هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

میتونی MEdia Sharing راه بندازی و از طریق کامپیوترت هر فرمتی که میخوای رو پخش کنی رو کنسولت، شاهکاره.
من ویدیو 1080pی MKV رو با زیرنویس اینطوری دیدم تو PS3.

سلام
بچه ها این دسته شوک دار بازم مشکل درست کرده
وقتی وصلش می کنم به پی اس ترس یا با همون وایرلس هم چراغ یک روشن میشههم دو جالبیش اینجاست اصلا انگشاری وصل نیست هیچ دگمه ای کار نمیکنه و دسته بعدی رو که وصل می کنم خودش رو دسته ی شماره 2 میشناسه! اگه میشه کمک کنید
با تشکر

بچه ها من ایکس باکس خودمو با کابل vga مستقيم به مانيتور خودم از این ال جی های نیمه فلت وصل میکنم و خیلیم راضیم.واسه پی اس 3 چیکار باید بکنم که نهایت واسم 15 تا 18 تومن خرج داشته باشه؟ دیم بعضیا میگن کابل hdmi رو با یه تبدیل به dvi تبدیل کن با یه تبدیلم به vga خوب فرضا این کارو کردم حالا با این صدا چیکار کنم صدا رو از کجا بگیرم؟ میشه همزمان از component صدا رو گرفت تصویر رو هم از hdmi؟

بچه ها من ایکس باکس خودمو با کابل vga مستقيم به مانيتور خودم از این ال جی های نیمه فلت وصل میکنم و خیلیم راضیم.واسه پی اس 3 چیکار باید بکنم که نهایت واسم 15 تا 18 تومن خرج داشته باشه؟ دیم بعضیا میگن کابل hdmi رو با یه تبدیل به dvi تبدیل کن با یه تبدیلم به vga خوب فرضا این کارو کردم حالا با این صدا چیکار کنم صدا رو از کجا بگیرم؟ میشه همزمان از component صدا رو گرفت تصویر رو هم از hdmi؟

تبدیل dvi به Vga برای مانیتور وجود خارجی نداره!!! شما اگه بخوای به مانیتور وصل کنی باید حداقل مانیتورت Dvi داشته باشه!!! صداشم میتونی از همون Componet بگیری!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or