود، همه فیش A/V رو قبول کردن، سونی یه فیش مسخره داشت میگفت فقط همینه.

تو کنسول ساختنش هم همینه، میگه برنامه نویسی PS3 اینطوریه، نمیخوای برو. خود کارمک میگه که سونی وقتی کنسولش رو میساخته به فکر برنامه نویس هاش نبوده.

یه بخشش هم برمیگرده به اینکه چون سبد محصولاتش زیاده، یکی میره تلویزیون سونی میخره، میدونه که اگه مثلا ضبط (HiFi) سونی بخره، حتما یه کوفتی هست که فقط این 2تا با هم Compatible باشن توش. مثالش هم سازگار بودن PS3 Slim با موتور جدید تلویزیون های Bravia.
مرده شورش رو ببرن با این مسخره بازی هاش!
یعنی من الان باید برم مانیتور عوض کنم؟!
خدا بگم چیکارش کنه!الانم که قربونش برم قیمت مانیتوری که 1 سال پیش خریدم 330 شده 200 تومن!

همه ی خوبی های اسلیم یه طرف و اینکه هیچ وقت صداشو نمی شنوی یه طرف . تازه من یه فت داشتم 80 گیگ از اون قدیما با یه بهونه روش خش می افتاد و هیچ جوری از بین نمی رفت .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or